• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

hakediyorum canim dun 10 kere squat yaptim bugün 15 yapacakim cezayla 20 squat olsun bariii :KK62: bacak içi sarkmalarim var cok kilo verdim diye bari abartmadan yavaşça arttiriyim:KK54:
Bende squat yapmayı düşünüyordum ama kilo vermeden yapılınca kas oluyormuş daha şiş duruyormuş, biraz araştırınca vazgeçtim şöyle 6-7 kilo daha verdikten sonra başlamayı düşünüyorum bende.İncecik bacaklarım olsun derken kalın kaslı bi bacağa dönüşür maazallah:-)

Bacak incelten hareketler falan ararken Su arkadaşımızın (su321) tavsiyesini gördüm Bacak ve basenleri inceltiyomuş onun sayesinde başladım ama ben önceden yürüyüş yaptığım için zorlanmadım 300 bile yaptığım oluyo gün içinde
evet canim sunun bacaklari güzel oldu aslinda zayiflayinca sporu azaltirsam kaslarda daha normale doner sıkılasmakta şart.

V

Valla canim benim bacaklarimda kalin bilmiyorum ki fayda mi yapar zarar mi
en iysisi yapmak. eger bacaklarda zayiflamaktan yumusama ve sarkma varsa ama yoksa biraz daha zayiflamayi bekleyebilirsin canim

bende bakicam canim

evettt bugünkü menümü akşam hariç yazayım bende

sabah
10 tane çiğ badem

ara
2 tane yeni dünya

öğle
etli bamya yemeği(2 porsiyon, 10 kaşık rahat vardır) çooooooooooookkkkkk severim
1 kase cacık

ara
4 adet yeni dünya(canım accayipppp tatlı istiyorda çocuk gibi kendimi meyveyle kandırıyorum, umarım patlamaz bi yerde. şu regli bi bitseydi iştahım çok fena :KK43:)

akşamı da yiyince yazarım kızlar

spor 2,5 saat yürüyüş, ayak tabanlarım ağrıyor bugün başka yürümem :KK70:
mükemmel bende cook yürümeyi seviyirum

Aynen bende kaldım canım bu hafta 70 lerde haftaya geçeceğiz inşallah
ınsallah canım haftaya 60 lar grubu bızı bekler :KK25:
-400 sanırım sonuncuyum bana da bu yakışır bu hafta böyle olsun.bundan sonra günlük bildirim yapacam belki bana iyi gelir

günlük bıldırımın cok faydası var canım tavsıye ederım :KK19: mesela kalorılı bısey yıcegın zaman yarın tartıda artı çıkarım dıyıp vazgecıyosun:p

Günaydın kızlar ben 68.8 ile 70 grubuna bye diyorum :KK66: 1 kilo 200 gram vermişim. Hele dün akşam canım turşu istemeyedi iyidi!

harıkasın canım :KK19: tebrık ederım pesını bırakmam haftaya bende 60 lardayım ınsallah:KK55:

Kızlar benim iştahım çooook açık niye böyle anlamıyorum bişey yemedim tehlikeli henüz ama heran yiyebilirimmm
Ay aman dikkat et . Bana da oluyor bazen ama engel olmalısın. Mesela canın çikolata mı çekti; Buraya kadar geldim bi çikolataya mı yenilicem de kendi kendine. O da olmazsa canın ne çekiyorsa çok az ye ( 10gram gibi) en azından tatmış olursun

selamlar hepinize dun aksam bıraz fazla kactı evde degıldım ama telafı ettım sayılır =)

sabah 7 km yuruyus yaptım

1 tane acma yedım

öglen haslama patates 1 tane
3 ymk kasıgı yogurt
2 cengelkoy salatalık
1 bardak şivepssss

bu akşam daha dıkkatlı olucam pzartesıyı merak edıyorummmmm:cry:
ooo lorısım gelmıs hosgelmıss:KK25::KK19::KK28:

Selam kızzzllaarrrrr...
Ben yeme içme sporu bitirdim hemen ifademi vereyim:KK76:
Sabah 1 domates 1 haşlanmış patates
Akşam 1 porsiyon ızgara köfte 1 porsiyon karpuz
Spor pek bi karışık
100 sguat
20 dakika koşu
30 dakika yürüyüş
10 dakika egzersiz
her zamankı gıbı harıkasın sucum
sporunda gayet guzel:nazar:

Selam kızzzllaarrrrr...
Ben yeme içme sporu bitirdim hemen ifademi vereyim:KK76:
Sabah 1 domates 1 haşlanmış patates
Akşam 1 porsiyon ızgara köfte 1 porsiyon karpuz
Spor pek bi karışık
100 sguat
20 dakika koşu
30 dakika yürüyüş
10 dakika egzersiz
Şu spor aşkınıza gerçekten hayran olmamak mümkün değil, ben sevmiyorum sevemiyorum. ÇOk sıkıcı geliyo:KK51:

Alma alma kıyafeeet git bol bol sebze al yeşillik al sadece onları ye ekmek yeme :)
mecburum tatlim kisi bir tunikle idare ederek gecirdim yaz geldi memlekete de gidicem ama alacagim seyleri biraz dar alacam :KK48:

detoks tarzı bırseyler yapıyorum canım dun aksam her ne kadar uyguluyamamıs olsamda lakın devam edıyorum 81-82 bıle olsam yeter aslındaaaa
hiii o zaman olur hadi bu hafta goster kendini bu hafta bende 70 grubunda iddialiyim ama grubumdakiler duymasin :KK48:

Her boya göre ideal kilo hesabı gibi şeyleri çok duymuş olsanız da bunlar gerçek değil, baştan savma bilgilerdir. İdeal kilo diye bir şey yoktur, kemik yapısına göre hesaplanan, göze estetik görünen ideal ölçüler vardır. Bu ideal ölçülerde her zaman dile pelesenk olmuş olan 90-60-90 ölçüleri değildir. Bu ölçüler her kişiye göre ve kemik yapısına göre değişir. Boyu, ölçüsü, görüntüsü aynı olan insanların farklı kilolarda olduğuna çok zaman şahit olmuşsunuzdur. Vücut ağırlığı, yağ oranı, kas oranı ve kemik ağırlığı gibi değişkenlere göre farklılık gösterir. Bu anlattıklarımızdan dolayı öncelikle ideal kilo ve her sabah tartılma saçmalığını kafanızdan atmalısınız. Bizim aklımızda olan görüntünün nasıl güzel olabileceği olmalıdır. Önemli olan zayıf çelimsiz olmak değil, estetik görüntüye sahip olmaktır. Size durmadan tavsiye edilen diyetlerin sonucunda sadece kilo verirsiniz. Sağlık kaybı, çelimsiz uzuvlar ve estetik görünümü olmayan şekilsiz bir fiziğe kavuşursunuz. “Kilo verdim ama göbeğim gitmedi :KK70:” cümlesi tanıdık geldi mi?
çok haklisin ama tartilma konusu bana uymadi her sabah o heyecanla güzel kalkiyorum :KK48:

Merhabaaalar,
bende diyet yapiyorum beni de gazlar misiniz :KK45:
aktif olacaksan katilablrsin :p

Bende katılmak isterim kabul ederseniz...
aktif olacaksan katilabilirsin :p

Bende squat yapmayı düşünüyordum ama kilo vermeden yapılınca kas oluyormuş daha şiş duruyormuş, biraz araştırınca vazgeçtim şöyle 6-7 kilo daha verdikten sonra başlamayı düşünüyorum bende.İncecik bacaklarım olsun derken kalın kaslı bi bacağa dönüşür maazallah:-)
ayyy yine vazgectim o zaman simdilik rafa:KK48: kaldirdim

dün yeni kilomu belirtememiştim. Geçen hafta 53.5 tim. Şuan 51.5 kiloyum :KK73:
tamam canim ama gününde bildirrssn sevirim. birincilik degerlendirmesini kacirdin sanirim. :KK43: iyide vermissin

günlük bıldırımın cok faydası var canım tavsıye ederım :KK19: mesela kalorılı bısey yıcegın zaman yarın tartıda artı çıkarım dıyıp vazgecıyosun:p
kesinlikle öyle canim tartilmasam ben Dünyayı yerim :KK53:o_O

30-gunluk-squat-takvimi.jpg

mecburum tatlim kisi bir tunikle idare ederek gecirdim yaz geldi memlekete de gidicem ama alacagim seyleri biraz dar alacam :KK48:

hiii o zaman olur hadi bu hafta goster kendini bu hafta bende 70 grubunda iddialiyim ama grubumdakiler duymasin :KK48:

kesinlikle öyle canim tartilmasam ben Dünyayı yerim :KK53:o_O

:KK59::KK59::KK59: gormedım duymadım bılmıyorum:KK53::KK53::KK53:

evet bende her sabah tartılanlardanım fazla kaçırınca acaba bu sabah kac gram artıdayım dıye çıkıyorum tartıya:confused:

:KK59::KK59::KK59: gormedım duymadım bılmıyorum:KK53::KK53::KK53:

evet bende her sabah tartılanlardanım fazla kaçırınca acaba bu sabah kac gram artıdayım dıye çıkıyorum tartıya:confused:
Bir yerden alıntı yapmıştım diğer konularda tespitleri doğru. Ben de hergün tartılırım artı çıkmakta moralimi bozmaz tam tersi dün ne yemiştim ve de acaba az mı hareket ettim diye düşünürüm.

Back
X