♥haftalık kilo verme yarışması♥

Sayfalar dolu yazmışsınız ne güzel hepsini okudum eğlenceli oldu. SBEDEN 2.5 saat yürüyüş için tebrik ederim. TATLITAMBAK boyumuzda benzer 1.73. Biz senle rakibiz:KK53: Ben bugün huzurlu değilim çünkü her akşamki gibi aç değilim aslında fazladan hiçbirşey yemedim ama yürüyüş yapmadigim için çok da yakmadım. Aniden misafir geldi planlar aksadi. Kızlar evde sporu nasıl yapıyorsunuz telefonunuza program mi indirdiniz? Evde spora baslamaliyim yoksa işim yaş

Evet canim seninle tam dişe diş bir rakibiz...
sende ki bu hirs bana yedirtmiyor canim.
ben de 171 siyorum ama herkes 173 diyor. Uzun oldugumu soyluyorlar yani.

canim zumba ya da leslie 3 mil yap. Ben de baslarim insallah

Evet canim seninle tam dişe diş bir rakibiz...
sende ki bu hirs bana yedirtmiyor canim.
ben de 171 siyorum ama herkes 173 diyor. Uzun oldugumu soyluyorlar yani.

canim zumba ya da leslie 3 mil yap. Ben de baslarim insallah
Arasam bulamam yani tamamen aynıyiz kork benden:KK53: play store dan mi indiricem onları ay çok cahil kaldim

Arasam bulamam yani tamamen aynıyiz kork benden:KK53: play store dan mi indiricem onları ay çok cahil kaldim

Ahh ahhh ben de cahilim bu konuda ama ogrenmek icin sorduklarimdan da cevap alamadim. Kizlar android tel. Nasil video indirebiliriz. Bilen anlatsin. Youtube den avip yapiyordum ben bir ara sinirli net olunca sıkıntılı oluyor.

Sağol canım nerden indirecegim acaba youtube mu play store mu bilmiyorum hiç ya

Sworkit uygulamasini playstore dan canim. Digerlerini youtube dan indirmek lazim.

Ahh ahhh ben de cahilim bu konuda ama ogrenmek icin sorduklarimdan da cevap alamadim. Kizlar android tel. Nasil video indirebiliriz. Bilen anlatsin. Youtube den avip yapiyordum ben bir ara sinirli net olunca sıkıntılı oluyor.
Google'a youtube video indirme yazin. Tr.savefrom.net diye bir site var. Ona gireceksiniz. Sonra youtubedan istediginiz bir videoyu acip adres cubugunu kopyalayip o sitede indirme cubugu var oraya yapistirip indir deyip kalitesini secip indireceksiniz. Ama telefinda youtube uygulama olarak yukluyse adres cubugu cikmiyor. Onu da internetten acmaniz lazim. Yani chrome kullaniyorsaniz mesela chrome'a youtube diye yazip internet sitesi olarak acmaniz lazim.

az süt içtim, kuru meyve yedim. şimdi de sarımsak çayı yapıyorum bakalım tadı nası

burda anlatıyo ender saraç

Sayfalar dolu yazmışsınız ne güzel hepsini okudum eğlenceli oldu. SBEDEN 2.5 saat yürüyüş için tebrik ederim. TATLITAMBAK boyumuzda benzer 1.73. Biz senle rakibiz:KK53: Ben bugün huzurlu değilim çünkü her akşamki gibi aç değilim aslında fazladan hiçbirşey yemedim ama yürüyüş yapmadigim için çok da yakmadım. Aniden misafir geldi planlar aksadi. Kızlar evde sporu nasıl yapıyorsunuz telefonunuza program mi indirdiniz? Evde spora baslamaliyim yoksa işim yaş
Walk at home öneririm, YouTube da bulabilirsin

Back
X