• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

Bu arada kek pogacalar ne oldu ya acaip pogaca canim istiyor ama ben yumusak degil de biskuvi gibi gevrek olanlar var ya onlardan seviyorum

Keki yapmadik pogaca yi yaptim ama yedirmedik kimseye Yarın piknige gidecegiz büyük ihtimalle.. o yüzden bıraktık. Tam sevdigin gibi yaptim canım kiyir kiyir oluyor:) yakında olsaydin da gonderebilsem keşke. Yapabiliyor musun böyle şeyler?
Ben bugun sahaneyim yaa zararli hic bişi yemedim:))

konferansa gidiyorum sunum için tatlım. Annemi de sürüklüyorum ona da değişiklik olur. Babamı kaybettik bir süre önce. Annem yalnız kalsın istemiyorum. Böyle fırsatlar olunca o da gelsin istiyorum. Beraber geziyoruz iyi oluyor.
başınız sağolsun canım.Allah sabırlar versin.

kızlar merhaba,
2 gündür annemdeydim.yengem sağolsun börekler, sucuklu yumurtalar,... off yedim evet.yedim itiraf ediyorum.
annemlerden sonra teyzeme gittim.teyzemde bazlamalar pilavlar yapmış evet orda da yedim.akşam da misafirlikteyiz.bu pazartesi artı çıkarım kesin..

Keki yapmadik pogaca yi yaptim ama yedirmedik kimseye Yarın piknige gidecegiz büyük ihtimalle.. o yüzden bıraktık. Tam sevdigin gibi yaptim canım kiyir kiyir oluyor:) yakında olsaydin da gonderebilsem keşke. Yapabiliyor musun böyle şeyler?
Malesef ki yemek konusunda cok iyiyim hic de usenmem yufka bile acarim. Bazen diyorum acaba yapmayi bilmesem zayif olur muydum

Maşallah sana canim ben herseyden yedim ve yeme isim bitti. Hatta etimek tatlisi bile yedim yarim dilim.ay menumun tamamini yazim bari
sabah uyaninca 2 kuru erik bol su
kahvalti
1 haşlanmış yumurta
domates
salatalik
3 zeytin
az sut kaymagi
2 dilim ekmek
peynir
yarim algida klasik domdurma

ara
doyana kadar karpuz
2 tane erik
1 yk lor peyniri

aksam da
2 tane patlicanli kus yuvasi
semizotlu cacik
1 dilim ekmek
yarim dilim etimek tatlısı

cok sukur gun erken bitti. Yarina insallah guzel rakamlar görürüm. Bu arada bugun düne gore -100 da idim.yani 83.6

Malesef ki yemek konusunda cok iyiyim hic de usenmem yufka bile acarim. Bazen diyorum acaba yapmayi bilmesem zayif olur muydum

Becerikli sin desene. Ben oyle yufka falan acamam. Kucuk yuvarlak bile zor yapıyorum.
Ama yeni seyler denemeye bayilirim. Hosuma giden de kalirim.

kızlar ben yarın sabah erkenden gidiyorum. bu hafta cumaya kadar yokum. beni pazartesi 68 yazarsan sevinirim sbeden. malesef bugün tartıda böyle çıktım. artılardayım yani. daha da cuma dönünceye kadar tartılamayacağım malesef. dönünce süper diyet yapacağım söz. herkese bol eksili bir hafta diliyorum. :KK36:

Maşallah sana canim ben herseyden yedim ve yeme isim bitti. Hatta etimek tatlisi bile yedim yarim dilim.ay menumun tamamini yazim bari
sabah uyaninca 2 kuru erik bol su
kahvalti
1 haşlanmış yumurta
domates
salatalik
3 zeytin
az sut kaymagi
2 dilim ekmek
peynir
yarim algida klasik domdurma

ara
doyana kadar karpuz
2 tane erik
1 yk lor peyniri

aksam da
2 tane patlicanli kus yuvasi
semizotlu cacik
1 dilim ekmek
yarim dilim etimek tatlısı

cok sukur gun erken bitti. Yarina insallah guzel rakamlar görürüm. Bu arada bugun düne gore -100 da idim.yani 83.6

Teşekkür ederim canim :)

Gunaydin kizlaaarrrr.... Hazirliklarimi yaptim piknigimize gidecegiz bir saat icinde insaallah. Oyle kek pogaca falan yapmadim direk mangala gomulcez tabi kahvaltiyi da orada yapariz. Diyet konusunda sikmam kendimi amaaaaa spor her ne kosulda olursa olsun yaparim:KK49::KK49:

Gunaydin kizlaaarrrr.... Hazirliklarimi yaptim piknigimize gidecegiz bir saat icinde insaallah. Oyle kek pogaca falan yapmadim direk mangala gomulcez tabi kahvaltiyi da orada yapariz. Diyet konusunda sikmam kendimi amaaaaa spor her ne kosulda olursa olsun yaparim:KK49::KK49:

Bizde yine degisiklik olmazsa pikniğe gideceğiz canım..
Bende eti ekmekle yemeği cok seviyorum. Ama her sevdiğimizi yapamıyoruz dimi :)
Iyi eğlenceler.

Biz gidiyoruz kv kavurma pisirmis duruma göre mangalda olabilirmis.. benim midemm bulanıyor yaaaa:(

Sbeden tatlitambak kizlar siz kesin cok yediniz yazamıyorsunuz :)) nerelerdesiniz yaw

Yok canim cok yemedim. Benim net paketim az kalmış. Bir de dun canim cok tatli istedi aksam 1 catatl aldim biraktim. Ecelen ne sabah ye dedim kendime.
sabah kahvalti
ekmek arası
1 yk lor
domates
salatalik
2 zeytin yedim ekmek avuç ici kadardi.
1 dilim de etimek tatlisi komsuya verdim bitti. Yoksa sonu iyi görünmüyor du.
1 dilim de helva yedim.

kizlar ben boyle yaziyorum ama cidden bu benim kendime hakim olmus ve az yemis halim.
yoksaaaa.......
etimek dun yapmistim. Simdiye biterdi yani.
bugun tartilmadim yarin sabah artik

Yok canim cok yemedim. Benim net paketim az kalmış. Bir de dun canim cok tatli istedi aksam 1 catatl aldim biraktim. Ecelen ne sabah ye dedim kendime.
sabah kahvalti
ekmek arası
1 yk lor
domates
salatalik
2 zeytin yedim ekmek avuç ici kadardi.
1 dilim de etimek tatlisi komsuya verdim bitti. Yoksa sonu iyi görünmüyor du.
1 dilim de helva yedim.

kizlar ben boyle yaziyorum ama cidden bu benim kendime hakim olmus ve az yemis halim.
yoksaaaa.......
etimek dun yapmistim. Simdiye biterdi yani.
bugun tartilmadim yarin sabah artik

Ay bugün ben cokkkk yedim:( ama bilerek yedim..yani gözüm donerek falan degil zevk ala ala yedim..

Back
X