♥haftalık kilo verme yarışması♥

ay aynı ben :KK70: bir heve aldım topu. onu şişirirken zaten anlamalıydım olacakları :KK70: topu bi şişirdim benden büyük zati ben mi topu kullandım top mu beni kullandı belli değil :KK70: bi daha da almadım elime:63: indirdim kaldırdım aynen :-)

kendinden tatlı bir tadı mı var hımm o zaman sevebilirim bir ihtimal :)
Çok güldürdün beni ben hiç almadım top falan ama platesi ebrunun canlı programında yapmak hoşuma gidiyodu peşinden de diyet önerileri çay tarifleri falan seviyodum izlemeyi.

maşallah rabbim evlatlarınızı sizlere bağışlasın inşallah banada nasip eder rabbim o duyguyu tatmayı bende 1 buçuk yıllık evliyim henüz çocuk düşünmedik zamanı gelince inşallah nasip olur
İnşallah canım isteyen herkese versin allah

Bugün güzel şeyler yaptım arkadaşlar, sabah 1 bardak sütle yarım armut yedim. Öğlen çorba içtim, salata, yoğurt ve biraz kabak yemeği, akşam da minik tabağım var kırmızı köz biber yanında biraz yoğurt iki-üç yemek kaşığı tavuklu bulgur pilavı. Akşam yemekten bir-iki saat sonra biraz aradut, ve şimdi bir bardak süt yatıyorum. Bir de nihayet bugün 1,5 saatlik sporumu 20 dk sı koşu, geri kalanı tempolu yürütyüş olarak tamamladım. İçim çok rhat, motivasyon artmaya başladı.
çok güzel insan spor yaparsa daha motive oluyor bende dün ki yürüyüşten sonra pek bi iyiyim :)

senin gibi oldum canim o topik sessizlesince motivem gitti herseyi yedim 74 ten sonra 4 bucuk kilo aldim. cok fena bisey cok hizli aliniyor. iyiki actim burayı en azindan bogazimi tutmama yardim ediyor. aksam 10 gibi esim cok sevdigim kadayif tatlisi dondurma getirdi yemedim. bir lokma yiyim dedim bura aklima geldi moralim bozulur dedim vazgectim. en son 3 te yoğurt makarna yemistim biraz. ondan sonra Sütlü kahve zor oluyor ama şuan vicdanim dahat yattim yatagima :)
Aman canım eşinde nispet yapar gibi neden almış ki onu benim eşim de tatlı almıştı önceki gün çöpe gitti

Bende hergün gözümü açar açmaz tartının başında buluyorum kendimi :)) yoksa eksiklik hissediyorum şimdilik benide mutlu ediyo ilerde ne olur bilemem sadece regl dönemimde tartılmamayı düşünüyorum moral bozmasın diye
Bence moralin bozulmasın bol su içip yürüyüşümü yaptığımda ödem olmuyo

Back
X