• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

Canım bazen bende eşime o göbek ne öyle canım lütfen dıkkar et diyorum , haklısın ama sağlık için uyarma gereği duyuyorum . kal krizi falan allah korusun cok yaygın gençlerde bide : ( beyler de baze4n aynı hislerle eslerine söyleyebilir cnm , yoksa eşimin nasıl göründüğü benım ıcın onemlı degıl
Yok yaaa kendim kiloya takık olduğum için eşimin söylemesine kızmıyorum hiç daha çok dikkat edesim geliyo

Ben de ya çay olsun da..
Ama bitki çaylarını hiç sevmiyorum

bende günde 2 fincan içmeye çalışıyorum ama çoğunlukla 1 fincanda kalıo, siyah çaydan sıra gelmio :D

Ay kızlar bugün yanımda çiğ köfteler simitler burgerler yendi yinede tuttum kendimi. Ama siz buraya yediklerinizi yazdıkça yine acıkıyorum yine acıkıyorum :KK70:

iradenı tebrık ediyorum canım aksam komsuma hasta sormaya gıttım , kek + sıcak cıkolata getırdı , mıdem ağrıyor dedım yemedim canım , tebrıkler valla sanada

afferimm harikasınız kızlar

işte ben hepiniz adına yedim :KK53::KK70::KK8:

bak bak üstteki alıntılara bak, millet neler çevirmiş geri:KK53:
nerdesin GonulSenligim GonulSenligim duy bak

ben bu sabah brunch yaptım yani kahvaltı ile öğleni birleştirdim. kahvaltım zengindi. o arkadaş da vardı kahvaltı da :KK25: kavurmalı yumurta, zeytin, iki üç çeşit peynir, süzme yoğurt, bal, kaymak ve sıcak pide :cool: ama ben hepsinden tadımlık yedim sakın yüklenmeyin :rolleyes:

kıs bunee sahur sofrası gibi :D :D
tadımlık almışsın ama ben cezacı başı olarak ceza vercem :KK62: övgülerinizi bana,şikayetlerinizi hepfit hepfit çiğime bildirin :D o yaptı beni cezacı başı :D spor yap kıs :KK4:
Ay kızlar bugün yanımda çiğ köfteler simitler burgerler yendi yinede tuttum kendimi. Ama siz buraya yediklerinizi yazdıkça yine acıkıyorum yine acıkıyorum :KK70:
iradene alkış:KK9: okuyup okuyup acıkmana :KK67:

iradenı tebrık ediyorum canım aksam komsuma hasta sormaya gıttım , kek + sıcak cıkolata getırdı , mıdem ağrıyor dedım yemedim canım , tebrıkler valla sanada
sana da tebrikler canımcım :KK25:

aman neye yarar canim. su genc yasta ne sıkıntı cektim kilolardan. oram buram agridi etlerim yirtildi yasimdan büyük gösterdim. yoegunkuk bitkinlik güzel tarzımca giyinemedim. kilo denen seyden kurtulup onu almamak icin ona göre yasayacagim artik inşallah.

wawww ben bile heyecanlaniyrm bi an kendimi senin yerine koydum. haftaya seni 50 grubuna koyuyoruzzz :KK9::KK9::KK9:
Ayy inşaallah canım inşaallah

Teşekkür ediyorum seni de tebrik ediyorum yemeyerek iyi yapmışsın insanlara hayır demek çok zor olmamalı bizim için. Ne de olsa işin sonunda güzelleşmek, fit olmak var:KK5:
canım rejimdeyim dıyınce aman ye gitsin 1 taneden bir sey olmaz diye ısrar ediyorlar , midem ağrıyor demek maalesef kolayıma geliyor o zaman kımse ısrar edemiyor , maalesef millet olarak çok iyiniyetli,yiz mi desem misafirpervermiyiz desem , ne desem bilemedim , karsıdakının diyet olayına saygılı olamıyoruz bazen bu kesin , ben bile insanlara ye diye ısrar ederken buluyorum cogu zaman kendımı maalesef

kıs bunee sahur sofrası gibi :KK70: :KK70:
tadımlık almışsın ama ben cezacı başı olarak ceza vercem :KK62: övgülerinizi bana,şikayetlerinizi hepfit hepfit çiğime bildirin :KK70: o yaptı beni cezacı başı :KK70: spor yap kıs :KK4:

canım benım sagol çıtır rakibem :)

kıs bunee sahur sofrası gibi :KK70: :KK70:
tadımlık almışsın ama ben cezacı başı olarak ceza vercem :KK62: övgülerinizi bana,şikayetlerinizi hepfit hepfit çiğime bildirin :KK70: o yaptı beni cezacı başı :KK70: spor yap kıs :KK4:

kız o olmadı, hiiiççççç şikayet etmesinler. biz yemioz onlarda yemesin :63::63::63::KK70::KK70::KK70::KK70:

Back
X