• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

Protein tokluk hissini artırıyor, çünkü sindirimi daha uzun sürüyor. Öğünlerde proteini atlarsanız açlık zili daha çabuk çalıyor. Daha fazla yeme ihtiyacı hissediyorsunuz. Fasulye, yumurta, beyaz et ve süt ürünlerini düzenli şekilde tüketmeye çalışın.

Anneniz kahvaltının en önemli öğün olduğunu söylerken haklıydı. Araştırmalar kahvaltı yapanların daha az kilo aldıklarını ve gün boyunca daha az kalori tükettiklerini gösteriyor. Bunun sebebi de, kahvaltının gün boyunca daha fazla tokluk hissi vermesi.

ben annemle yurtdışında olacağım bir süre. bu pazar gidip cumaya döneceğiz inşallah.asıl o zaman alırım diye çok korkuyorum. bakalım nasıl olacak göreceğiz. bu ayın sonunda 65 hedefledim. inşallah hedeften şaşmam kızlar.
aa nereye gidiyorsunuz tatil için mi :)

Gunaydin su'cum bugun piknige gideceğiz hatta şimdi pogaca hazırlıyorum kek te olacak mangalda olacak. Sen olsan nasil beslenirdin?

Benim hizaya getirin sınırımı asmayayim kizlar :)
Bizde yarin gidiyoruz insallah piknige canim. Valla ben biraz boyle gunlerde serbestciyim tatlim diger arkadaslar kizacak bana ama:KK15:Mangaldan salatalardan istedigin kadar ye kek pogacadan da ye birer tane bence ya. Sen nasildusunuyorsun canim

Bizde yarin gidiyoruz insallah piknige canim. Valla ben biraz boyle gunlerde serbestciyim tatlim diger arkadaslar kizacak bana ama:KK15:Mangaldan salatalardan istedigin kadar ye kek pogacadan da ye birer tane bence ya. Sen nasildusunuyorsun canim

Ben de sana katiliyorum canim

Pasta pogaca ve ekmege elimi surmeden etimi salatami yiyeyim diyorum azicikta yürüyüş yaparım Gorumcem geldi oda yürüyüşü sever yoksa normalde benimle yuruyecek kimseyi bulamıyorum :)) tadini cikarayim
Kajvalti yapmadim sutlu kahve ictim simdilil c9k tokum hafif midemde bulanıyor hayirlisi bakalim..

Pasta pogaca ve ekmege elimi surmeden etimi salatami yiyeyim diyorum azicikta yürüyüş yaparım Gorumcem geldi oda yürüyüşü sever yoksa normalde benimle yuruyecek kimseyi bulamıyorum :)) tadini cikarayim
Kajvalti yapmadim sutlu kahve ictim simdilil c9k tokum hafif midemde bulanıyor hayirlisi bakalim..
Eğer yapabilirsen çok güzel olur canım.
Ben yapamazdım da. Genelde arkadaşlarla yapılan böyle şeylerde normal yiyorum sonraki günlerde kısıyorum baya baya ama dengelemek için bazen yanlış mı yapıyorum diye düşünmüyor da değilim:KK14:

Back
X