• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

canım şöyle bişi beni rahatsız eden rakam diil. kilom bölgesel bacak basen yoktur ama kocaman bir göbek onun olmaması içinde kilomun 49 olması gerekiyor. 62 kilo olduğum zamanda da yine bacak basen yoktu göbek vardı. senin vücut yapın nasıl orantılı mı mesela. benim bacaklarım az kalın olsaydı ve basenim olsaydı kilo vermeye çalışmazdım. :)

sayın rakibem öyle demeyin, kalın bacak ve basen incecik belle kötü duruyor:KK51:

Iyi aksamlar kizlar.
piknikte oglumun ateslendigini farkettim evegeldim 39 derece olmus. :KK43:Hemen ilik duş aldirdim ates düşürücü verdim yatirdim.
sonra kostur kostur gezmeye.evet ikramlardan yemedim desem olmaz yani....
ama
1 catal buskivili puding
karisik cerez vardi. 1 er 1 er tattim sadece

cok sukur kazasiz bir gun daha atlattim. Yarin ki kilomu merak ediyorummm
çok geçmiş olsun :)

kizlar 11 bucukta başladım şimdi bitti sunuma hazır. ilk sayfaya bakın begenecek misiniz
harika olmuş bayıldım ellerine sağlık çok emek vermişsin :)

günaydın
sarımsak çayı

saat 8:30 da
teryağda yumurta
yarım dilim ekmek
zeytin
reçel
peynir
domates
yeşilçay

reçeli az yedin inşallah :63:

Arkadaşlarım günaydın, sabah bir tartıldım 53 kg, oysa iki üç haftadır 52 idim. Ama şu üç-dört gündür günde 1,5 saat aktif kardiyo yapıyorum. 20 dk Koşu, gerisi baya tempolu yürüme. Kilo vereceğim yerde neden aldım ki şimdi ben, artı yediklerimde inanin abur cubur yok yani:KK43:((
Bir de sabah ilk tabloya baktım, sbedencim arkadaşım ellerine sağlık tablo çok güzel. Tabloda 1.62 boyunda olup hedefi 45 olanlar var, benim gibi kısa boylulara orantılayınca hedef kilomuzun 36 olması demek. Gerçekten arkadaşlar boyu 1.50 lerde olanların kilo hedefleri 47-48-49 genelde, ee boyu 1.60 olanların da öyle. Çok canım sıkıldı, benim ideal kilom hesaplayınca 46 iken daha altına niçin ineyim ki. Acaba hesapta bir Yanlışlık mi yapıyorum. Arkadaşlar lütfen kimse yanlış anlamasın, bir Tartışma yaratmak istemiyorum, sadece kafam çok karıştı hesap mi yanlış bilemedim bu işi ben.

herkes hayatının bir döneminde mutlu olduğu bir kiloyu hedefliyor canım. ben hedeflediğim kilodayken çok mutlu çok enerjiktim. mesela benimle aynı boyda olan birisiyle bile aynı kiloda olalım ben ondan daha kilolu duruyorum. kemik yapısıyla ilgili sanırım :)

günaydın arkadaşlar maşallah ne güzel muhabbetler var herkes kaynaşmış çok fazla aktif olupda bende katılamıyorum size elimden geldiğince bişeyler yapıyorum
dün akşamki menüm kahvaltı türünde oldu biraz
yumurta kızartması
1 tane sigara böreği
açık çay
ve salata yedim biraz karıştırdım ama biryere yetişmem gerekiyordu aceleden böyle yapmak durumunda kaldım
yumurta kızartması ne ola ki o_O
selam kızlar. benim dün akşam ki menüm :
1 porsiyon bezelye yemeği
az pilav
1 tane şekerpare

bu sabah kahvaltım 3 poaça ve çay

3 poğaça çok olmuş canım benim :KK19:

limonlu meyveli soda
saat 14:40
kocaman salata içinde her şe vardı
makarna
yoğurt

selam kızlaaaarrr :KK28:

ay ne kadar bunaltıcı bir gün değil mi :KK14::KK73: ruh halimi karman çorman etti:KK12:
sabah kahvaltım
peynirli yumurta
çeyrek dilim ekmek

öğlen
yarım simit +çay
akşam belli değil

simit yemeyeydim iyiydi aslında ama sabahtan öğlene kadar hastanede olunca moral ve sinirsel olarak çöküş yaşadım kendimi mutlu etmeye ihtiyacım vardı :D yerken mutluydum ama yedikten sonra mutlu kaldığımı söyleyemicem :KK12: pişmanım:oops:

ay ne kadar bunaltıcı bir gün değil mi :KK14::KK73: ruh halimi karman çorman etti:KK12:
sabah kahvaltım
peynirli yumurta
çeyrek dilim ekmek

öğlen
yarım simit +çay
akşam belli değil

simit yemeyeydim iyiydi aslında ama sabahtan öğlene kadar hastanede olunca moral ve sinirsel olarak çöküş yaşadım kendimi mutlu etmeye ihtiyacım vardı :KK70: yerken mutluydum ama yedikten sonra mutlu kaldığımı söyleyemicem :KK12: pişmanım:oops:
akşam salata yoğurt ye ben de biraz makarna yedim ayran içtim akşam az yerim

Diyetisyene gidiyim diyorum ama hastaneye git kan ver sonuç al göster en sevmediğim şeyler
yaptır mutlaka ben bi dönem çok halsizlik yaşıyordum başım fln dönüp duruyordu. gittim sonuçlarım şahane çıktı doktorum beslenmen çok iyi dedi. geçti halsizlik ahaah :))

belki de demir eksiğin var ya da başka bişi bilinçsiz kilo vermekten daha iyi oluyor . hemen randevunu alıyosun sonucunu söliceksin takibindeyim :) sıkıştırmak işe yarıyor :)

hatunlar bir de bir şey soracağım ben. bu başlıkta çeşitli yaşlarda hatunlar olarak toplandık. kiminiz benle yaşıt kiminiz benden büyük. ama tercihen samimi olmaktan ve abla vs dememekten yanayım. nihayetinde yaşlı ya da orta yaşlı olarak görmüyorum sizleri. gençsiniz ve daha da gençleşme çabasındasınız :) ama aranızda ben büyüğüm bana abla demeni tercih ederim bana ciddiyetini koru 'siz' diye hitap et diyeniniz olursa seve seve de hitap ederim :) buna bir açıklık getirelim de ben rahat rahat yazayım :D

sabah kahvaltım
peynirli yumurta
çeyrek dilim ekmek

öğlen
yarım simit +çay
akşam belli değil

simit yemeyeydim iyiydi aslında ama sabahtan öğlene kadar hastanede olunca moral ve sinirsel olarak çöküş yaşadım kendimi mutlu etmeye ihtiyacım vardı :KK70: yerken mutluydum ama yedikten sonra mutlu kaldığımı söyleyemicem :KK12: pişmanım:oops:
neden hastanedesin hayırdır ??

simit olmamış akşama hafif olacak rakibem :)

hatunlar bir de bir şey soracağım ben. bu başlıkta çeşitli yaşlarda hatunlar olarak toplandık. kiminiz benle yaşıt kiminiz benden büyük. ama tercihen samimi olmaktan ve abla vs dememekten yanayım. nihayetinde yaşlı ya da orta yaşlı olarak görmüyorum sizleri. gençsiniz ve daha da gençleşme çabasındasınız :) ama aranızda ben büyüğüm bana abla demeni tercih ederim bana ciddiyetini koru 'siz' diye hitap et diyeniniz olursa seve seve de hitap ederim :) buna bir açıklık getirelim de ben rahat rahat yazayım :KK70:
isimle hitap etmek candırr :) beniim eski okulumdaki kankalarımın biri 64lü biri 68 liydi isimleriyle gitap ederdim herkes dönüm bi bana bi onlara bakıyordu ahaha.

Back
X