• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ben normalde de genelin öğle yemeği saatinde akşam yemeği yiyorum ama bugün baya erken oldu.
Veli ziyaretine gittim 30 dakika kala haber etmeme rağmen ne ara poğaça kek yaptı bilmem birer tane yedim artık akşam yemeğine saydım.
Bugünlük böyle oldu yoksa bilen bilir beni katı kurallarım vardır:KK14:
Ama ne güzel sonucunu almışsın hala da devam ediyosun

günaydın arkadaşlar maşallah sayfalar bayağı ilerlemiş muhabbet koyu işten fırsat buldukca okuyacağım inşallah
dün kahvaltıyı geç yapınca öğle yemeği yemedim ama ara öğünler yaptım 2 gibi 1 actıvıa 5 gibide çok az müsli yedimki akşam olunca evde yemeğe saldırmayayım diye ama çayın yanında 2-3 tane ekler yedim :(
akşam yemeğim 1 kepçe çorba ve fırında pişirdiğim 2 patates

sabah kahvaltım
kepekli tost ekmeğine kaşar peynirli tost ve açık çay

carsiya gittim yürüyerek eve 3 saat 45 dakika sonra girebildim..bu kadar yürümeye bir elma yedim bi kasede yoğurt yerim sutlu kahve icerim yeter. cok yoruldum.uzerime bi tane tunik bulamadim . ucuzlarin kumasi cok kotuydu
bi yerde begendim bir tane bedeni kalmamis daha da gelmez dediler. yine üstüme bisey alamadan geldim karnim göğüs bolumum yada baska bi yerim bi taraf uysa bi taraf uymuyor sinir oldum.acil zayiflamam lazim biktim yaaaa o kadar da aradim belim agriyo offf .
Ne güzell ne güzelll geçen ben de çıktımm herkesin beğendiği bir görüntüsü var ben de bulamadım ALMADAN geldim dedim ki almıycam ve 2 yldır giymediğim 38-36 beden pantolonlarımı tişörtlerimi giyceeeem.

carsiya gittim yürüyerek eve 3 saat 45 dakika sonra girebildim..bu kadar yürümeye bir elma yedim bi kasede yoğurt yerim sutlu kahve icerim yeter. cok yoruldum.uzerime bi tane tunik bulamadim . ucuzlarin kumasi cok kotuydu
bi yerde begendim bir tane bedeni kalmamis daha da gelmez dediler. yine üstüme bisey alamadan geldim karnim göğüs bolumum yada baska bi yerim bi taraf uysa bi taraf uymuyor sinir oldum.acil zayiflamam lazim biktim yaaaa o kadar da aradim belim agriyo offf .
Ben de tunik ve uzun gömlek almaya çıkmıştım çünkü inat ettin kendime kısa tişörtlerimi giyene kadar bunlarla idare ederim.

hepfitim Canım sende rakibimsin tabiki görmemişim , hoş benden sana nasıl rakip olur bilmem kılomu gordunmu aramızda 5 kılo var :) benım sana yetişmem uzun sürecek

sbeden'cim yeni topiğin hayırlı uğurlu olsun.özele de pazartesi msj attım bakmadın herhalde
canım hos geldın uzun zamandır görüşemiyorduk bırakmıştın sen tekrar zayıflamaya mı karar verdin , neler yapıyorsun özledik seni .

çok istiyorum çocuğumun olmasını ama nasip olmadı evlilik denemelerim kıyısından köşesinden dönüm ve iyi ki olmamış diyorum. doğru zaman diilmiş.

hayırlı kişiyle hayırlı ve mutlu bi evlilik yaparsın inşallah, çocukta olur yuvan da:KK68:

bak bizleri anlaman için güzel bir deneyim :) ama bu başlık hepimiz için olmazları oldurcak gibi geliyor bana çok umutluyum :cool:

aynen burda herkes kendine benzer birilerini buldu motiveleniyoruz :KK24: bu başlık bana iyi geldi yaaaa iyi ki varsınız :KK19:

zor işin var Allah kolaylık versin. hastanede olmak ayrı zor hasta insanla olmak ayrı zor. babamın hastalığı döneminde 2 ay kadar hastanede kalmıştık da o zaman refakatçi psikolojisiyle çok kızıyordum hemşirelere hiç bakmıyorlar diye ama objektif bakınca onlarda hangi birine baksın nefes almak istiyorlar haliyle . velhasılıkelam kolaylıklar dilerim :KK51:

ben de 87 li bekarım :KK70: :KK70: ne var yani :63:

bendeee 87 liyim

Ben de 87 li ve 2 cocukluyum:KK70:

kızzz 2-0 devam ediyor, söz ver 3. ye beraber hamiş olucaz:KK19:

güzel bir karar vermişsin :) kararının da arkasında durursun bu sayede. çünkü üstüne ayrı bir sorumluluk biniyor diyetisyen işin içine girince. biz hem deneyim paylaşıp hem motivasyonumuzu arttırıyoruz burada. sen de paylaş bizimle :)

yaşıtız ve aradaki farka bak :KK70: ben 2 çocuk yapana kadar ohoooooo :KK70: :KK70:

kıyamaaaaamm dinlen :)

aynı aynı merak etme:KK51: tatlıtambak erken davranmış, biz geç kalmadık kı yoksa:KK70:

aynen benim de çevremde var öyle gerek yok modunda olanlar. yaw ben bu şekilde mutsuzsam gerek vardır yani bunun kararını da size mi bırakacağım diyesim geliyor ama henüz diyemedim kimseye :KK70: bir gün çılgın anıma denk gelecek biri fena olacak :KK70: :KK70:
evet burada belirtilen rakamların da çok önemi yok aslında aynı kilo her insanda farklı duruyor. aynada görüdüğümüze tamadır dediğimiz an mesele bitiyor. ben kendimi 47-48 kiloyken çok beğenirdim mutlu hissederdim. o yüzden o kiloma inmek istiyorum. kimisine az gelebilir rakamsal değer ama ben 47-48 kilo öyle çubuk kraker gibi olmuyorum :KK70: :KK70: zaten benim vücut yapım çubuk kraker olmaya müsait değil :KK70: yuvarlak hatlıyım ben klasik türk hatunu :KK25:
Katılıyorum boyum 153 hiç 54 ün altına düşmedim ama kuzenlerim hep 47-48 o kilolardalar ben hiç onlar gibi olamadım burası bana iyi geldi 48 değilse de en az 50 yi görmek istiyorum çünkü 1 hafta da 500 gr gitti bile.

:KK70: :KK70: :KK70: beni zora soktun şimdi zaten zar zor zayifliyoz şurada birinci olacaktim millet lafa sohbete dalmisken :KK70:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

ben 8. ayda adet oldum ondan sonra yavasladi kilo vermem.tam tersi oldu yani. bu arada artik 40 gunde bir adet olyrm bazende 45 günde. hormonlarima da bakti normal çıktı neden boyleyim.anlamadim

canım benim rutinimde 35 gün falan, halama çekmişim(2si de öyle, hatta biri 2 ayda bir falan olur.)

Katılıyorum boyum 153 hiç 54 ün altına düşmedim ama kuzenlerim hep 47-48 o kilolardalar ben hiç onlar gibi olamadım burası bana iyi geldi 48 değilse de en az 50 yi görmek istiyorum çünkü 1 hafta da 500 gr gitti bile.
Denizcim benimde boyum kısa ama bende 55 ın altına düşmekte zorlanıyorum umarım burada bu sıkıntıyı asacagım , diğer topıkte 55 altına 1-2 gunlugune ınmıstım :)

Back
X