• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

neden hastanedesin hayırdır ??

simit olmamış akşama hafif olacak rakibem :)
babamın kontrolleri vardı ciddi bir şey değil. ama hastane havası malum sıkıntılı.. çökertti içimi çürüttü :D
dimi dimi yaaa olmadı o :KK12: akşamı hafif yiyeyim ben dediğin gibi telafi etmem lazım yoksa bu haftayı eksiyle bitiremicem :KK43:

Allah kolaylik versin bizim kizda kac gundur ishal ates dis cikariyo.

geçmiş olsun canım

selam kızlaaaarrr :KK28:

ay ne kadar bunaltıcı bir gün değil mi :KK14::KK73: ruh halimi karman çorman etti:KK12:
sabah kahvaltım
peynirli yumurta
çeyrek dilim ekmek

öğlen
yarım simit +çay
akşam belli değil

simit yemeyeydim iyiydi aslında ama sabahtan öğlene kadar hastanede olunca moral ve sinirsel olarak çöküş yaşadım kendimi mutlu etmeye ihtiyacım vardı :KK70: yerken mutluydum ama yedikten sonra mutlu kaldığımı söyleyemicem :KK12: pişmanım:oops:

yarım simit=2 dilim ekmek bence fazla olmamış ki:KK53:

hepimizin sıkıntısı farklı :) çok siterdim az basenim olsun popom olsun :)

ayyyy en güzeli orantılı alıp verenler, hastayım onlara:KK14:
ben kilo alınca koccaman bi popom oluyo, 57,5 kiloyken bel 67 cm popom 101 cm di :KK70::KK70::KK70::KK70:

Canım ben 8-6 burdayım :)) Akşam eve gittiğimde tablet,bilg ne varsa kaldırıyorum. Yoksa çocuklar başından kalkmıyorlar,yasak koydum bende :) O yüzden akşamları olmuyorum. Evet kilolalarımız aynı gibi takipte olursak birbirimizi daha iyi olur
Tamamdır süper o zaman ;)

Merhaba fit bayaarrrr.... Hic iyi olmayan bir menu ile karsinizdayim. Sabah bir kozlenmis patlican ve bir dilim peynir. Aksami da yedim bir pogaca ve bir dilim kek. Spor ise 30 dakika yuruyus 100 sguat 20 dakika plates
akşamı yedim derken ? bu saatte mi ? ay canım acıkmayacak mısın gece falan. poğaça kek olmamış :KK20: düzeltmemiz lazım kendimizi çok kaçamak yapıyoruz hepimiz :KK14:

:KK70: :KK70: :KK70: :KK70: aferin aferin :KK70: :KK70: rakibeme bak yaaa gözünü açtık resmen. benim de spor yapmam lazım altta kalırsam çatlarım ayol :KK70:

walla ben kalırım altta, bu havada hayatta popomu kaldırmam, hatta eve gideyim sıcak bişeyler hazırlayıp battaniye altında dizi izlicem:rolleyes:

hatunlar bir de bir şey soracağım ben. bu başlıkta çeşitli yaşlarda hatunlar olarak toplandık. kiminiz benle yaşıt kiminiz benden büyük. ama tercihen samimi olmaktan ve abla vs dememekten yanayım. nihayetinde yaşlı ya da orta yaşlı olarak görmüyorum sizleri. gençsiniz ve daha da gençleşme çabasındasınız :) ama aranızda ben büyüğüm bana abla demeni tercih ederim bana ciddiyetini koru 'siz' diye hitap et diyeniniz olursa seve seve de hitap ederim :) buna bir açıklık getirelim de ben rahat rahat yazayım :KK70:
canım istediğin gibi hitap et , sonuçta kımse kımsenın yasını aklında tutamaz , kimsede buna takılmaz ama cok incesin tatlım

geçmiş olsun canım

yarım simit=2 dilim ekmek bence fazla olmamış ki:KK53:

ayyyy en güzeli orantılı alıp verenler, hastayım onlara:KK14:
ben kilo alınca koccaman bi popom oluyo, 57,5 kiloyken bel 67 cm popom 101 cm di :KK70::KK70::KK70::KK70:

olsun olsun ben yüz bulmayayım yerim yoksa :D fazla o simit olmadı çok ayıp :D

bizim senle vücut tiplerimiz de aynı galiba. ben de aynı durumdayım çünkü :) bel 66-67 kalça ise bağımsızlığını ilan etmiş 100+ larda hükümdarlık sürüyor :D :D

Merhaba fit bayaarrrr.... Hic iyi olmayan bir menu ile karsinizdayim. Sabah bir kozlenmis patlican ve bir dilim peynir. Aksami da yedim bir pogaca ve bir dilim kek. Spor ise 30 dakika yuruyus 100 sguat 20 dakika plates

ayyyy senin iyi olmayan menülerine hastayım, o keki yiyim iki saat sonra benim kan şekerim düşüyor iyice acıkıyorum

akşamı yedim derken ? bu saatte mi ? ay canım acıkmayacak mısın gece falan. poğaça kek olmamış :KK20: düzeltmemiz lazım kendimizi çok kaçamak yapıyoruz hepimiz :KK14:

acıkmıo acıkmıo öyle öyle 40 kilo verdi:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

hatunlar bir de bir şey soracağım ben. bu başlıkta çeşitli yaşlarda hatunlar olarak toplandık. kiminiz benle yaşıt kiminiz benden büyük. ama tercihen samimi olmaktan ve abla vs dememekten yanayım. nihayetinde yaşlı ya da orta yaşlı olarak görmüyorum sizleri. gençsiniz ve daha da gençleşme çabasındasınız :) ama aranızda ben büyüğüm bana abla demeni tercih ederim bana ciddiyetini koru 'siz' diye hitap et diyeniniz olursa seve seve de hitap ederim :) buna bir açıklık getirelim de ben rahat rahat yazayım :KK70:
Yaz sen istediğin gibi yaaa hepimiz 20 li yaşlardayız zatennnn :)

olsun olsun ben yüz bulmayayım yerim yoksa :KK70: fazla o simit olmadı çok ayıp :KK70:

bizim senle vücut tiplerimiz de aynı galiba. ben de aynı durumdayım çünkü :) bel 66-67 kalça ise bağımsızlığını ilan etmiş 100+ larda hükümdarlık sürüyor :KK70: :KK70:

şuanki ölçülerim bel:64 kalça:92:KK66: kilo verdikçe orantılanmaya başladı:KK53::KK53::KK53:

walla ben kalırım altta, bu havada hayatta popomu kaldırmam, hatta eve gideyim sıcak bişeyler hazırlayıp battaniye altında dizi izlicem:rolleyes:

oooo süper yapma yapma :D benim işime gelirrr :D:KK200:

ayyyy senin iyi olmayan menülerine hastayım, o keki yiyim iki saat sonra benim kan şekerim düşüyor iyice acıkıyorum

acıkmıo acıkmıo öyle öyle 40 kilo verdi:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

iyiymiş o zaman yaw. ben acıkırım da şahsen :D

sabah : 2 kucuk dılım ekmek + 1 dilim peynır + yarım domates + 1 sıvrı bıber + cay
ogle : 1 dilim tavuk + 1 dılım esmer ekmek + 2 kasaık yoğurtlu ıspanak
şimdi nescafe ıcıyorum kremalı malesfe , döksem mı ne yapsam

yapmışsın artık dökme canım ya. ama krema tüketme çok yine de. hem selülit de yapar :D

Back
X