• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

arkadaslar selamlar kandılınız mubarek gunahlarınız af dualarınız kabul olsun ınsallah ...

benıde aranıza alırsanız sevınırım sınav surecınde cıkmıstım cok sukur kı sınavı kazandım lakın kılom dahada arttı : (

85 kılo
1,63 boy
adım nihal
Vealeykim selam amin inşallah seninde kandilin mübarek olsun.Hoşgeldin sınavını da kazanmışsın kafanda rahatlamış hemencik gider kilolar inşallah

Vealeykim selam amin inşallah seninde kandilin mübarek olsun.Hoşgeldin sınavını da kazanmışsın kafanda rahatlamış hemencik gider kilolar inşallah

hosbulduk canım amin ınsallah sınavım ıcınde tesekkur ederım : )

ınsallah kılolarda hemencecek gıder : )

kahvaltım orta turk kahvesıydı

ara ogundede 3 tane cengelkoy salatalık

öğlenede yogurt ıcıne salatalık rendesı koyu kıvamda sarmısaklı yıycem = )

Geçmişler olsunn geçen ay benim kızımın da hem boğazı hem kulakları kızarmıştı sırtından hırıltı gelmeye başladı 5 gün antibiyotikten sonra hiçbirşeyi kalmadı çok şükür telaşlanma fazla.
sagol canim. Bogaz enfeksiyonu yüksek ates yapiyor. bu endise korku verici. Hirilti bizde de vardi atesi gecti bugun cok sukur ama devam ediyorum antobiyotiye tekrar nüksetmesin. Bir hafta kullanmam gerekiyotmus 6 gün dolsun yeter

Selamun aleykum kixlarrr.Oncelikle hepimizin kandili mubarek olsun rabbim peygamberimizin sefaatine eren kullarindan eylesin insaallah. Gelelim kilo durumuna. Gecen hafta 61 bu hafta 59.8 Kizlar tami tamina 40 kg oldu. Hedefim 69 du baslarken sayenizde on kilo daha verdim rabbim hepinizden razi olsun.
40 kilo mu verdin canım mütkişsin sen ya . hikayenle ilgili konu açsana kilosu çok olup da vermekten kaçanlar da var olmaz artık diyenler motive olur :) çok sevindim adına

Back
X