- 8 Eylül 2012
- 10.889
- 20.099
- 598
evet mide bile hesap soracakİnsanoğlunun doldurduğu en kötü kap tika basa doldurduğu Midesidir. H.S
Vah halimize![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet mide bile hesap soracakİnsanoğlunun doldurduğu en kötü kap tika basa doldurduğu Midesidir. H.S
Vah halimize![]()
aa nereye gidiyorsunuz tatil için mi :)ben annemle yurtdışında olacağım bir süre. bu pazar gidip cumaya döneceğiz inşallah.asıl o zaman alırım diye çok korkuyorum. bakalım nasıl olacak göreceğiz. bu ayın sonunda 65 hedefledim. inşallah hedeften şaşmam kızlar.
bugün son kahvaltımızı yapıp normale döneceğim :))Canim hizli alinan hizli gider hic uzme kendini tadını cikar babaciginla
olur olur canım :)Pazartesi 89.9
Cumartesi 89.9
Nihayet normale dondurebildim:)
Pazartesiye hedefim 88.9
Olur mu olur:))
olur olur canım :)
Gunaydiiiinnnnnn kizlar... Nasilsiniz iyisinizdir insallah
Bizde yarin gidiyoruz insallah piknige canim. Valla ben biraz boyle gunlerde serbestciyim tatlim diger arkadaslar kizacak bana amaGunaydin su'cum bugun piknige gideceğiz hatta şimdi pogaca hazırlıyorum kek te olacak mangalda olacak. Sen olsan nasil beslenirdin?
Benim hizaya getirin sınırımı asmayayim kizlar :)
ben hep erkenciyim ki :) uyku tutmuyor artık. nası gidiyo bakalım dicem bu hafta verdiğimizi aldık. sen geri verdin ben geri de veremedimIyiki geldin bugün bi ben erken kalktim galiba. Hayalet şehir gibiydi topik:))
Bizde yarin gidiyoruz insallah piknige canim. Valla ben biraz boyle gunlerde serbestciyim tatlim diger arkadaslar kizacak bana amaMangaldan salatalardan istedigin kadar ye kek pogacadan da ye birer tane bence ya. Sen nasildusunuyorsun canim
Bizde yarin gidiyoruz insallah piknige canim. Valla ben biraz boyle gunlerde serbestciyim tatlim diger arkadaslar kizacak bana amaMangaldan salatalardan istedigin kadar ye kek pogacadan da ye birer tane bence ya. Sen nasildusunuyorsun canim
Hemen kuru kayısı erik gibi bi şey at ağzına şekerini dengelesin.Cok açım çok anlatamam. Kahvalti hazirlamaya halim bile yok
Eğer yapabilirsen çok güzel olur canım.Pasta pogaca ve ekmege elimi surmeden etimi salatami yiyeyim diyorum azicikta yürüyüş yaparım Gorumcem geldi oda yürüyüşü sever yoksa normalde benimle yuruyecek kimseyi bulamıyorum :)) tadini cikarayim
Kajvalti yapmadim sutlu kahve ictim simdilil c9k tokum hafif midemde bulanıyor hayirlisi bakalim..