- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
ben birinci olamam zayiflarsam iyi dayanamadim iki dilim dankek yedim 4 köfte yedimiyi geceler
valla konu sahibesi falan demicem ceza geliyor bu sefer
tabi ki de dahilim ne demek![]()
salmam ayın 15 i evlilik yıl dönümümüz ben 49 kilo olacammmm![]()
aferin salma. hedefine yakın olabilirsin ama salmanı gerektirmez. hedefine ulaşsan bile bizi bırakma takım arkadaşlarına sahip çık bizi zayıflat
ben tetikleyim seni, bugün kendime geldim. spor ve yeşilçay bende o zaman :)
beni sorgula kuzum arada
al benden de o kadar sabah kahvaltı olarak kocaman bir dilim fıstık ezmesi ve reçel yedim![]()
grup değiştirmenin rehaveti çöktü zaar
ben kk ya geldiğimde nerdeyse seksen kiloydum bu mart başıydı. yetmişlerden altmışlara düştüm. acaba 50leri de görebilecek miyim birgün?
şu yukarı mesajda yaptığın kaçamakları yapmazsan sen de bir gün şirinleri görebilirsin
Su içerim de yeşil çayı sevemedim ben de
sevmemekten ziyade unutuyorum canım ben yaaa. akşam olmuş bir bakıyorum 1 lt su bile içmemişim
kızlar ben birinci yeşilçayımı içtim, içen içmeyene zorla içirsin. hadi bakim metabolizma hızlasın. 50 ler grubu duyun beni(su cum sen hariç sen içmeyebilirsin, fazlasıyla zayıfladın çünkü)
heh bak bu iyi oldu ,sevdim aferin hatırlattın içeyim
canim ben dun 10 tane ile basladimbacaklarim kalin acaba kalinlasma kas yapar mi bilgin var mi. yani ilerde zayifladikca
bacaklarim kalin kalmasin
canım squat kilo verme aşamasında yapılınca incelme olmazmış sanırım. toto falan aynı kalırmış ama zayıflayıp yapılırsa toto şekil alırmış diye okuduydum.