• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

Hayırlı iftarlar kızlarrr..
Büyük ihtimalle çoğunuz açmadınız oruçlarınızı daha. Ben menümü paylaşayım
Sahurda 1 kase yayla çorbası. Midem rahatsızdı başka bi şey yiyemedim.
İftarda tavuk sote yedim.
Birazdan da 1 mini magnum yicem.
Spor da
100 sguat
1 saat 15 dakika yürüyüş

Yok kız kıskanma istemeyerek verdim bu 1 kiloyu.
Yani sporu isteyerek severek yapıyorum ama ramazan da yiyemiyorum ben. Dün 2 tane şekerpare yedim zehir oldu bana sahura kadar mide ağrısından duramadım.
eh bana da misafir geldi çoban kavurma yaptım, irmik helvası yaptım bir güzelde yedim tabiki :KK17:

menüm
sabah bir dilim ekmek, az beyaz peynir, 5 zeytin, domates, salatalık ve şekersiz çay
öğlen yok
akşam bir porsiyon çoban kavurma, avuç içi kadar pide, yoğurt ve koca bir tabak irmik helvası :KK57:

İftarda
3 kepce sehriye corba
1 kase yogurt
2 uzun dilim kavun

ara
1 avuc leblebi
yarim dilim tiramisu(soz bitti, esim yememis :()
Bi kac tane meyve sekerlemesi

ayyyyy durdurmam lazim kendimi

sahura kadar sadece su ve cay artik
sahurda
iki haslanmis yumurta
bir dilim peynir
domates
biber ve salatalik olacak ;)

Şu anda da kötü durduğunu düşünmüyorum gerçi ben kilonun
sağolasın canım ama 60ın altına inmek beni çok mutlu edecek daha 8 kilo var iki ay demek. kendime hedefi kısa tutmaya karar verdim temmuz başına 2 kilo vereceğim mesela. sonra yine böyle kısa kısa hedefler koyacağım. yoksa yerimde sayıyorum sanki.

sağolasın canım ama 60ın altına inmek beni çok mutlu edecek daha 8 kilo var iki ay demek. kendime hedefi kısa tutmaya karar verdim temmuz başına 2 kilo vereceğim mesela. sonra yine böyle kısa kısa hedefler koyacağım. yoksa yerimde sayıyorum sanki.
Sen mesela eskiden 58 olduğun için onu istiyorsun.
Ben 70 in altını hiç görmemiştim ve nişanlımda beni ep öyle gördü. Şimdi bu kadar zayıf görünce ona çok tuhaf geliyor hasta olacaksın diyor. 65- 70 senin için ideal diyor.
Galiba eşlerimizin bizi tanıdıkları zamanki kilolarımız onların istedikleri.

Back
X