- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
Böyle nankörlüğe dayanamıyorum insanda az merhamet olru ya o kadar koşuştur yap et bir de defalarca boşanma noktasına gel şans iste ama aynı tas aynı hamam evladıyla bile ilgilenmeyen erkekleri boğasım geliyor bu erkeklere bu rahatlık nereden geliyor bilmiyorum ama söylediğin gibi yetiştirilme tarzından kaynaklı kayınvalideler rahat evde işi kadının yaptığı bir ortam yaratıp şımartmış bir erkeğin eşine yardım etme ihtimalini çürütmüş öyle evlendirmiş başka da bir anlamı yok merhametli vicdanlı anlayışlı bir erkek evlat yetiştirselerdi bunlar olmazdıEski cahil kafalar hala günümüzde de mevcut bari biz onlar gibi olmayalım gerçekten
Bende açıkcası ilk çocuğu bu sebepten düşünmem henüz çünkü eşim çok sever çokta iyi bir baba olur sorumluluğunu bilir eminim ama evdeki yükü tek başıma kaldırmaya çalışırım diye korkuyorum sizin 2.çocuğa yaklaşmamanız çok normal
Sende söyle madem söyle deniyor ben söylüyorum ya ama nerede seninki yapacak mı bakalım bak bir örnek vereyim önceden askılığımı yoktu salonda sandalye üzerine montlarımızı asardık şimdi 1-2 ay oldu yaptıralı ben askılığa asıyorum eşim genelde yine gidiyor o sandalyeye asıyor kaç kere uyar bazen askılıkta ama çoğu zaman orada sinirlenip götürüp askılığa asıyorum bir gün cinnet geçirecem herşey çözülecek
Anca kilo alsınlar bakAcımamak gerek haklısın bende artık gözüme batanı söylüyorum pat pat ama laftan anlamadığı noktalar var ya çayı kalk koy diyorum sen koy diyor tatlılıkla nazlanarak ben hizmetçiyim sanki resmen kullanıyor ya
![]()
benim de boğasım geliyor. geçtiğimiz konuşmalarda çok dile getirmişimdir bu serzenişimi. kv de öve öve bitiremez. yok benim oğlum şöyle ev silerdi şöyle yardım ederdi. dedimki o çocukken çocukkendi .şimdi yok öyle bir şey. pislik içine işlemiş 5 ay silme umurunda değil. ayy bunlar söylenmeyecek şeyler ama daha neler var.
yok canım alışkanlıklardan vazgeçemiyorlar. askılığı kaldıralım o zaman de, madem hala sandalyeye asacaksın gerek yok de bakalım ne diyecek. işte sonunda bu oluyor. hep söyle söyle söyle. söylemekten yoruluyorsun kendin yapıyorsun. nasıl beceriyorlar bu kadar iradeli olmayı şaşırıyorum. ay bana söylense utancımdan bi daha yapmam.
ben de diyorum yatmadan makinayı çalıştır dedim saat 9 falandı. yatıyorum ben dedim. ee sen çalıştır yat dedi. sen çalıştır dedim . yattım sonra gece sesler geliyor makineyi çalıştırmış...yaa altı üstü bir tablet atıp başlat diyecek. ben yapamaz mıyım yaparım ama kalksın kendi yapsın.