• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

benim ki aylardir durmus seninki kisa zamandir durmustur gecer canim

Canım regl olunca pırınc lapası yapıcam bakalım sonuc verıcekmı bgn kı menum iftarda 1 kase corba 5 yemek kasıgı pılav nohur ve 1 but yagsız salata 1 lıtre su ıle sımdı yesıl cayımı ıcıyorum :))

Sen mesela eskiden 58 olduğun için onu istiyorsun.
Ben 70 in altını hiç görmemiştim ve nişanlımda beni ep öyle gördü. Şimdi bu kadar zayıf görünce ona çok tuhaf geliyor hasta olacaksın diyor. 65- 70 senin için ideal diyor.
Galiba eşlerimizin bizi tanıdıkları zamanki kilolarımız onların istedikleri.
eh ne de olsa bizi ilk öyle görüp beğenmişler :KK200:

bence dahileye git
Geçmiş olsun canım benim.
Dahiliyeye git hepsine bakar bunların.
Bi şey yemeden git ama.
Oruç tuttuğunu emzirdiğini diyeti falan da anlat.
canım dahiliyeye gittiğinde seni yönlendirirler zaten. üniversite hastanesine mi gideceksin?
sağolun Kraliçeler :KK15::KK15::KK15:
aile hekimim iyidir danistim tarif ettim iki.gum oruc tutma ayran su ve soda ic dedi eger gezmezse iki gune tahlil yap dedi. simdilik iyiym:KK76:

selam kızlar. sabaha karşı memlkeetime yuvama kavuştum. oruç diilim ama kilo aldım :)

kilo bildirimi 52.8

şükür kavuşturuna :D sana yetiştim haberin yok :p:p

Ben malesef gecmisi falan okuyamadim:KK43:

Coook yogunum.

Bayramin ikinci gunu soz ve nisanim olacak insallah alisveristi oydu buydu onlarla ugrasip duruyorum. Eve gelince de uyuyup kaliyorum. Gecmisi okuyamadan devam edecegim artik.o_O

Bugun 64.0 ciktim yine.:KK54:

ayyy ne güzel. Allah tamamına erdirsin inşallah. güzel haberler duyalım. bizim de bayramda aileleri tanıştırma gibi bir isteğimiz var ama bakalım kısmetse :KK68:

kızlar affınıza sığınarak bişey sormak istiyorum. çatlak problemi olan var mı aranızda? bi de bi çözüm bileniniz var mı?
popo ve üst bacak feci durumda benim :KK43: buaralar feci gözüme batıyor
benim de var popo ve arka bacak kısmında. ergenlikte oluştu. ve kurtulamadım :KK61:

İFTAR
1 tabak tarhana çorbası(üzerine azcık kaşar peynir rendesi koydum)
ay yazınca pek az geldi şimdi ama yerken zor bitirdim :KK64:
birazdan da 1 fincan meyve hoşafı içicem.
dolapta dondurma var bu akşam yemeyi planlamıyorum. başka akşam yerim :D

şükür kavuşturuna :KK70: sana yetiştim haberin yok :p:p

ayyy ne güzel. Allah tamamına erdirsin inşallah. güzel haberler duyalım. bizim de bayramda aileleri tanıştırma gibi bir isteğimiz var ama bakalım kısmetse :KK68:

benim de var popo ve arka bacak kısmında. ergenlikte oluştu. ve kurtulamadım :KK61:
Sagol canim amin insallah. Biz de gecen hafta cumartesi tanistirdik aileleri iste. 13ünde. Hemen soz tarihi belirlemisler hic beklemiyodum şok oldum:rolleyes:
Insallah senden de yakin zamanda hayirli haberler aliriz:KK8:

Sagol canim amin insallah. Biz de gecen hafta cumartesi tanistirdik aileleri iste. 13ünde. Hemen soz tarihi belirlemisler hic beklemiyodum şok oldum:rolleyes:
Insallah senden de yakin zamanda hayirli haberler aliriz:KK8:
ayyy inşallah canım aminnnn :) inşallah bizim de seninki gibi hızlıca olur :KK68:

Of herkes ne guzel motive motive kilo veriyor. Nazar degmesin:nazar:

Uzak kalmak bana hiiic yaramiyor ya:KK43:

Ama ne zaman bundan sonra burdayim artik desem illa bir sey cikiyor giremiyorum:KK51:

girememe sebebin hayırlı bir iş tatlım yeterki sebebin bu olsun . nasılsa artık bu süreçte hazırlık stres derken ister istemez verirsin kilo :KK30:

Ben de menumu yazayim hadi.

Reglim oruc tutmuyorum su anlik. Evde kucuk kardesim olunca rahat rahat kahvalti falan yapamiyorum sabah ne hizlica yenirse ondan yiyorum.

Sabah
1 kucuk dilim kiymali su boregi

Aksam
2 kepce mercimek corbasi
1 kepce domates corbasi
(Kepceler kucuktu)
1 tane zeytinyagli sarma
1 yemek kasigi bulgur pilavi
1 2 tane de turlunun icinden fasulye patlican sectim yedim
Yogurt

Su: 2 litre
Spor: gece yapacagim. Leslie mekik ve ip atlama seklinde dusunuyorum simdilik. Yapinca yazarim:KK49:

Uzun zamandir yesilcay da icmiyordum tansiyonumu dusurdugu icin. Simdi iciyorum yesilcayimi da.:KK50:

Of herkes ne guzel motive motive kilo veriyor. Nazar degmesin:nazar:

Uzak kalmak bana hiiic yaramiyor ya:KK43:

Ama ne zaman bundan sonra burdayim artik desem illa bir sey cikiyor giremiyorum:KK51:
Buradan uzak kalmak hic birimize yaramiyor canım ben bazen yorgun argin uyku öncesi okuyorum ve oylede uyuyakaliyorum ama okumak bile yetiyo bazen

Ben de menumu yazayim hadi.

Reglim oruc tutmuyorum su anlik. Evde kucuk kardesim olunca rahat rahat kahvalti falan yapamiyorum sabah ne hizlica yenirse ondan yiyorum.

Sabah
1 kucuk dilim kiymali su boregi

Aksam
2 kepce mercimek corbasi
1 kepce domates corbasi
(Kepceler kucuktu)
1 tane zeytinyagli sarma
1 yemek kasigi bulgur pilavi
1 2 tane de turlunun icinden fasulye patlican sectim yedim
Yogurt

Su: 2 litre
Spor: gece yapacagim. Leslie mekik ve ip atlama seklinde dusunuyorum simdilik. Yapinca yazarim:KK49:

Uzun zamandir yesilcay da icmiyordum tansiyonumu dusurdugu icin. Simdi iciyorum yesilcayimi da.:KK50:

menü normal duruyor canımm :KK39: gidecek kilolar merak etme Hoppa

İFTAR
1 tabak tarhana çorbası(üzerine azcık kaşar peynir rendesi koydum)
ay yazınca pek az geldi şimdi ama yerken zor bitirdim :KK64:
birazdan da 1 fincan meyve hoşafı içicem.
dolapta dondurma var bu akşam yemeyi planlamıyorum. başka akşam yerim :KK70:
Bu mudur iftar menun ben hic yazmayim:rolleyes:

ayyy inşallah canım aminnnn :) inşallah bizim de seninki gibi hızlıca olur :KK68:

girememe sebebin hayırlı bir iş tatlım yeterki sebebin bu olsun . nasılsa artık bu süreçte hazırlık stres derken ister istemez verirsin kilo :KK30:
Insallah canim benim:KK19:

Umarim veririm ya. Kiyafetimi falan son haftaya biraktim daha zayif olmam lazim diye:KK53: Sevgili mustakbel nisanlim her firsatta yemek yedirdi izne geldiginde:KK12: allahtan izni bitti de geri döndü isine yoksa ben vermeyi birak almistim bile. Sabit ciktigima sükür:KK45:

Canim gecen hafta 84.3
bu hafta 83.8
fark-500
ama dun 83.2 çıkmıştım. maalesef kabizlik problemi. Olsun yine de eksideyim ve haftaya daha guzel sonuc görürüm.
Bu arada bende hergun tatli yiyorum maalesef
iftar menum de
1 kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek
salata
1 Çipura yagda kizarttim.
2 dilim rulo pasta kendim yaptim.
azcik tadimlik sayilacak kadar çerez

Back
X