• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

Amin Allah razi olsun :)
Malesef annem babam boyle bide o acik satilan kötü tutunlerden aliyorlar son yillarda :KK43: aynen öyle of .
Dun çarşı işimi hallettim bide esofman alti aldim bugunde spora gidiyrm inşallah 3 aylik 200 tl pazar haric sinirsiz.

spora yazılmana çok sevindim,bu sefer daha dikkatli ol kendini kazalama :KK70:öyel tepik atmak falan yok:KK70:
bende düzensiz spordan hiçbir verim alamıyorum artık düzenli yapmak istiyorum:mad:

sbeden sbeden hadi bakalım çok iyi bir karar. mutlaka farkı göreceksin.

bu arada arkadaşlar, 2016 ülkemiz için üzücü bir yıldı. inşallah 2017 daha yüz güldüren bir yıl olur.
etrafımızda bomba sesleri değil, çocuk seslerinin olduğu bir yıl olsun
Rabbim gönlünüze göre versin. Mutlu yıllar :halay::KK68::KK200:

bu arada arkadaşlar, 2016 ülkemiz için üzücü bir yıldı. inşallah 2017 daha yüz güldüren bir yıl olur.
teşekkürler canım,güzel dileklerine katılıyorum,2017 çok daha güzel bir yıl olsun inşallah,sanada iyi seneler

spora yazılmana çok sevindim,bu sefer daha dikkatli ol kendini kazalama :KK70:öyel tepik atmak falan yok:KK70:
bende düzensiz spordan hiçbir verim alamıyorum artık düzenli yapmak istiyorum:mad:
Suan yürüyüş bandindayim ay nasıl özlemişim burayi :KK49: Yok yok ayagim havalanirken aklima geliyo geri indiriyorum :D kilo vermenin dışında 15 günlük yaptığım sporun onca santim incelmeye sebep olmasi beni şaşkına çevirmişti . Burdan eve gitmeden yemin edecem her gün. Mesela bugün akşam yayla çorbası 1 portakal ve 1 mandalina yeme hakkım olacak. Yemin etmezsem hatam çok oluyo gözüm dönüyor açlıktan. Ne zaman düzenli yapmaya baslayacaksin

Kisa süre gidip ölçüde baya fark görmüştüm gerçekten süper etki ediyo.insallah 2017 güzel bir yıl olur 2016 berbattı

Amin Allah razi olsun :)
Malesef annem babam boyle bide o acik satilan kötü tutunlerden aliyorlar son yillarda :KK43: aynen öyle of .
Dun çarşı işimi hallettim bide esofman alti aldim bugunde spora gidiyrm inşallah 3 aylik 200 tl pazar haric sinirsiz.
Aaaa cok sevindimmm kiz ben napsam spor gunlugumu acsam takip yapsam gun gun atliyo yaaa

sbeden sbeden
nehirnil111 nehirnil111
H Heart of Gold
taydin taydin
bayanbaloncuk bayanbaloncuk
elma_sekerim01 elma_sekerim01
smykmy smykmy
isimsiz965 isimsiz965
esraas esraas
miraycan84 miraycan84
@DisiAnka
Y YESIMBOZ
su321 su321
@ElifAlperMehmet
K Kafkanistan
aktayarda aktayarda
mavimli mavimli
T tatlitambak
GOK1974 GOK1974
minerva1988 minerva1988
zambak86 zambak86
C CallanPinckney
charmant charmant
N naz5403
THEY- THEY-
deniz diyette deniz diyette

d493e11f5cbe53929c5eefc4187a2eaf.gif
0_ff0fe_145377f1_orig

kızlar herkesin yeni yılını kutlarım,2017 den beklentim 2016 yı aratmaması,yeni yılın ülkemize hayırlı gelmesini diliyorum.....hepinizi öpüyorum:KK15:

Begum teyzesii bizde oglumla sizin yeni yilinizi kutlariiz :) Saglikli,huzurlu,sevgi saygi dolu,bol kavusmali ve bol yag yakmali bi 2017 olsun. Opuyorum hepiniziii:KK68::KK54:

Begum teyzesii bizde oglumla sizin yeni yilinizi kutlariiz :) Saglikli,huzurlu,sevgi saygi dolu,bol kavusmali ve bol yag yakmali bi 2017 olsun. Opuyorum hepiniziii:KK68::KK54:
oyy teşekkür ederim canım,minnak oğlunu kucağına aldığın:anne: hayırlı bir yılınız olsun...güzel dileklerin için çok çok amin,bende sizi öperim:KK15::KK68:

Teşekkürler canım benim hepimize mutlu gelir inşallah yeni yıl:KK200:
Unutmadığın için teşekkürler :KK36:

Seninde yeni yılın kutlu olsun mutlu mutlu enerjili güneşli güzel günlerin olsun:KK15::KK68:

Tesekkur ederim caniiiim. Yeni yil sana da gonlunden gecen tum guzellikleri getirsin

Back
X