• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ben iftarımı yaptım bulaşığımı yıkadım namazımı kıldım şimdi de sıra çay keyfinde...
Beni az çok biliyorsunuz kızlar bal börek olsa yemem ama gelin görün ki hayır diyemediğim 3 şey vardır
Çay
Karpuz
Çiğdem yani çekirdek
Neyse gelelim menülere
Sahurda 1 poğaça, 1 domates, yoğurt
İftarda 2 kaşık pilav, sucuklu yumurta, yarım bardak ayran
Spor da
100 sguat
1.5 saat yürüyüş
ne güzel maşallah hem oruç tutuyorsun hem az yiyorsun :KK9:

Onların gözünde şu an Afrika daki çocuklar gibiyiz bence.
Çalışıyor muydun canım sen eğer çalışmıyorsan sabah serinde yürüyüşünü yapman iyi olur tabi
Sorma ya aynen öyleyiz ama benim o derece bi zayıflığım yok yani nasıl öyle görüyorlar anlamıyorum. :KK48:
Yok çalışmıyorum henüz, haklısın sabah serinliği oh mis :KK76: Tabi eminim annem ilk bi kızacak ama yapacak bir şey yok. :KK51:

Sorma ya aynen öyleyiz ama benim o derece bi zayıflığım yok yani nasıl öyle görüyorlar anlamıyorum. :KK48:
Yok çalışmıyorum henüz, haklısın sabah serinliği oh mis :KK76: Tabi eminim annem ilk bi kızacak ama yapacak bir şey yok. :KK51:
Yürüyüş her koşulda şart bence ya hele hele bayanlar için.
Varis doğum topuk dikeni selülit bunların hepsinin ilacı yürüyüş:KK55:

İki aya tamamdır senin iş canım zaten eskiden olduğun kiloymuş ya.

Evet ya inşallah. Aslında en başta Ağustos başıydı yakın arkadaşımın düğünüydü hedefim ama 65 kiloydu o zaman. artık eski kiloma inmeye karar verdim. senin etkin çok oldu doğrusunu istersen. bir de eşim niye 65 diye sordu, eski kilona insene ne güzel deyince :KK8:

hım memnun musun zor olsa gerek şartları ben de egeliyim istanbulda çalışmaya başladım bu sene.
Memnunum canım ya çok şükür hiç zorluk çekmedim.
Ben biraz sosyal biriyimdir yani toplumun her kesimiyle kaynaşabilirim çok konuşkanımdır insanlarıyla da hemen kaynaştık.
Kışı zorluyor işte ben hiç kar görmedim buraya gelene kadar desem yeridir. Allahtan merkezdeyim de pek sıkıntı olmadı.

Back
X