• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

Yok canim 1 kilo gitmez ama ben biliyorum ki 82.5 a kadar odem gider benden. Regli olamadigim icin dogumdan beri hemn odem tutabilen bir vucudum var. Ve dikkat ettim mi cidden cok guzel kilolar verebiliyorum.
temennim bozmamak.memlekete gidecegim az kaldi yeme diye kendimi telkin ediyorum hep.

bu arada hayirli ve saglikli ve huzurlu yillara ailenle....

hmmmm tamam o zaman...
ben başaracağına inanıyorum, bak bu kez seni kamçılayan bi durum da var...

canım çok teşekkür ederim...

merhabalar,
SABAH
uyanır uyanmaz yarım yeşil elma.
3 kaşık kadar patates-biber karışık kızartma, 1 dilim tam buğday ekmeği, şekersiz çay

ARA
yarım yeşil elma

ÖĞLE
2 kaşık salçalı makarna, 1 küçük kase yoğurt

ARA
az şekerli türk kahvesi, 2 adet form bisküvi
yeşilçay

AKŞAM
1 kase yayla çorba, (akşam yemeğini henüz yapmadım.artık ne pişirirsem 1 kepçe diyelim), belki 1 dilim tam buğday ekmeği (belki onu da yemem)

yeşilçay, acıkırsam form bisküvi 1-2 tane

Selamün aleyküm kızçeleeerrrr
Sabahım yok bugün de malesef
Saat 2 de: 1 kase kuru fasulye, 4 kaşık bulgur pilavı, yarım kase salata
Az önce de mini magnum yedim
Spor da
100 sguat
1.5 saat yürüyüş
30 dakika leslie

Ben de inaniyorum kendime bu sefer simdilik yaptigim sadece aksamlari ekmek yememek ve tatliyi birakmak
benim zaafım da tatlı.özellikle şerbetli tatlılar.sütlü tatlılar kesmiyor beni.neyse kilocukları vereyim yemeye başlarım yavaştan.ama bu sefer kararlıyım bir iki kilo alınca önlemini alıcam.yoksa ipin ucu kaçıyor.
şimdi anlıyorum ayyy yarım kilo almışım günü hafif geçireyim diyenleri...

Ben de inaniyorum kendime bu sefer simdilik yaptigim sadece aksamlari ekmek yememek ve tatliyi birakmak

akşamları hafif yemek işin özü bence de...

Türk kültürüne ters kardeşim biz ne yapalım? tüm aile akşam yemeğinde buluşur, çorbası, ana yemeği, pilavı, tatlısı bi de bunlara da ekmeği bana bana yedik mi (nerdeyse tatlıya bile:KK48:) tutmayın kiloları...
bi de çalışınca, evim evim güzel evim modunda ayakta tıkınmalar,
yedikçe mutlu oldum zannedip daha da mutlu olmak istemeler falan:KK48:

yani bahane değil bunlar, hayatımızın gerçekleri bence,

ama sağlık, fit olmak, bedenimizi sevebilmek, bu konuda öz güvenli olmak, istediğimiz tarzda giyinebilmek ve daha niceleri... işte bunlar da paha biçilemez şeyler...

tercih yapmamız gerekecekse neyi seçeceğimiz gayet açık...

bu arada arkadaşlar doğum günümü kutlamak adına pasta yaptırmışlar....
doğum günü çocuğu olarak da bi dilim yedim ben de tabi... yapacak bişey yoktu...

ama durumu kurtarmak adına yapacak şeylerim var tabi...

yarını bilmem ama önümüzdeki pazartesi 84,000 olacam bi şekilde...:KK59:

doğum günü çocuğu olarak da bi dilim yedim ben de tabi... yapacak bişey yoktu...

nice senelere canım. :KK68:
bana göre yapacak en iyi şeyin yoğurt-ayran-süt tüketmek ve akşam telafi etmek.

akşamları hafif yemek işin özü bence de...

Türk kültürüne ters kardeşim biz ne yapalım? tüm aile akşam yemeğinde buluşur, çorbası, ana yemeği, pilavı, tatlısı bi de bunlara da ekmeği bana bana yedik mi (nerdeyse tatlıya bile:KK48:) tutmayın kiloları...
bi de çalışınca, evim evim güzel evim modunda ayakta tıkınmalar,
yedikçe mutlu oldum zannedip daha da mutlu olmak istemeler falan:KK48:

yani bahane değil bunlar, hayatımızın gerçekleri bence,

ama sağlık, fit olmak, bedenimizi sevebilmek, bu konuda öz güvenli olmak, istediğimiz tarzda giyinebilmek ve daha niceleri... işte bunlar da paha biçilemez şeyler...

tercih yapmamız gerekecekse neyi seçeceğimiz gayet açık...
ya ben işte o ekmek banmalar, yedikçe mutlu olmalar. :KK53:
süt olsun diye kalıp kalıp helva yemeler.gece gece tıkınıp uyumak.aklımın sürekli midemde takılı kalması.
üzülünce yemeler, sinirlenince yemeler, eş dost ile yemeler.ah bu yemeler.
başıma ne geldiyse pis boğazından geldi :KK43:

Insallah canim benim de hedefim 83 olmak pazartesiye kadar. Bence sende yaparsin.
Bu arada tatli serbetine ekmek batirmak esim yapar tatliyi cok sever.onun sayesinde bende alistim. Onceden tatli yedigimi bile hatirlamam yani.

Back
X