- 8 Eylül 2012
- 10.889
- 20.099
- 598
olur canim 61.5 yazıyorumBen bugün kiloma bakmayı unuttum dünkünü yazsak olur mu ki![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olur canim 61.5 yazıyorumBen bugün kiloma bakmayı unuttum dünkünü yazsak olur mu ki![]()
tabi canim çıktığın gibi kalabilirdinde :)kızlar neyseki annemle gititğim seyahatten aldığım kiloları verdim. bugün 68 çıktım yeniden. bu da bişeydir dimi?![]()
Aaa nasıl ege li öyle çok şaşırdım ya
Hangi ilden ki eşin. Ben hem izmir li hem manisa lı sayılırım.
Adana lı gelinimiz var süper yemekleri ya ben çok beğeniyorum.
Allah allah dediğin gibi hakkaten bilmiyorlar demek ki.ben de şaşırdım egeliler zeytinyağlı yemekleriyle meşhurdur çünkü.
doğma büyüme uşaklı canım... valla ne kayınvalidem ne de görümcem yemek yapmasını bilmiyorlar maalesef. 5 çeşitten ötesini görmedim..inanır mısın eşim sebze yemeğini sevmezmiş yemezmiş. evlenince sevdi. sen güzel yapıyorsun ben böyle yemedim diyor adam. geçen hafta gittik, babası yine şaşkınlıkla dedi. sen yemezdin oğlum dedi. ben de dedim ki ( biraz laf sokar gibi oldu ama artık napayım) güzel yapana denk gelmemiş dedim. çünkü gerçekten kötü. düğün zamanıydı ailem geldi hepsi ishal oldu Allahım çok utandım. bir patlıcan yapmışlar. dup duru su ve soğanlar yüzüyor içinde( biz patlıcan yemeğine kıyma varsa, soğan sarımsak domates biber baharat koyarız) annemin surat değişti. dedim hemen pide siparişi verin. beklediler öyle yediler. canım babam bozuntuya vermedi ama zor geçti adamın boğazından.
bir zamanlar benimde gözüme batardi azcik olan catlaklarim.simdi o kadar cokki kollarimda bile catlaklar var. ama cok bos islermis.catlak olsa ne olur olmasa ne kapaliyim nasilsa beyaz tende olunca gize carpmiyr. esimde onlari gormez bile kayda deger seyler degiller. en kotusu dogum sonrasi karin. bu arada tedavisi yokkızlar affınıza sığınarak bişey sormak istiyorum. çatlak problemi olan var mı aranızda? bi de bi çözüm bileniniz var mı?
popo ve üst bacak feci durumda benimbuaralar feci gözüme batıyor
Allah allah dediğin gibi hakkaten bilmiyorlar demek ki.
Bizim aile ve sülalede de hamur işi çok meşhurdur.
Mantı börek pideler lokmalar... Ben de çekmişim malesef hiç üşenmem kahvaltıya falan börek yaparım hemen keşke hiç bilmeseydim ya.
Uşak ı hiç sevmem ben il olarak da iklimini de![]()
evet Uşak ege ye göre soğuktur kar yağar.evet bilmiyorlar..daha sofrada börek tatlı görmedim.
fırında yapılan haşhaşlı çöreklerini seviyorum ama çok güzel yaa :)) süper yapıyorlar.
iklimi Ankara gibi. ama böcekleri sinekleri mahvetti kuzumu...
Bence uşak gelişmemiş benim gördüğüm kadarıyla. demek ki egenin de kendi içinde değişkeni var.
bende hic kramp yok.bugün ki doktor da soyledi kramp yok dedm kaslarim kasılıyor ve siddetli agriyor kalca bacak bel ama sadece arka yüzleri . kizim bende ne su ne ödem birakiyor su kaybindandir büyük ihtimal ilac ictm iyiyim 2 gun tutmayacamArkadaşımın sürekli kramp problemi vardı hamilelik döneminde magnezyum kullandı ve geçti
öncelikle geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursunkilo bildiririm
75.900
doktora sorduk 2 gün oruc tutmamami söyledi bol su soda ve ayran icmemi soyledi..2 gun sonra gecmezse tahlil yaptircam
Doktora gittin mi canım yoksa yarın mı gideceksinbende hic kramp yok.bugün ki doktor da soyledi kramp yok dedm kaslarim kasılıyor ve siddetli agriyor kalca bacak bel ama sadece arka yüzleri . kizim bende ne su ne ödem birakiyor su kaybindandir büyük ihtimal ilac ictm iyiyim 2 gun tutmayacam
aynen bende boyleyim isteBence öyle değill alınınca yeniyo ki eminim o az yiyodur sen de çöpe gitmesin diye yiyosun dur ben öyleyim de![]()
bir zamanlar benimde gözüme batardi azcik olan catlaklarim.simdi o kadar cokki kollarimda bile catlaklar var. ama cok bos islermis.catlak olsa ne olur olmasa ne kapaliyim nasilsa beyaz tende olunca gize carpmiyr. esimde onlari gormez bile kayda deger seyler degiller. en kotusu dogum sonrasi karin. bu arada tedavisi yok
Ben varım o sorunu yaşayan sinir oluyorum ya.Kizlar sinir oluyorum bu siteye girince klavyem klitleniyo telefondan girince boyle bi problem yaşayan var mi bi ben miyim
Sbedencim bebis emzirme ve oruc cidden zor insan yoruluyo ama bu sene bende cok rahat tutuyorum şükür bide sikayetlerini okudum agrilarin falan bana da romatizma gibi geliyo bende de var bizim ailede genetik bel romatizmasi ana ilacimi alamıyorum emzirdigim icin