- 7 Ocak 2015
- 7.084
- 15.982
- 218
- 36
Ben çikolata seviyorum ya nutellayı kaşıklamayı özellikleben baklavadan bir catal bile alamzdim sevmezdim serbetli tatlilari agir keskin esim yüzünden bi sekilde evlennce alistimneyseki tatli az aliyr artik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben çikolata seviyorum ya nutellayı kaşıklamayı özellikleben baklavadan bir catal bile alamzdim sevmezdim serbetli tatlilari agir keskin esim yüzünden bi sekilde evlennce alistimneyseki tatli az aliyr artik
iyice zayifliyimda en son şekillendirme yapacamGöbek için plates şart başka türlü gitmiyor o![]()
maşallah bizde ayri illerde 8 sene konusup evlendik. cok merhametli ve comertler dik baslilikta pes etmiyorlar biraz alayli sekilde elestirmekte huyudurYa biz yıllardr birlikteyiz maaşallah diyeyim 6 yıl oldu.
İkimizde daha konuşmadan birbirimizin ne tepki vereceğini biliriz ama gel gör ki şu huyundan vazgeçmiyor. Ben de dik başlıyımdır
Valla nette geçen yıl şöyle bi video izlemiştim.iyice zayifliyimda en son şekillendirme yapacamgobek her turlu halledilirde gogusler mahvoldu eskiden 80,kullaniyrdm. simdi 95 kocman eve sarkti emzirmekten ve kizim tarafından hirpalanmaktan bazen yastik niyetine kullanilmaktan buna da çare var mi
![]()
![]()
Bizde üni de tanıştık sonra ben atandım o atanamadı falan derken ancak resmiyete dökebildik.maşallah bizde ayri illerde 8 sene konusup evlendik. cok merhametli ve comertler dik baslilikta pes etmiyorlar biraz alayli sekilde elestirmekte huyudur
aslinda bende biliyorm bir kac hareket.uygulamaya baslayacagim. gercekten sıkıntı oluyor. fazla gevsek ve sarkikValla nette geçen yıl şöyle bi video izlemiştim.
İki elini göğüs hizasında birleştiriyor parmakları birbirine geçir. Sonra olabildiğince sık ellerini.Böyle yaparken göğüs kasları da sıkılaşıyor günde 20 30 kez yap aklına geldikçe belki faydası olur
esim bana haslik yollardi yürüyüş bandi almıştı pc almıştı sevgili degilde es gibiydik. beni öyle sahiplenmisti. yillardir ufacik bir güven sorunu yaşamadım.o derece güven verir ki ben supheci insanlara pek guvenmeyen yapidayken uzaar gider iste cift karakterli bazen sasirtiyroBizde üni de tanıştık sonra ben atandım o atanamadı falan derken ancak resmiyete dökebildik.
Evet ya çok çok çok cömert hem de merhametli valla resmen tarif ediyorsun![]()
Rabbim saygıyı güveni azaltmasın inşallah bunlar olmazsa olmazlaresim bana haslik yollardi yürüyüş bandi almıştı pc almıştı sevgili degilde es gibiydik. beni öyle sahiplenmisti. yillardir ufacik bir güven sorunu yaşamadım.o derece güven verir ki ben supheci insanlara pek guvenmeyen yapidayken uzaar gider iste cift karakterli bazen sasirtiyro
alisma sureside uzunmus :) umarim mutlu olurum. ve umarim sende mutlu olursunAa bak doğru şişkinlik çok yapıyor ilk 10 günden sonra alışıyormuş vücut, ekmek de tüketmiyorsun az yiyorsun ay bittiğinde tartıda gördüğün rakam seni mutlu edecektir![]()
amin.Rabbim saygıyı güveni azaltmasın inşallah bunlar olmazsa olmazlar
teşekkürler tatlım ama akşam geç saatte malesef bir avuç çekirdek çıtlattım eşimle. Su'ya diyince kendi canım çektigayet iyi hafif bir gün olmus canim![]()
anamm benimki de ikizler tesadüfe bakAaa evet ikizler nerden bildin
ben de eşimin akşam çayla yemek için getirdiği şerbetli tatlılar yüzünden aldım çok kilo. tabi herşeyi ona bağlamak haksızlık olur ben de gırtlağımı tutmayı bilseydim di miben baklavadan bir catal bile alamzdim sevmezdim serbetli tatlilari agir keskin esim yüzünden bi sekilde evlennce alistimneyseki tatli az aliyr artik
Tambak da şöyle bi şey var dikkat etmeyi bırak normal bile yese haftada en az bir kg veriyor.
Baya baya fazla yediği için bazı dönemlerde veremiyor ki onun da iki sebebi var bence biri emzirmeden dolayı diğeri de şeker yedirtiyor ona.
Şekeri bildiğim kadarıyla yüksek.
cok onemli bir noktaya degindin seker
yedirtiyor gercekten . bende hatırlıyorum 5 aylik olana kadar bir bir bucuk somun ekmekle neler neleeer yiyordum gun içi bide fazla rahatsiz olmuyordum..sonra kendime dur dedim neyseki midem eskisi gibi degil rahatsiz oluyrm fazla yiyemiyrm..bende emziriyorum keske tatlitambak artik tatliyi azaltsa eminim kisa zamanda 70 grubuna le inerde bana da rakip olur
bende 2 gün metebolizmam çalışıyordu biraz kilom azalmıştı,şimdi 2 affedersin wc'ye gidemiyorum kilom sabit hatta artabilir ben de her ramazan kilo alırım resmen metebolizma duruyor ne yapsam da çalışmıyorRamazan bana yaramadı. Kilo alanlardanmışım. Yapacak bişey yok simdide ramazan bitsin diye bekleriz
![]()
tamam kiz kiyamadimYaaa benıde alın son olsun![]()
ben hic kilo aliyrmuyum bilmiyrm dikkat etmemistim önceden. kilom geri düzelmeye başladı :) sahurda da sadece 3 yumurta az kiraz yarim seftali yedim yani dikkat ediyrm umarim ise yarar bugunden itibaren zayiflamaya baslayacak gibiyimbende 2 gün metebolizmam çalışıyordu biraz kilom azalmıştı,şimdi 2 affedersin wc'ye gidemiyorum kilom sabit hatta artabilir ben de her ramazan kilo alırım resmen metebolizma duruyor ne yapsam da çalışmıyor