Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aç kalkınca mutlu oluyorum ben biraz boşluk olmalıay kız gene bişey yememişsin![]()
Şimdiden çok kısıtlama zaten normal yediğinin 2 kaşık azını yemekle başla bu bile haftada rahat 1 kg verdirecek sanagecmis olsun canım neyin var??
Hayir canim estagfirullah tam da benim demek istediğimi yazmışsın.. ben aylardir diyet yapıp bırakıyorum ama her defasinda yeni bir başlangıç gibi oluyor cunku arada cok yiyip sifirlamis oluyorum Malesef simdi yeniden midem buyumusken sadece 1 2 cesitle doymuyorum.. biraz midem kuculunce cok iyi menuler cikarabiliyorum biraz zamana ihtiyacim var:)) ama bu son canim artik geri sarmak yok:)
İNŞALLAH canim.. reglin bittigini umarak niyet getirecegim yarin oruclu olurum insallah. Kac beden giyiyorsun şimdi?Şimdiden çok kısıtlama zaten normal yediğinin 2 kaşık azını yemekle başla bu bile haftada rahat 1 kg verdirecek sana
Tabiki devam ederim yeter ki isteFıstık gibisin valla. Maşallah sana canim bu resimleri paylaşmaya devam et lütfen..
36 da 38 de oluyor canım.İNŞALLAH canim.. reglin bittigini umarak niyet getirecegim yarin oruclu olurum insallah. Kac beden giyiyorsun şimdi?
36 da 38 de oluyor canım.
Bu 38 beden üst kısım biraz bol oldu kollar falan ama fena değil yine de
Şimdi kaçsın tatlımBende 40 beden olacagim inşallah :))
Ust 44 alt 48 46 oluyor aslinda ama ben indiriyorum etegi baya:))Şimdi kaçsın tatlım
Oooo sen iyiymişsin ya ben 48 dim yaUst 44 alt 48 46 oluyor aslinda ama ben indiriyorum etegi baya:))
Pardesü 44 beden oluyor şuan..
40 beden 2 cocuk annesi oldugum icin siritmaz bende diye düşünüyorum..
Ay bak soracaktım unutmuşum.Sahur menüm
2 dilim kızarmış kepek ekmeği
1 kase cacik
Yarim kk beyaz peynir
1 tatli kaşığı kendi yaptığım az sekerli karışık meyve reçeli
Yarim ay dilimi karpuz
Oooo sen iyiymişsin ya ben 48 dim ya![]()
Evet ya alışık değilim kendimi böyle görmeye bir de çevremden olumlu yorum almadım hiçSen kendini hangi kiloda mutlu hissediyorsan o kilo senin idealindir tatlım zaten.
Bi ara foto paylaşır mısın canım bu arada![]()
Tabiki 40 bedene inince daha daha iyi olursun canımSagol canım ama hic iyi degil malesef![]()
annemede gosterdim begendik citirsin :)
Annemle nişanlım delirtecek beni ya bugün bildiğiniz kavga ettik benim yürüyüşüm başında çok iyi anlıyorum seni valla.Evet ya alışık değilim kendimi böyle görmeye bir de çevremden olumlu yorum almadım hiç
Senin şansın varmış ki baban kilo vermeni destekliyor benim babam her gün sofrada şunu ye bunu ye baskısı yapıyor zor işler bunlar. Biraz da dikkat etmeden vermeye çalışayım bakayım zaten eskisi gibi yiyemiyorum çok uzun zaman oldu tatlı yemeyeli hiç de çekmiyor canım mesela.![]()