• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

Eskidenn tereyağlı pekmez reçel bal çokokrem hepsi de olurdu kahvaltımda şimdi hiçbiri yok eksikliğini de hissetmiyorum
Ya ben aslında kahvaltı esnasında şekerli şeyleri yiyemem , tuzlular daha cok tercıhım , menemendir , peynır zeytın v.s ama kahvaltıyı bitirirken 1 dilim ekmeğe soyle ballı kaymak sürüp yemeyıde severim tabi diyette o keyifte bitti gitti

Ya ben aslında kahvaltı esnasında şekerli şeyleri yiyemem , tuzlular daha cok tercıhım , menemendir , peynır zeytın v.s ama kahvaltıyı bitirirken 1 dilim ekmeğe soyle ballı kaymak sürüp yemeyıde severim tabi diyette o keyifte bitti gitti

hiiiii ballı kaymak+ceviz :KK42::KK42::KK42::KK42: alsam o kaymak bitene kadar huzur bulmuyorum

Eskidenn tereyağlı pekmez reçel bal çokokrem hepsi de olurdu kahvaltımda şimdi hiçbiri yok eksikliğini de hissetmiyorum
ben bu sabah brunch yaptım yani kahvaltı ile öğleni birleştirdim. kahvaltım zengindi. o arkadaş da vardı kahvaltı da :KK25: kavurmalı yumurta, zeytin, iki üç çeşit peynir, süzme yoğurt, bal, kaymak ve sıcak pide :cool: ama ben hepsinden tadımlık yedim sakın yüklenmeyin :rolleyes:

ben bu sabah brunch yaptım yani kahvaltı ile öğleni birleştirdim. kahvaltım zengindi. o arkadaş da vardı kahvaltı da :KK25: kavurmalı yumurta, zeytin, iki üç çeşit peynir, süzme yoğurt, bal, kaymak ve sıcak pide :cool: ama ben hepsinden tadımlık yedim sakın yüklenmeyin :rolleyes:

hiiiiii çabuk spor yap erit, biz yemedik sen niye yedin:cry:

woow kavurmalı yumurta cok severım , tadımlık yedıyse sorun olmaz canım , aksam dengelersın onu tatlım

Ay kızlar bugün yanımda çiğ köfteler simitler burgerler yendi yinede tuttum kendimi. Ama siz buraya yediklerinizi yazdıkça yine acıkıyorum yine acıkıyorum :KK70:
iradenı tebrık ediyorum canım aksam komsuma hasta sormaya gıttım , kek + sıcak cıkolata getırdı , mıdem ağrıyor dedım yemedim canım , tebrıkler valla sanada

iradenı tebrık ediyorum canım aksam komsuma hasta sormaya gıttım , kek + sıcak cıkolata getırdı , mıdem ağrıyor dedım yemedim canım , tebrıkler valla sanada
Teşekkür ediyorum seni de tebrik ediyorum yemeyerek iyi yapmışsın insanlara hayır demek çok zor olmamalı bizim için. Ne de olsa işin sonunda güzelleşmek, fit olmak var:KK5:

şu kıyafet konularıyla ilgili ben de birkaç paylaşımda bulunmak istiyorum :KK51:

ben içine giremediğim kıyafetlerle harika motive oluyorum mesela. geçen sene daha kilo verme serüvenimin başındayken mağazaya gittim pantolon almak için. bir tane çok beğendim. denedim bir tane ıı ıh olmadı totoma yerleşti ama düğme imkanı yok birleşmiyor. kocaman bir V harfi şeklinde açık. bir büyük beden alsam çok rahat olcak ama almak istemedim. çünkü ne zaman üstüme rahat bir pantolon alsam rehavete kapılıp o pantolona da sığamaz hale gelmiştim :KK70:
neyse melekimsi kıs bir cesaret al bu küçük gelen pantolonu , bu da sana gaz olsun gir bunun içine dedim kendi kendime ve aldım :KK53: sonuç = :KK8: tabiki girdim içine neredeyse bollaşma bile var şuan pantolonumda. eee tamam bunu hallettim ama benim yeni bir hedefe ihtiyacım vardı :KK70: en son 2011-2012 yıllarında giydiğim hala daha yepisyeni duran kot pantolonum var. kendisini de severim heeee :p:pama bi ara o beni pek sevmemiş olacak ki basenlerimden yukarı imkanı yok çıkmıyordu :KK70: totoya varamıyordu yani :KK70: evet yeni motivasyon kaynağımı bulmuştum :21: ben bunun içine girecem dedim.başladım serüvene :-) önceki amaç pantolonu totoya sokmayı başarmaktı elbette ki ,sonrasında düğme ilikleme aşamasına geçecektim :KK51: sonuç=:KK24: önce totoya girdi o pantolon sonrasında da düğmesi iliklendi. şimdilerde giyebiliyorum kendilerini. gerçi biraz sıkı oluyor ama nihayetinde giyebiliyorum :KK66:
şimdi yeni bir hedef koydum önüme bir kot pantolonum daha var :KK70: şuan o da totoya varamadı :KK70: :KK70: sizce akıbeti nolurrr:KK66::KK66::KK66:
Ben de bundan 4 yıl önce kot pantolonlar almıştım 3 4 tane 40 beden giremiyordum tabi bi gün girerim diye şimdi baktım bol geliyor verdim başkalarına gitti bundan daha güzel bir mutluluk ne olabilir ki yaa:KK76:

ben asıl sizi tebrik ediyorum ben de artık taktik uygulayacağım çok iyi fikir. bu akşam bizde misafirliğe davetliyiz bakalım nolcak :KK45: nasıl taktik geliştirsem :KK48:

Back
X