• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

İyi gidiyor canım çok şükür inşallah herkes hamileliğini sorunsuz atlatır sabah arkadaşlar diyor kendimi düşünemiyorum böyle diye sorun yaşayanlar tekrar cesaret edemiyor ama çok şükür benim rahat bir gebeliğim var ve ne iş ne ev yaşamımı etkilemiyor

Maşallah canım maşallah :nazar::nazar:

geçmiş olsun canım işte söz konusu sağlık olunca dediğin gibi insan her çareye başvuruyor, bence alternatif olması güzel iğne kapsül damla kime hangisi uygunsa. aslında ben den de istemişti diyetisyen d vitaminize baktırın diye ama kaldı öyle hem kendimi ihmal ediyorum.
kavitasyon nasıl gidiyor,varmı değişiklikler?bugün diyetisyen sonucunu paylaş bizimle

İyi gidiyor canım çok şükür inşallah herkes hamileliğini sorunsuz atlatır sabah arkadaşlar diyor kendimi düşünemiyorum böyle diye sorun yaşayanlar tekrar cesaret edemiyor ama çok şükür benim rahat bir gebeliğim var ve ne iş ne ev yaşamımı etkilemiyor
Maşallah canım Rabbim herkese böyle bir hamilelik nasip etsin:nazar::KK68:
geçmiş olsun canım işte söz konusu sağlık olunca dediğin gibi insan her çareye başvuruyor, bence alternatif olması güzel iğne kapsül damla kime hangisi uygunsa. aslında ben den de istemişti diyetisyen d vitaminize baktırın diye ama kaldı öyle hem kendimi ihmal ediyorum.

Baktırmalısın canım inşallah yoktur da eksik ama genelimizde varmış maalesef vücudumuz D vitaminini pek alamıyor diğer vitaminler gibi çeşitli yiyeceklerde bulunmuyor en fazla güneş ışığı yani:KK51:

maşallah kız:nazar:,dilini ısır,totonu kaşı:KK70:
insanı gaza getiriyosun sen heee:KK70:

eşinde iğnesini falan olsun hapla çok yavaş düzeliyo bu işler iğne çok daha etkili
ayy ikinizinde çok düşük gerçekten nill:KK35:
ayy bende çok merak ettim şimdi:işsiz:
sanada belki dediğin gibi demirden dolayı ağır gelmesin diye damla vermiştir,bazende doktorların boş anı mı diyim öyle bi anına geliyosun asıl yazması gerekeni atlayabiliyolar yani böyle bişeyde olmuş olabilir
Canım bazı doktorlar vitamini çok desteklemiyor benim kadın doğum doktorum mesela vitamin değerleri düşük olsa bile daha çok sağlıklı beslenmeyi teşvik ediyor 2 gebeliğim de de bana hiç vitamin vermedi sürekli sağlıklı beslenme konusunda fikirler verdi

Baktırmalısın canım inşallah yoktur da eksik ama genelimizde varmış maalesef vücudumuz D vitaminini pek alamıyor diğer vitaminler gibi çeşitli yiyeceklerde bulunmuyor en fazla güneş ışığı yani:KK51:
azda olsa süt,yumurtada varmış nill,sen hergün yumurta ye sabahları
kahve olayını naptın içiyo musunu?

kavitasyon nasıl gidiyor,varmı değişiklikler?bugün diyetisyen sonucunu paylaş bizimle

ya iyiydi toplamda 9 cm incelme oldu gayet iyi dedi. içtiğim 4 bardak suyun hepsini yakıyormuşum bir de bitince tartıyor çünkü. 5.seans c.tesi günü olacak

off diyetisyen ne diyecek bilmiyorum valla gitmeye korkuyorum :KK17::KK17:

Canım bazı doktorlar vitamini çok desteklemiyor benim kadın doğum doktorum mesela vitamin değerleri düşük olsa bile daha çok sağlıklı beslenmeyi teşvik ediyor 2 gebeliğim de de bana hiç vitamin vermedi sürekli sağlıklı beslenme konusunda fikirler verdi
haklılar ama şöylede bişey var deniz,sen alıyosun vücut kullanamadan atıyo,o zaman ilaca mecbur kalıyosun
hele bide değerler nillerdeki gibi yerlerdeyse mümkünatı yok yesende kıpraşmıyo o rakamlar ve işin kötüsü günlük hayatı çok etkiliyo,kansızlık b12 eksikliği yani resmen ruh gibi dolanıyosun

azda olsa süt,yumurtada varmış nill,sen hergün yumurta ye sabahları
kahve olayını naptın içiyo musunu?
Canım çok az var hepsini okudum biliyorum ama vücutta eksikse onları sadece yemek yetmiyor işte yoksa diyetteyken hep yumurta süt tükettim biliyorsun hala daha devam ediyorum. Bazı balıklarda var onları tüketmeye çalıştım falan:KK53:Yok kuzum konuştuktan sonra 1 kere içtim sanırım dün türk kahvesi içtim şekersiz ve inanır mısın vücudum istemiyor öğleden sonra artık beynim kahve kahve diye sinyal vermiyor kurtuldum:KK50:

Canım çok az var hepsini okudum biliyorum ama vücutta eksikse onları sadece yemek yetmiyor işte yoksa diyetteyken hep yumurta süt tükettim biliyorsun hala daha devam ediyorum. Bazı balıklarda var onları tüketmeye çalıştım falan:KK53:Yok kuzum konuştuktan sonra 1 kere içtim sanırım dün türk kahvesi içtim şekersiz ve inanır mısın vücudum istemiyor öğleden sonra artık beynim kahve kahve diye sinyal vermiyor kurtuldum:KK50:
haklısın nill,aynı şeyi diyorum sen yesende bazı kişilerde vucuda yeterli gelmiyo ama yinede ilaca destek olsun diye yemeliyiz
kahve olayına çok sevindim canım,inşallah içmemenin faydasınıda hissediyosundur

yetişemiyorum yorumlara....çörek otu yağını sabah aç karnına 1 tk kullanıyorum... su ile karıştırmıyorum canım

muhakkak ama çok pahalı canım 50 ml 36 tl idi ve 1 haftaya kalmaz bitecek daha 10 gündür kullanıyorum

öyle öyle hayalleri vardır planları o konuda evini falan düşünür. bence de planında biz varız gibi amin diyeyim ne diyeyim canım :dua: bebiş için düşünülen temmuz ağustos du ama son zamanlardaki olaylar erteletti ben de. bilmiyorum yani duruma göre bakacağım

demek ki 1 yaşta bile veriliyor çok iyi çok güzel.
Ben yine de bebeğe verme taraftarı değilim protein içeriğinin bebeklere ağır geleceğini okudum bir yerde ama anne sütünü arttırıcı olduğunu okudum belki o dönemde kullanabilirim

haklısın nill,aynı şeyi diyorum sen yesende bazı kişilerde vucuda yeterli gelmiyo ama yinede ilaca destek olsun diye yemeliyiz
kahve olayına çok sevindim canım,inşallah içmemenin faydasınıda hissediyosundur

Evet canım vücut almıyor vitamini mecburen ek takviye gerekiyor. En azından bağımlı değilim artık çok bir etkisini henüz görmedim :KK53:

BEN DE İÇmedim nill sadece türk kahvesi içiyorum ve biliyormusun nescafe fazla içilirse kansızlık yapıyormuş.

İnşallah canım sanada

haklılar ama şöylede bişey var deniz,sen alıyosun vücut kullanamadan atıyo,o zaman ilaca mecbur kalıyosun
hele bide değerler nillerdeki gibi yerlerdeyse mümkünatı yok yesende kıpraşmıyo o rakamlar ve işin kötüsü günlük hayatı çok etkiliyo,kansızlık b12 eksikliği yani resmen ruh gibi dolanıyosun
Her akşam cips kola yer kahvaltı yapmazlarsa öyle olur tabii kız kardeşimle eşi gibi cici beslenin diyorum pizzalar hamburgerler onlarla kan mı olur

Ne güzel ne güzel ben de dün bir arkadaşıma içirmedim 3 kaşık süt tozuna 2 kaşık nescafe atıp içecekti içme dedim bir yodum bile almadan döktü

Ne güzel ne güzel ben de dün bir arkadaşıma içirmedim 3 kaşık süt tozuna 2 kaşık nescafe atıp içecekti içme dedim bir yodum bile almadan döktü
Ne güzel bir şeye vesile olmuşsun canım:KK16:Süt tozu hele çok zararlı bir zamanlar çok içerdim ama içmeyeli 1-2 sene rahat olmuştur süt tozunu unuttum:KK53:

Back
X