• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

ben burdayım yalnız bir dilim kek daha yiyorum çayla. bana noldu inanın bilmiyorum kocam gitti diye mi oldu :KK61:

canim bugun gecti artik. Ama yarin yeni bir başlangıç yap. Tambakcigiminda soyledigi gibi k.hidrat agirlikli beslendin acikman normal. Yarin protein agirlikli bir gun gecir gün daha kolay bitecek goreceksin..

herkesi sicak basmış tv izliyorlar :KK70: yayila yayila . canim sabah kalktinda ilk yarim.saat icinde basarken ayaklarinin alti aciyor mu. ben 90 lardayken sabahlari acırdi. 85 kilolarin altina inince kurtuldum. üzerine olmayan kenarda kiyafetlerin varmi. sirayla sabirla hepsinin olduunu gormek cok güzelde,

Sabahlari ağrı olmuyor şimdide o dedigin ben de 107 kiloyken vardi. Şimdi hafifledim eskiye göre ayaklarım daha rahat biraz daha hafiflesem daha da rahat olacak evet hemen her kiloda giyecegim elbiseler var ama kışa Allah nasip ederse gardıropu yenilemeyi düşünüyorum.. Bugün bi kap denedim uzun zamandir olmuyor neredeyse hic giyemedim. Bugun denedim 85 olsam daha da guzel olacak ama icine girmek sevindirdi beni..

Canim hizli alinan hizli gider hic uzme kendini tadını cikar babaciginla

Ay öyle demeyin canim ya biz oyle diye diye bu kadar kilo aldık. Zaten bu bir kandirmaca kizlar.. kendimizi kandiriyoruz. rahatima bakayım nasilsa hizli veririm diyerek ben cok aldım verdiklerimi sol taraftan gelen bu fısıltılara çok kanmamak lazım:)))

herkesi sicak basmış tv izliyorlar :KK70: yayila yayila . canim sabah kalktinda ilk yarim.saat icinde basarken ayaklarinin alti aciyor mu. ben 90 lardayken sabahlari acırdi. 85 kilolarin altina inince kurtuldum. üzerine olmayan kenarda kiyafetlerin varmi. sirayla sabirla hepsinin olduunu gormek cok güzelde,

Ah canim benim aağrır ama ben onu kiloya baglamiyorum. Yorgunluğa bagliyorum. Sabahtan aksama pek oturmam hep ayaktayim. Haliyle sabah namaza uyaninca basmakta zorlaniyorum

Ay öyle demeyin canim ya biz oyle diye diye bu kadar kilo aldık. Zaten bu bir kandirmaca kizlar.. kendimizi kandiriyoruz. rahatima bakayım nasilsa hizli veririm diyerek ben cok aldım verdiklerimi sol taraftan gelen bu fısıltılara çok kanmamak lazım:)))
aynen ben bu şekilde kilo aldım. veririm bir iki kilo diye diye şiştim :KK57: bir baktım 20 kilo olmuş :confused:

Gayret edecegiz canim ramazanda cok almam ama bu sene verenlerden olacagiz insaallah
:KK73::KK73: olacaz olacaz

ben de 60 isterim benim neyim eksik :KK45:
fazlan var eksigin yok:KK53::p

O ayakların çilesi hiç bitmiyor bizde :)) Rabbim guc versin
zayiflamak = güçlenmek insan fazla yediğinde bedene eziyettie gunahtir sagliksiz beslendiği zaman agirlik çöküyor insan namaz bile kilamiyor rahatca kalp bile çile çekiyor ramazanda hantallasmak yok akilli olacaz insallah :KK60:

:KK73::KK73: olacaz olacaz

fazlan var eksigin yok:KK53::p

zayiflamak = güçlenmek insan fazla yediğinde bedene eziyettie gunahtir sagliksiz beslendiği zaman agirlik çöküyor insan namaz bile kilamiyor rahatca kalp bile çile çekiyor ramazanda hantallasmak yok akilli olacaz insallah :KK60:

İnsanoğlunun doldurduğu en kötü kap tika basa doldurduğu Midesidir. H.S
Vah halimize:(

Back
X