• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

Sahur;

2 yumurtali omlet
3 ceviz
1 bag semizotu
1 kk cokelek, 1kk keci peyniri
Domates, salatalik
6 siyah zeytin

1 su bardagi tam yagli sut.

Cok uykum var umarim hemen uyuyabilirim.

Bana hep sahur değil de iftarda çok yemek kilo aldırıyormuş gibi geliyor niye bilmem
Evet katiliyorum. Cunku iftarda mide bos. Bir anda herkes yukleniyor. Su icerek mide genisliyor ve daha fazla sey yeniyorm olcusuz iftar yemekleri kilo aldiriyor. Hareket yoksa eger kotu.

Iftar menum
2hurma
1kase mercimek corbasi
3kucuk bbiber dolmasi
cacik salata
1yemek kasigi dondurma
2kuru erik
ara sutsuz nescafe kuru kayisi incir bir avuc karisik kuruyemis
sahur
2dilim tam bugday ekmek
peynir zeytin domates biber
iki uc catal patates kizartmasi ve haslanmis yumurta
ve 1muz
hergun ekmek yemiyorum mesela dun sahurda 2 haslamis yumurta muz ve bi kase corba icmistim
kizlar bu sekilde kiloalmam insallah degil mi

sıkma caniniil. Bu arada kilonda hosuma gitti 84 bile degilsin artik bravoo ..sana da hayırlısı ramazanlar canim
:)))) demekki senin kiz uyanik bu numaralar bana sökmez diyo yani :KK70: oyle.canim
Aynen ona hic bisey sokmez yine kalktik erkenden ayaktayiz senin nasil gidiyor canim oruc

cok tatlısın sen :))

O kadar istahla yazıyorsun ki ilk kez okuyan seni benim kilomda sanır :))

Odem olsun canım vücudundan ağırlığın gitmesi de iyi birsey degil mi;)

tesekkur ederim, sen de coookkk tatlisin.
Ya istahim hic benim bedenimin istahi degil, bende mide kuculmesi diye bisey olmuyo :( surekli tutmaya calisiorum kendimi

Ya mayıştı ya da yürüyüşe çıktılar inşallah ikinci seçenektir:KK48::KK48:
birinci secenek :D

Senin vücut tipinde pantolon rahatlıkla bulabiliyorsundur ama dimi
Ben yıllarca kot giyemedim ya. Bel bol gelirdi bacaklardan yukarı çıkmazdı a ah ne günlerdi be
Ben kabinde kıpkırmızı olmuşum denk gelmedikçe dışardan sorarlar nasıl oldu çık bakalım diye. Az yalan söylemedim modelini beğenmedim ya da güzel durmadı hemen çıkardım diye:KK14::KK14:

ay bende 5 kilo bile alt ust arasinda iki beden oynatiyor :D ust hep 34 alt 38 den 34-36 a dustu sukur :))))

Dun iftarda
1 biber dolma
yarim kabak dolma
yarim patlican dolma
1 kase yogurt
1 dilim pide

ara
1 nektarin
20 tane kiraz

sahur
bir buyuk dilim tiramisu
avuc ayasi kadar pide
1 yemek kasigi labne
2 yesil zeytin
1 kapya biber
cay

Kizlaaarrrr ne kadar sessiz boyle burasi yaa.... Sabahtan beri tefriciye okuyordum cok sukur bitti. Ya bugun hic spor yapasim disari cikasimyok napsam bilmiyorum ama bi taraftan da bir gun ara verirsem devami gelir diye korkuyorum

Aynen ona hic bisey sokmez yine kalktik erkenden ayaktayiz senin nasil gidiyor canim oruc
.
kızım cok emiyor sanırım su kaybindan kaslarim sirtim 2 gündür ağrıyor. Zor durumdayim. Buraya da giremedim pek. 3. Sarj aletim bozuldu. Orjinal patladı dün tlf sarjdayken bide o derdim var :(

Merhaba bayanlar,

Bu aralar pek giremiyorum. Rahatsızlandığım dan beridir ne spor yapıyorum ne de yediklerime dikkat ediyorum. Dün Eskişehire gittik kızarmış çiğ böreklerinden de yedim bol bol kilo aldım çok mutsuzum. Bu sabah çok aç kalktım kahvaltıda da az yedim aç kalktım. Herşey yeniden başa döndü. :( biraz sonra ip atlamaya çalışıcam. Kilo vermek için hafta boyunca tepin aç kal vere vere 1-1,5 kilo veriyorsun almaya kalk o 1-1,5 kiloyu 2 - 3 günde alıyorsun. bu işte bir terslik var. neyse ip atlamaya gidiyorum.

Bu arada yeni elektronik tartı aldım zaten kilo almışım moralim bozuk. bide diğerine göre fazla tartıyor :( . Kilo bildirimimi pazartesi bildirecem. Hem eskisiyle hem yenisiyle. sonrada eskiyi temelli kaldıracam.

haaaaa ben bugün öğle arası leslie yapıcam(süresini emin değilim ama 1-2-3 gücümün yettiği yere kadar yapıcam)
sebebini de açıklayım burda su arkadaşımız iki öğün beslenip ara öğün yapmayıp hemde sporunu yapıyordu, halen oruçken yapıyor sanırım. ben orucu açınca halim kalmıyor spor yapamıyorum :KK43:

Yürüyüş yapıyorum canım.
İftardan sonra bi ağırlık çöküyor üstüme yapamıyorum ben.

Hmm kızlar yani şimdi siz oruçlu iken mi yürüyüş veya spor yapıyorsunuz? İftardan sonra yapmıyor musunuz? Peki oruçluyken saat kaç gibi yapıyorsunuz? Benim evdekiler izin vermiyor da gece yürüyüşe çıkmama ben de bir yöntem arıyorum :KK51:

Back
X