SBEDEN canım yazdıklarını gördüm kızınla ilgili, yazmadan edemem

ilk çocuk biraz tecrubesizlikle geçiyor, hersey sorun oluyor insan yetmedigini düşünüyor. Benim kızımin yemesini görsen isyan edersin. Makarna, pilav, fasulye, nohut, peynir, zeytin vs vs vs ( inan liste çok uzun) hicbirseyin tadını bilmiyor. Bazen gülmek için soruyorum sence patlıcanin tadı nasıldır tuzlu diyo

peki bu cocuk ne yiyor dersen hep aynı sey: et,balık,sucuk, tavuk. Lahmacun, süt. Sucuguda marketten yemez Bi yaptiriyoruz acili oluyor. Artık pes ettim, uğrasmiyorum. Defalarca Dr gittik değerleri hep iyi şükür. Arkadaslarindan da uzun ve iri yapılı. Hep ozenirim herseyi yiyen çocuklara. Oglumda daha rahat oldum o da birçok şeyden igreniyor ama kızıma göre daha iyi. Ben kendimi yedim bitirdim, kızıma bagirdim ağladım onu mutsuz ettim ama care yok deyip biraktim daha mutluyuz. Tuvalet konusu da erken bence. Zamanı gelince sinyal verecek sabırla bekle. Oğlumu alıştırmayi düşünmüyorum okadar sabırlı değilim, geç olsun güç olmasın. Evin ortasına idrar kacirma beni hasta eder dayanamam bu yüzden en erken 2.5 yaşı bekleyeceğim sonra yine uzayabilir.