• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

hepfit hepfit ve minerva1988 minerva1988 benden azsınız siz ama yaaaa :63::63::63::KK12::KK12:bu hafta size yetişemicem ben de öbür hafta görüşürük :p:p:p:p

minevra kıs senin nicki de ben hep manevra diye okumuşum yaaa arıyom arıyom yok :oops::oops::KK70: :KK70: :KK70: yanlış okumuşum meğersi :KK70:
ahaha canım benim çok güldüm. yetişelim küçülelim istediğim kiloya ulaşım.

harikasın valla kubracım , umarım herkes ıstediği kıloları verır , herkes cok hırslı aferın sıze
Birde insan tabloyu görünce en çok ben kilo vereyim diyor yani bende öyle daha dikkatli olmaya başladıım :)

Bol su iç açlığını hissetmiyosun
Haklısın su işe yarıyor gerçekten fakat ben pek su içmeye alışık değilim zorluyorum kendimi bu yüzden :)

kızlar 5 günlük bi eğitim vardı yarın son gün hoca pastalar börekleri bekleriz dedi. şimdi yarın kahvaltı yapıp kendimimi tutmaya çalışayım. yoksa kahvaltı yapmadan bir kaç tadımlık mı alayım. ben hayır deme konusunda kötüyüm kendime karşı. eve hiç bişi sokmuyorum yoksa yerim. püff:(

kızlar 5 günlük bi eğitim vardı yarın son gün hoca pastalar börekleri bekleriz dedi. şimdi yarın kahvaltı yapıp kendimimi tutmaya çalışayım. yoksa kahvaltı yapmadan bir kaç tadımlık mı alayım. ben hayır deme konusunda kötüyüm kendime karşı. eve hiç bişi sokmuyorum yoksa yerim. püff:KK43:
canım bence kahvaltı yapma illakı canının istediği bir seyler olacak , çok az tadımlıkta olsa gelenlerden cok az yersın kahvaltı nıyetıne geçer , aksamda salatayla kapatır gunu dengelersın

hepfit hepfit ve minerva1988 minerva1988 benden azsınız siz ama yaaaa :63::63::63::KK12::KK12:bu hafta size yetişemicem ben de öbür hafta görüşürük :p:p:p:p

minevra kıs senin nicki de ben hep manevra diye okumuşum yaaa arıyom arıyom yok :oops::oops::KK70: :KK70: :KK70: yanlış okumuşum meğersi :KK70:

haftaya görüşürük çünkü ben hasta olacam, kesin artarım pöfffff:KK42:

Yok canım sen pideleri kaymakları kavurmaları yemeye devam et:KK45:

biz kilo verirken o baksın bize:KK53:

kızlar 5 günlük bi eğitim vardı yarın son gün hoca pastalar börekleri bekleriz dedi. şimdi yarın kahvaltı yapıp kendimimi tutmaya çalışayım. yoksa kahvaltı yapmadan bir kaç tadımlık mı alayım. ben hayır deme konusunda kötüyüm kendime karşı. eve hiç bişi sokmuyorum yoksa yerim. püff:KK43:

bence orda ye sonra akşamı meyve süt falan geçir. hocalar yemezsen takılırlar çünkü, benim hocalar çok fena takıyor yesene diye:KK47::KK47::KK47::KK47:

Canim ben bu sabah tam 70.000 dim duyurulur sevgili rakibem:KK49: sende biran evvel toparlan 60 lar grubuna birlikte gecelim:KK45:

süpersin, hadi 50 lere de bekleriz:KK52:

Canim benim ne guzel motive ediyorsun :KK15: dondurma yicektim vazgectim valla :63:
aferin :KK15: yeme sakın :KK54:

ahaha canım benim çok güldüm. yetişelim küçülelim istediğim kiloya ulaşım.
miniminnak kalana kadar bırakmam paçanızı :D

bilemedim :KK64: şimdi kahvaltı edip gidersen de yine orda tutamazsan kendini nolcek :KK53: yarın ne yiyip içtiysen eksiksiz yaz buraya bak :D kaçmak , gizlemek yok malum cezacı başıyım ama korkma canını yakmicem :KK62: ben olsam yemem ,yedikten sonra pişman olacağını düşün :KK51:

haftaya görüşürük çünkü ben hasta olacam, kesin artarım pöfffff:KK42:
bence orda ye sonra akşamı meyve süt falan geçir. hocalar yemezsen takılırlar çünkü, benim hocalar çok fena takıyor yesene diye:KK47::KK47::KK47::KK47:
mantıklı ama yarın sabah aklımda siz olacaksınız frenleyerek yiyeceğim :)

Back
X