• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

Gunaydin su'cum bugun piknige gideceğiz hatta şimdi pogaca hazırlıyorum kek te olacak mangalda olacak. Sen olsan nasil beslenirdin?

Benim hizaya getirin sınırımı asmayayim kizlar :)
bizde aksilik cikmazsa piknige gidicez canim ama kek pogaca yapmayacm. senin cocuklar varsa yapmak gerekiyor biseyler.biz bir ekmek bir sucuk azcik kofte salata semaver o kadar :)

Pasta pogaca ve ekmege elimi surmeden etimi salatami yiyeyim diyorum azicikta yürüyüş yaparım Gorumcem geldi oda yürüyüşü sever yoksa normalde benimle yuruyecek kimseyi bulamıyorum :)) tadini cikarayim
Kajvalti yapmadim sutlu kahve ictim simdilil c9k tokum hafif midemde bulanıyor hayirlisi bakalim..
iste bu yeme kek pogaca ne isine yarayacak bide kan sekerin firlar tekrar gelsin gramlar mangal ve salata serbest sana

Hemen kuru kayısı erik gibi bi şey at ağzına şekerini dengelesin.
Bide bence senin çok uzun süre aç kalmaman lazım canım az ve sık yemelisin

2 kuru erik ve 2 bardak su ictim. Sonra kahvalti hazirladim. Birazdan yiyeceğim canim.
uzun sure de degil aslinda aksam 9 gibi sutlu kahve icmistim. Emzirdigimden galiba bide dun cok yedim zaten.

aa nereye gidiyorsunuz tatil için mi :)
konferansa gidiyorum sunum için tatlım. Annemi de sürüklüyorum ona da değişiklik olur. Babamı kaybettik bir süre önce. Annem yalnız kalsın istemiyorum. Böyle fırsatlar olunca o da gelsin istiyorum. Beraber geziyoruz iyi oluyor.

Pasta pogaca ve ekmege elimi surmeden etimi salatami yiyeyim diyorum azicikta yürüyüş yaparım Gorumcem geldi oda yürüyüşü sever yoksa normalde benimle yuruyecek kimseyi bulamıyorum :)) tadini cikarayim
Kajvalti yapmadim sutlu kahve ictim simdilil c9k tokum hafif midemde bulanıyor hayirlisi bakalim..

Hele ben de ac bir sekilde sadece kahve ile gitsem gozum hicbirseyi gormez ne varsa yerim

konferansa gidiyorum sunum için tatlım. Annemi de sürüklüyorum ona da değişiklik olur. Babamı kaybettik bir süre önce. Annem yalnız kalsın istemiyorum. Böyle fırsatlar olunca o da gelsin istiyorum. Beraber geziyoruz iyi oluyor.

Zoe bir aci olsa gerek Allah rahmet eylesin.
basiniz sağolsun

Allah rahmet eylesin canım :((
iyi gelir anneciğine ne güzel :)

ölçüme gittim kızlar kas yağ oranım güzl çıktı

52.4 kilom :( aldım maalesef

Rabbim mekanını cennet eylesin inşaallah canım

allah rahmet eylesin canim. Bencede iyi yapıyosun..

Hele ben de ac bir sekilde sadece kahve ile gitsem gozum hicbirseyi gormez ne varsa yerim

Piknige gidemedik canım sunnet düğünune gittik son anda planlar değişti
Ama çok şükür gozum hiç dönmedi
Dugune giderken kayinvalidemden bur biber aldım yol ustu onu yedim idare etsin diye
Ordada döner 2 dilim ekmek ve baya cacık yedim sunnet evdeydi ve.mevlutlu yapmışlardi koyun yogurdundan cacigi begenince 2 kez doldurdular aksama hafif birseyler olacak insallah. Salata yada yesillikli yogurt yerim..

Yaa acaip sıcak var 2 saate tamamlayacaktım baktım başım dönmeye başladı 1 saatle kaldım. Belki akşam üstü 1 saat daha yaparım

Ben de dönüşte yürüyelim dedim gorumceme pisman oldum hararetimi atamiyorum ustumden.. dışarda yurumek cok zor..

allah rahmet eylesin canim. Bencede iyi yapıyosun..

Piknige gidemedik canım sunnet düğünune gittik son anda planlar değişti
Ama çok şükür gozum hiç dönmedi
Dugune giderken kayinvalidemden bur biber aldım yol ustu onu yedim idare etsin diye
Ordada döner 2 dilim ekmek ve baya cacık yedim sunnet evdeydi ve.mevlutlu yapmışlardi koyun yogurdundan cacigi begenince 2 kez doldurdular aksama hafif birseyler olacak insallah. Salata yada yesillikli yogurt yerim..
Bu arada kek pogacalar ne oldu ya acaip pogaca canim istiyor ama ben yumusak degil de biskuvi gibi gevrek olanlar var ya onlardan seviyorum

Back
X