♥haftalık kilo verme yarışması♥

senle benim metabolizma tamamen aynı birimiz bu işi çözersek iyi olcak
bende 2 haftadır günde 1 saat spor,kaçamak yok,hatta geceleri midem ağrıyo açlıktan ama 2 haftadır kilom sabit,çıldıracam:kızgın:
acaba regl in falan mı yaklaştı canım,bide ara öğünde çikolata yerine,tarçınlı süt, yoğurt tercih etsen, yada yoğurt içine yarım elma yada başka meyva ve tarçın serpsen,bide öyle dene,ama diyetisyene danış tabi

bide şu kaçamak kek çikolatayı bir süre hiç yeme,az da olsa yediklerin acaba onlar mı etkiliyoki,mercimek şişirebilir,özellikle akşamları yeme,akşam sebze yada salata tarzı yemeye çalış
yediklerini saatleriyle birlikte burda paylaşsana belki gözümüze çarpan bişey olur

spor yapmadım zaten. menüme uyuyorum. sırf belki şaşırır diye 2 gündür çorba içtim. arada yoğurt yemedim ama zaten öğlen akşam yoğurt kefir var diye. keşke yanıma ayran alsaydım kantinde kapalı öğrenci yok diye.

dün 78 çıktım bugün de 78.

kahvaltımı 8.30.-9.00 arası iş yerinde yapıyorum
12.30-13.00 arası öğlen yemeği
14:30-15:30 arası çayın durumuna göre 1 minik kek ya da bitter hangisi varsa 2 bardak çayla onu yiyorum
18:30-19:30 arası da akşam yemeği....akşam zaten kefir ve salata kesin var. yanına ya sebze baklagil ya da köfte tavuk var

Sanırım ay falan büyüyor (suçu ona atalım hadi gel ):pçünkü bende dün çok dikkat ettim 1000 kalori üstüne bile çıkmadım ama bu sabah tartı + çıktı poşetlerce abur cubur yediğimde bile çıkmıyordu düşün:KK70:

merak etme canım o iş bende takipteyim sürekli :KK48:

aynen nehir ben neler yiyipte artı çıkmadığımı biliyorum. yemediğim halde bir anda oldu ama yaa ne güzel her gün -200 gidiyordum. moralim bozuldu :mad:

geçen eşimde diyo bu tartıda bi bozuklar var diye
kilosu fazla çıkınca suçlu hemen tartı oluyo :KK70:
bu arada ay harbiden büyüyomuş hemde daha yeni, 28 ocakta başlamış büyümeye ve 15 gün büyüyecek :işsiz:

aynen öyle ay büyüyor satürn etkisindeyiz sanırım. ben diyetisyene ay büyüyor ondan öyle oldu derim :KK53::KK53:

afiyet olsun
göster bakalım gücünü pikaçuu kim yamanmış :KK73:
Bu akşam spora da başlıyorum dün annemlerdeydik geç geldik yapamadım :KK53:Marketten brokoli karnabahar falanda alıyım ton balığı da olur :bicak:
merak etme canım o iş bende takipteyim sürekli :KK48:

aynen nehir ben neler yiyipte artı çıkmadığımı biliyorum. yemediğim halde bir anda oldu ama yaa ne güzel her gün -200 gidiyordum. moralim bozuldu :mad:

Vücudumuz o an hissettirmiyor sonra mı acısını çıkarıyor acaba vücuda bak oyun oynuyor:tokat::KK70:Bozma moralini vereceğiz inşallah bahara kadar tam zamanı bu zamanlarda insan güzel kilo veriyor inan bana :sampiyon:

aynen öyle ay büyüyor satürn etkisindeyiz sanırım. ben diyetisyene ay büyüyor ondan öyle oldu derim :KK53::KK53:
oda sana vay he he der :KK70:
ama cidden bende 2 haftadır sabitim,bu iş çok moralimi bozuyo :KK43:motivasyon düşüyo
bide ben sporda yapıyorum hergün 1 saat düşün yanii,buna rağmen gitmiyosa daha ne yapayım kiii:KK14:

Bu akşam spora da başlıyorum dün annemlerdeydik geç geldik yapamadım :KK53:Marketten brokoli karnabahar falanda alıyım ton balığı da olur :bicak:

Vücudumuz o an hissettirmiyor sonra mı acısını çıkarıyor acaba vücuda bak oyun oynuyor:tokat::KK70:Bozma moralini vereceğiz inşallah bahara kadar tam zamanı bu zamanlarda insan güzel kilo veriyor inan bana :sampiyon:

ayy nehirr bugün ben de ton balığı getirdim. dün brokoli yedim. hatta dedim ki akşama da karnabahar yerim .ayy bıktım valla onlar da gaz yapıor çok fena :KK53::KK53: yani verilecek öyle böyle. instagram da millet nasıl vermiş kiloları paylaşıyorlar sporlarını ben o kadar azimli değilim onlar 25 40 50 kg vermişler :spor::spor:

ayy nehirr bugün ben de ton balığı getirdim. dün brokoli yedim. hatta dedim ki akşama da karnabahar yerim .ayy bıktım valla onlar da gaz yapıor çok fena :KK53::KK53: yani verilecek öyle böyle. instagram da millet nasıl vermiş kiloları paylaşıyorlar sporlarını ben o kadar azimli değilim onlar 25 40 50 kg vermişler :spor::spor:
Vallahi kilo oranına göre vermek yetiyor ben 3-4 kilo versem yeter onuda vereceğim inşallah spor çok etkiliyor ben kıssam da boğazdan veremiyorum:KK53:

Vallahi kilo oranına göre vermek yetiyor ben 3-4 kilo versem yeter onuda vereceğim inşallah spor çok etkiliyor ben kıssam da boğazdan veremiyorum:KK53:

bence de...yani benim kavitasyona güvenipte rahat olmamam lazım...bir türlü yürüyüş yapamadım. en azından mart bitene kadar azar azar verebilsem o da yetecek.

bence de...yani benim kavitasyona güvenipte rahat olmamam lazım...bir türlü yürüyüş yapamadım. en azından mart bitene kadar azar azar verebilsem o da yetecek.
Verirsin canım çünkü menülerin güzel sadece sporla desteklemelisin günde en az diğer sporları yapamıyorsan 1 saat yürümelisin orta hızla :KK53:

Kızlar bu arada biliyorsunuzdur belki ama hatırlatayım içtiğimiz günlük suyun olabildiğince soğuk olmasını öneriyorlar çünkü vücut kendi sıcaklığına o soğuk suyu getirene kadar bir efor harcıyor ve daha fazla çalışmasını sağlıyor vücudun bu da daha etkili olması demek:eğlence::halay:

Kızlar bu arada biliyorsunuzdur belki ama hatırlatayım içtiğimiz günlük suyun olabildiğince soğuk olmasını öneriyorlar çünkü vücut kendi sıcaklığına o soğuk suyu getirene kadar bir efor harcıyor ve daha fazla çalışmasını sağlıyor vücudun bu da daha etkili olması demek:eğlence::halay:

öyle mii ama ben soğuk su içemiyorum boğazım batıyor hemen. ne etcez şimdi :KK57::KK57:

Aslında şimdi bir kaç yerde okuyorum onlar da soğuk su içmeyin hiç bir şekilde ılık olmalı deniyor insanlar ne dediğini bilmiyor :KK70: begum75 begum75 H Heart of Gold
soğuk mideye dokunuyo zaten,ben ılık içiyorum hele şu soğuk günlerde
ayrıca ılık şeyler bağırsakları daha çok çalıştırıyor

ılık içiyorum ben de. hatta pazar günü su almıştım arabada kalsın dedi eşim ne de olsa yarın işe götüreceksin. olur dedim. neyse sabah getirdim anammm buzz buzz su donmamış ama içemedim ağzıma aldım dondu dişlerim. 2 saat peteğin üstünde kaldı su içemedim yani soğuk su içemem mümkün değil .

Sabah; 07:40 - 1 kupa süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 163 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa ada çayı demleme
Öğle; 12:45 - 1 kase tavuk çorbası + 3 ad.izmir köfte + 2 dilim pişmiş patates - 234 kalori
Ara;14:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori

Akşama nasipse ya brokoli haşlama ya karnabahar haşlama var yoğurtlu olarak:kk77:

Sabah; 07:40 - 1 kupa süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 163 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa ada çayı demleme
Öğle; 12:45 - 1 kase tavuk çorbası + 3 ad.izmir köfte + 2 dilim pişmiş patates - 234 kalori
Ara;14:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori

Akşama nasipse ya brokoli haşlama ya karnabahar haşlama var yoğurtlu olarak:kk77:
afiyet olsun canım
ben brokoliyle karnıbaharı birlikte haşlıyorum lezzet patlaması oluyor,daha yapmadıysan az az ikisindende yap istersen :KK49:

her pazartesi gece 12 ye kadar bildirim yapılır. .
iki hafta bildirim yapmayan silinir.

Haftanın kayıpları

begum75 begum75 -300
sbeden sbeden -500
H Heart of Gold -600
smykmy smykmy -1.200
@Latrodec +800
@ICanDoThis +1.100

hedf kg70 grubuilk kg16 OC23 OC30 OC6 şbt
55/164 sbeden sbeden 82.578.477.9
62/158 H Heart of Gold 80.678.377.7
58/165 smykmy smykmy 78.678.2

hedf kg60 grubuilk kg 23 OC30 OC6 ŞB13 ŞB20 ŞB27 ŞB6 MRT13 MRT
55/172@ICanDoThis 6867.468.5
58/160 begum75 begum75 68.560.159.8

hedf kg50 grubuilk kg 23 OC30 OC6 şbt13 şbt20 şbt
54/153@miraycan8460.2
50/165@Latrodec 5652.253

hedefine ulaşıp mezun olanlar
@su321 _ 56
nehirnil111 nehirnil111 _50
@ElifAlperMehmet _56
@Kafkanistan _65
Ay cok sukur :KK9: hep boyle dewam eder insa hep ekside olalim hedefimize gelene kadar

10 sayfa okudum wc muhabbetlerinizden tutun da sinav maas muhabbetlerine kadar ayyy basim dondu :ukala::ukala::ukala::KK70::KK70::KK70:
Beni geçtin amaaaa olmaz ki böyle :KK70:
77.900 da ben
:KK25:yaa yaa bana yrtis dersin sen bi daha ohh olsunn :KK70::KK70: kız hadi ayni kiloda sayiliriz insa berbaber 58 59 lari gorelim :KK68::KK68:

Veeeee 63.100 kazandımmmm:sampiyon:
Tebrik edrim iddaa kimle neyine girmistin :KK9:

Kas ve vücut suyu kaybettim diye korkuma erken kahvaltı yaptim kepek ekmegini bile mecbur hissedip korkumdan yedim :KK70: yoksa ekmekten sogudum aramiyorum.
Vücut su oranim yüzde 43 düşük. Yag yüzde 40
Erken kahvalti cok onemli ya bende sabah simitleri kestim evde bi yumurta da olsa yiyp cikinca cok farketti :KK36:
Teşekkür ederim :KK37: hosbuldum

Evet canim 10 gün böyle denicm. rica ettim 10 günde bir yag kas oranima bakcak hocalardan biri :KK75:
Coook iyi canim hep tetikte olursun yediklerinide olcmus tartmis olursun :KK72:

Çok güzel bir adım atmışsın canım bende hayırlısıyla sıkı bir şekilde başlıyorum artık :KK31:
Ay nehir insa senin kilolarini gorebiliriz canim ya bu arada kalori icin hangi programi kullaniyosun

ben de öyle şu ana kadar 6 bardak su içtim ve 3 kez wc ye gittim düşün :KK70::KK70:

:oha::KK70:
ben
1 çay bardağı çay
1 çay bardağı ıhlamur
1 su bardağı su
ve wc ye 1 kere gittim

Wc wc wc muhabbetleriniz su bizi bu duruma getiriyo ama birakmamk lazim.limonlu suda cok wc ye goturuyo (bi wc muhabbeti de benden :KK70:)

evet o önerdikleri bademin kilo 70-75 tl,alabilirsem yerim :KK70:

A101 de falan taze ve uygun fiyata var kizlar. 7- 8 lira gibi bise ama bi hafta yetecek kadar bi paket zaten her gun bi avuc sadece ara ogunde

günaydın kızlar

ben artışa geçtim neden bilmiyorum... c.tesiden beri böyle bir dengesizlik var. hatta 2 gündür acılı çorba içiyorum tarhana ve mercimek. bir tek ara öğün yaptım onda da tek atımlık pakette satılan bitter ya da dankek var ya 15 -20 gr lık olanlar ondan yedim ki ben zaten ara öğün öğle-akşam arası yapıyordum 2-3 kare bitter. yani lavaboya çıktım ama yanlış giden bir durum var. çözemedim. cuma kontrol var ben aynı kilodayım. :hasta::KK43::KK17::kızgın:

Diyetisyenler bunun icin var iste canım yediklerini biliyosun sonucta o bubduraksamanın nedenlerini soyleyecektir.aklında ne kadar soru varsa sor ona isi bu :KK66:
afiyet olsun
göster bakalım gücünü pikaçuu kim yamanmış :KK73:
:KK70::KK70::KK70:

. Evet bende boyle biliyorum canım :cool:

Back
X