• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

Birincilere tebrikler :KK9: , kendimi de tebrik edeyim :KK48: inşallah yaz sonunda 60 lar grubunda olacağım. burası beni çok motive etti hırslandırdı hedefimi 60 ile bırakmayacağım.

@kitap_asigi tebrikler canım, Rabbim tamamına erdirsin.
@DisiAnka seni de tebrik ederim canım. Allah utandırmasın.

dünkü iftar menüme uyamadım;

1 porsiyon fırında karışık sebze kızartması
1 kase yoğurt
1 kase marul salatası
1 limonlu soda.

aslında çok hafif yedim ama yemekten sonra şaka gibi kanepede oturduğum yerde uyumuşum 40 dk. bir uyandım 21:40 olmuş. hadi dedim eşime yürüyüşe gidiyoruz. o da maşallah dünyaları yedi iftarda. hemen meyve getirdim 7-8 dut, 5 çilek ve 2 kayısı yedim.

ve eşim kızımla 1 saat yürüyüş yaptık, kızımı bisiklete bindirince biraz daha hızlı yürüdük tabii. oh rahatladım valla :) eşim diyor ki; ne yedin de rahatsız oldun. rahatsız olmak meselesi değil ki; hareket etmek önemli. eşime de iyi geldi yürüyüş hazmetti.

Sahur; abarttım biraz sanırım :eek:

3 yumurtalı omlet, 3 ceviz, 7 zeytin, 1 domates, 1 salatalık, 2 közlenmiş biber, 7-8 yaprak marul, 2 kk keçi peyniri, 20 ye yakın kiraz ve çay.

yumurta fazla geldi rahatsız etti. 1 yumurta yiyecem artık.

işe yürüyerek geldim 15 dk. benden bu kadar :)))

Günaydın arkadaşlaaar pazartesi geldi ve ben yine kendime döndüm :)
Sabah az ekmek peynir zeytin domates salatalıkla kahvaltı yaptım
Öğle tereyağda yumurta domates salatalık
Akşam 1 er kepçe çorba taze fasulye cacık
İşe gidip gelirken yürüdüm
800 sayı ip atladım iyi ısınmıştım ama kızım izinvermedi ipimi tutup bıraak bıraaak diyooo :)
ben de bıraktım birlikte resim yaptık...
Bu arada 1 hafta sonra artıda olmam imkansızdı zateenn sabah tartıldım 57.40 ım 56 ları görmem lazımdı.

Ben anne tarafıma çekmişim.
Baba tarafım dal gibidir maşallah kadınları da erkekleri de. Uzun boylu zayıf ve eti çok severler.
Ben otçulum ya. Allahtan boyum çekmiş baba tarafına yoksa 99 luk halimi düşünemiyorum bile:KK48:
Canan Karatay boşuna demiyo inekler de ot yiyo diye :)
Aynenn ben de et sevmiyorum 2 gün üst üste et yiyemem et yersem de mutlaka salata yoğurt birşey olacak yanında

aynen sabit kalman da iyi bir şey. valla ben benimkini göbekten vurdum o da dikkat ediyo artık :KK70: :KK70: türk kası yapana kadar göğüs kası yap gözümüz bayram etsin didim :oops: :KK70:

hergün tatlı yemene rağmen eksi çıkmışsın canım güzel sonuç :KK5:

:KK70::KK70::KK70::KK70: dur bende benimkine diyeyim ama ben kıskanırım bea:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Tamam yaziyorum siki dur
3kasik domates corbasi
3kucuk dolmalik biber
5kasik turlu
5kasik tavuk sote
salata
hepsi kalanlardi ve artik bitsin diye hepsinden yedim iste oyleo_O

çok olmamış canım

Ay sorma bizde de var o turk kasi azcik. Eritcem diye kendini paraliyo. Beni gorunce de suran soyle incelmis buran boyle incelmis diye begenip begenip yarim saat sonra yemek yediriyo nasi is anlamadim:KK45:

mantıklı değil mi? beğendikçe bu kız güzelleşiyo diyip kıskanma derecesi artıyor, yedirip eski haline getirmeye çalışıyor :KK70::KK70::KK70::KK70:
öyle olmuş demi :KK70:
napim spor cezası veremiyorum yapacak takat olmuyo kimsede hak veriyorum.
yememe cezası veremiyorum ,sahurda yemek şart ben de yiyorum.ee iftarda da hatun koca gün aç kalmış yemekleri kim bilir ne hayallerle yapmış yeme desem cinnet geçirir üstüme kalır :KK70: ramazana has durum bu :KK51:
ama bayramı atlatalım hepsinin acısı çıkacak :KK53::KK62::KK62::KK62:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Allah allah dediğin gibi hakkaten bilmiyorlar demek ki.
Bizim aile ve sülalede de hamur işi çok meşhurdur.
Mantı börek pideler lokmalar... Ben de çekmişim malesef hiç üşenmem kahvaltıya falan börek yaparım hemen keşke hiç bilmeseydim ya.
Uşak ı hiç sevmem ben il olarak da iklimini de:KK14:
Uşak Afyon, Ege değil de bana da biraz İç Anadolu gibi geliyo iklimi de insanları da :(

Uşak Afyon, Ege değil de bana da biraz İç Anadolu gibi geliyo iklimi de insanları da :KK43:

yani mantıklı.. özellikle afyon ve uşak iklim olarak kışın çok soğuk ve karlı. izmir manisa gibi değil. afyonun insanını severim iyidir :))

Sen mesela eskiden 58 olduğun için onu istiyorsun.
Ben 70 in altını hiç görmemiştim ve nişanlımda beni ep öyle gördü. Şimdi bu kadar zayıf görünce ona çok tuhaf geliyor hasta olacaksın diyor. 65- 70 senin için ideal diyor.
Galiba eşlerimizin bizi tanıdıkları zamanki kilolarımız onların istedikleri.
Ama biraz kilo alınca da hemen aldın demeyi biliyolar biz de verebildiğimiz kadar verelim ki alınca göze görünmesin fazla

Tamam yaziyorum siki dur
3kasik domates corbasi
3kucuk dolmalik biber
5kasik turlu
5kasik tavuk sote
salata
hepsi kalanlardi ve artik bitsin diye hepsinden yedim iste oyleo_O
Benim yöntem bitsin diye kış boyu kızıma ve eşime yaptığım pilavları yedim galiba 4 kilo olarak geri geldi
artık atıyorum atmaya başladıktan sonra 7 kilo verdim :KK70:

takıl bana hayatını yaşaaaa :KK70: çorba ye gerisini salla :KK59:
ben her sene iftarlarda çorbadan fazlasını yemem ama geçen senelerde çorbayla ekmek de yiyordum dolayısıyla kilo veremezdim sabit kalırdım. bu sene ekmek de yemiyorum. kilo gidiyor bakalım şimdilik :)inşallah bayrama kadar istikrarlı olurum :KK51:
Kilo vermek dışında başka hedefler de var malum ondan çok dikkat ediliyoooo :KK70:

şükür kavuşturuna :KK70: sana yetiştim haberin yok :p:p

ayyy ne güzel. Allah tamamına erdirsin inşallah. güzel haberler duyalım. bizim de bayramda aileleri tanıştırma gibi bir isteğimiz var ama bakalım kısmetse :KK68:

benim de var popo ve arka bacak kısmında. ergenlikte oluştu. ve kurtulamadım :KK61:
Ben de de ergenlikten kalan çatlaklar var, basen bölgemde. Ne yaptıysam geçmedi. Alıştım artık maalesef. Sızın bildiğiniz varsa yazın.

Kilo vermek dışında başka hedefler de var malum ondan çok dikkat ediliyoooo :KK70:
Arkadaşlar ya iftarı sadece çorbayla nasıl atlatıyorsunuz? Vitamin eksikliği olmaz mi? Hem de doyuyor musunuz öyle? Ben spor yaptığım ve abur cubur ve ekmeği kestiğim sürece ne yesem veriyorum. Spor Şart bence, yediklerimizden sürekli kısarak demir eksikliği ve vitamin eksikliğine yol açıyoruz. Ama Tabiki size saygım sonsuz, sadece uyarmak istedim. Bunu 4 ayda 9 kg veren biri olarak söylüyorum. Az sık yedim, bir-iki gün dışında spor, ara öğünlerde Çiğ Çiğ dereotu, maydanoz ve semizotu da yiyordum, arada da badem, ceviz, kuru Kayısı ya da yarım sandviç. Oldu yani. Şimdi aynısını gene yapıp sağlıklı beslenmeyi yaşamıma gene sokmak ve bir daha da yaşam Tarzı yapmak hedefim

Arkadaşlar ya iftarı sadece çorbayla nasıl atlatıyorsunuz? Vitamin eksikliği olmaz mi? Hem de doyuyor musunuz öyle? Ben spor yaptığım ve abur cubur ve ekmeği kestiğim sürece ne yesem veriyorum. Spor Şart bence, yediklerimizden sürekli kısarak demir eksikliği ve vitamin eksikliğine yol açıyoruz. Ama Tabiki size saygım sonsuz, sadece uyarmak istedim. Bunu 4 ayda 9 kg veren biri olarak söylüyorum. Az sık yedim, bir-iki gün dışında spor, ara öğünlerde Çiğ Çiğ dereotu, maydanoz ve semizotu da yiyordum, arada da badem, ceviz, kuru Kayısı ya da yarım sandviç. Oldu yani. Şimdi aynısını gene yapıp sağlıklı beslenmeyi yaşamıma gene sokmak ve bir daha da yaşam Tarzı yapmak hedefim
İftar menünü yazsan bence sen de az yiyosundur sporu herkes yapamıyo ya da yapmıyo ama az yiyince kilo gerçekten gidiyo tabiii suyu da bol içince.

Ben de çok dikkat edememekle birlikte 3 ayda 7 kilo Ama 2 kilosunu spor yaparak 15 günde verdim

Back
X