Kızlar ben de biraz mazinden bahsetmek istiyorum;
Çocukluğumdan beri hep kiloluydum, ailem Başlarda zorlarda büyük porsiyon tabaklarımızı bitirmeye ama sonra baktılar ki ben genç bir kız Olduğum halde kilo almış başını gitmiş, bu kez de kısıtlama yoluna gittiler.. Ama artık çok geçti ben yasaklandıkça daha çok yedim
Sonra üniversiteyi de kilolu bitirip, kilolu Evlenip (88-89 kilo), kilolu hamile kalıp (90), kilolu doğum yapıp (107) kilolu bir emzirme dönemi geçirdim(95) emzirme dönemi bittiğinde ben (105 ) gene kilolu idim. Çok fazla kilolu lafı geçiyor di mi, aslında tam olarak Hayatım böyle geçti ben hep arkadaşlarımdan, ailemden daha kiloluydum bu benim psikolojimi hep bozdu ve ben o moral bozukluğu ile hep yedim. Bi de doktorum ve hastalarıma kilo vermen gerek diyemiyordum, beraber zayıflayalım diye güya espri yapıyordum ve bu beni çok üzüyordu. Ve eşim evlendiğimizde de benden zayıftı şimdi de ama ben farkı çok azalttım ve onun kilosunun altına muhakkak düşeceğim. Şimdi ilk hedefim 78 e ulaşıp hamile kalmak ve 90 olmadan doğum yapmak. Doğumdan sonra da 63 e ulaşmak istiyorum, belki hedefine yani 63e Ulaş da öyle gebe kal diyeceksiniz ama ben zaten 7 aydır bunun için uğraşıyorum ve kendimi Fazlasıyla hazır hissediyorum 2. Kuzuma Rabbimin izniyle... Biraz gevşemiştim 89-88 Lerde... Bu ara hedef ve bu topic beni tekrar hızlandırdı... Gerçekten 20 kilo vermiş olmak çok güzel insana müthiş bir Özgüven veriyor, hastalarımın hayranlığı ve onlara örnek olmak da çok güzel... Ben artık 105 kiloydum o dönem demekten hiç utanmıyorum, çünkü artık o kilo benim değil ve ben de o rakamlara esir Değilim. Bir gün bu lafları 80 ler için Söylemek istiyorum ve başaracağımı da biliyorum...