Sbedencim günaydın, evet ben bir Üniversite'de öğretim üyesiyim, oğlum olduktan kısa bir süre Sonra özel bir Üniversite'de başlayınca bu çok yorucu oldu, elimden geleni yapmama rağmen annem üstlendi birçok şeyi, oğlum bir yaşına geldi, havalar ısındı büyükanne artık yazlığa götürücem orda bakıcam dedi, işyerinde yorucu tempodan kendime hiç vakit ayıramıyordum, oğlum da gidince iki haftadır işkence gibi. Nihayet dün istifa ettim, bir ay daha çalışmak zorundaymışım, hafta sonları inanılmaz güzel oğlumla, hafta içi artık işten erken çıkıyorum spora güzel vakit kalıyor eski günlerdeki gibi. Bir ay geçsin gidiyorum yazlığa, annemle Oğlumu büyütücem, spora ve sağlıklı beslenmeye devam tabi. Öğretim Üyeliği olunca tabii evde Olduğum süre bir Sürü yapılacak yayınlar var, onları yapıcam oğlumdan kalan zamanlarda. Güzel olacak buna inanıyorum. Bu forumu hiçbirşey yapamadığım zamanlar moral ararken buldum, eski günlerim gibi motive oldum. Güzel de destekler ve sohbetler var. Spor şöyle benim hayatımda son yıl Hariç 6-7 Yıldır vardı zaten. Koşmak az da olsa öyle çok yormadan iyi geliyordu, selülitlerim bile azalıyordu, inceltiyordu vücudumu, bir hafta çıkınca endorfin bağımlılık yapıyor, çıkmak istiyorsun spora, öbür türlü vicdan azabı ya da bugün eksik birşeyler var hissi. Haftada en az 4-5 gün çıkmaya çalışıyorum, evde olunca buna daha çok vaktim olacak. Desteklere devam ben de sizlere çok iyi moral verebilirim bu konuda.