- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
senle benim metabolizma tamamen aynı birimiz bu işi çözersek iyi olcak
bende 2 haftadır günde 1 saat spor,kaçamak yok,hatta geceleri midem ağrıyo açlıktan ama 2 haftadır kilom sabit,çıldıracam
acaba regl in falan mı yaklaştı canım,bide ara öğünde çikolata yerine,tarçınlı süt, yoğurt tercih etsen, yada yoğurt içine yarım elma yada başka meyva ve tarçın serpsen,bide öyle dene,ama diyetisyene danış tabi
bide şu kaçamak kek çikolatayı bir süre hiç yeme,az da olsa yediklerin acaba onlar mı etkiliyoki,mercimek şişirebilir,özellikle akşamları yeme,akşam sebze yada salata tarzı yemeye çalış
yediklerini saatleriyle birlikte burda paylaşsana belki gözümüze çarpan bişey olur
spor yapmadım zaten. menüme uyuyorum. sırf belki şaşırır diye 2 gündür çorba içtim. arada yoğurt yemedim ama zaten öğlen akşam yoğurt kefir var diye. keşke yanıma ayran alsaydım kantinde kapalı öğrenci yok diye.
dün 78 çıktım bugün de 78.
kahvaltımı 8.30.-9.00 arası iş yerinde yapıyorum
12.30-13.00 arası öğlen yemeği
14:30-15:30 arası çayın durumuna göre 1 minik kek ya da bitter hangisi varsa 2 bardak çayla onu yiyorum
18:30-19:30 arası da akşam yemeği....akşam zaten kefir ve salata kesin var. yanına ya sebze baklagil ya da köfte tavuk var
Sanırım ay falan büyüyor (suçu ona atalım hadi gel )çünkü bende dün çok dikkat ettim 1000 kalori üstüne bile çıkmadım ama bu sabah tartı + çıktı poşetlerce abur cubur yediğimde bile çıkmıyordu düşün
![]()
merak etme canım o iş bende takipteyim sürekli

aynen nehir ben neler yiyipte artı çıkmadığımı biliyorum. yemediğim halde bir anda oldu ama yaa ne güzel her gün -200 gidiyordum. moralim bozuldu