♥haftalık kilo verme yarışması♥

çok güzel insan spor yaparsa daha motive oluyor bende dün ki yürüyüşten sonra pek bi iyiyim :)
Daha önce de yazmıştım yürüyüşle veya her türlü kasların çalışması insülin direncini arttırıyomuş
ben çok hareket ettiğim zaman iştahım kalmıyo sanki onu farkettim sabah canım kahvaltı yapmak istemiyo mesela

Cocuklarımızın artanları , çikolataları , kalan sandviçleri ekmekleri derken gelsın kılolar maalesef :KK43:
Eşim de kızım da maalesef tabaklarını bitirmezler ziyan olmasın çöpe gitmesin derkeeeen bigün dedim ki ben çöp kutusumuyum yeter artık ve atmaya başladım 2 ayda 4 kilo gitti vallaa

Eşim de kızım da maalesef tabaklarını bitirmezler ziyan olmasın çöpe gitmesin derkeeeen bigün dedim ki ben çöp kutusumuyum yeter artık ve atmaya başladım 2 ayda 4 kilo gitti vallaa
haklısın canım öyle yapmak lazım , 4 kg nedemek mşallah sana ..aslında az az yapmak lazım yemekleri , lazım , az yapıp tabaklara az az koymak gerek gerçekten ,

Bence de öyle ben pimpirikli bir insanım aldığım şey gerçekten mate mi acaba diye düşünürüm mesela veya taze mi diye
aslında sağlık için senin gibi düşünmek lazım , yemek konusunda da pimpirikli olmak en iyisi , sağlıklı yaşamın başı yediklerimizi düzgün seçmekten geçiyor , ben bir ara organik ürünlere sarmıştım ama o kadar para verip sonra aldığım ürünlerin gerçek olmadıklarını düşündüren şeyler olunca vazgecmıstım ..

Daha önce de yazmıştım yürüyüşle veya her türlü kasların çalışması insülin direncini arttırıyomuş
ben çok hareket ettiğim zaman iştahım kalmıyo sanki onu farkettim sabah canım kahvaltı yapmak istemiyo mesela
insülin direncini azaltır mı olacaktı acaba?:KK56:

Bende hergün gözümü açar açmaz tartının başında buluyorum kendimi :)) yoksa eksiklik hissediyorum şimdilik benide mutlu ediyo ilerde ne olur bilemem sadece regl dönemimde tartılmamayı düşünüyorum moral bozmasın diye
Aslinda regl dpneminde metabolizma daha hizli calisirmis. Yani tatlilara ve odem yapan seylere saldirmazsak eksi gorebiliriz. O sislik hissi icerde faaliyet oldugu icin:KK48:

:)) En iştah kesici şey sanırım kendimizde, irademize sahip çıkmakta..Zamanla midede küçülüp isteyemeyecek inşallah :21:
Cok fazla acikmayi beklememek gerekiyor bence istahin kontrolu icin. Aclik hissettigin zaman ertelememek lazim. Oturup yemek lazim. Bekletince erteleyince saldiriyoruz hem hizli yiyoruz hem cok. Ben artik aciktigim gibi 1 Bardak su iciyorum _(susuzluk sinyali ve aclik sinyali birbirine cok benzermis cunku) baktim gecmiyor gidip yiyorum. Kontrollu yemis oluyorum.

Mantıklııı ben tv karşısında bazen bacak hareketi yapıyorum zararlı mı acabaaa.
Once isinmak lazim aslindao_O yaglar erimez cunku oyle kaslar calisir ve siser. Iri bir goruntu olurr.

Dün sabah tartıldığımda 60.10 dum bugün 59.80 i gördüm yuppiii
ben bugün tartılmadım p.tesiye kadar sabredebilirsem tartılmayacağım birde regliyim fazla çıkıcam diye korkuyorum :)

Üzülme üzülme bende de var daha ama bacağa basene göre yaniii.
onlarda gidecek inşallah. dün bir arkadaşım geldi inanılmaz incelmişsin diyor ben o kadar farkında değilim ama kız benden esinlenerek diyete başladı :)

Back
X