• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

son 2 haftadır diyet fln yapamadım ve kilo aldım başlangıca döndüm ama ama ama bugünden itibaren devam edicem .

kızlar birde tartı değişti ailemn evindeki tatuyı baz alıcam gram oynuyodur büyük ihtimal

Birincilere tebrikler :KK9: , kendimi de tebrik edeyim :KK48: inşallah yaz sonunda 60 lar grubunda olacağım. burası beni çok motive etti hırslandırdı hedefimi 60 ile bırakmayacağım.

@kitap_asigi tebrikler canım, Rabbim tamamına erdirsin.
GonulSenligim GonulSenligim seni de tebrik ederim canım. Allah utandırmasın.

dünkü iftar menüme uyamadım;

1 porsiyon fırında karışık sebze kızartması
1 kase yoğurt
1 kase marul salatası
1 limonlu soda.

aslında çok hafif yedim ama yemekten sonra şaka gibi kanepede oturduğum yerde uyumuşum 40 dk. bir uyandım 21:40 olmuş. hadi dedim eşime yürüyüşe gidiyoruz. o da maşallah dünyaları yedi iftarda. hemen meyve getirdim 7-8 dut, 5 çilek ve 2 kayısı yedim.

ve eşim kızımla 1 saat yürüyüş yaptık, kızımı bisiklete bindirince biraz daha hızlı yürüdük tabii. oh rahatladım valla :) eşim diyor ki; ne yedin de rahatsız oldun. rahatsız olmak meselesi değil ki; hareket etmek önemli. eşime de iyi geldi yürüyüş hazmetti.

Sahur; abarttım biraz sanırım :eek:

3 yumurtalı omlet, 3 ceviz, 7 zeytin, 1 domates, 1 salatalık, 2 közlenmiş biber, 7-8 yaprak marul, 2 kk keçi peyniri, 20 ye yakın kiraz ve çay.

yumurta fazla geldi rahatsız etti. 1 yumurta yiyecem artık.

işe yürüyerek geldim 15 dk. benden bu kadar :)))
teşekkür ederim canımm :KK19: canım menün abartı değil güzel beslenmişsin :kk77:

dur bende benimkine diyeyim ama ben kıskanırım bea:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
ben de kıskanırım ama olsun. daha evlenmeden salmasın :KK45:
Kilo vermek dışında başka hedefler de var malum ondan çok dikkat ediliyoooo :KK70:
aynen canımcım :KK51:

Ben de de ergenlikten kalan çatlaklar var, basen bölgemde. Ne yaptıysam geçmedi. Alıştım artık maalesef. Sızın bildiğiniz varsa yazın.
hiç bilgim yok. keşke çaresi olsa da uygulasak. sadece bronzlaşınca göz yanılması yaparak daha az belli oluyo diye biliyorum o kadar.

Arkadaşlar ya iftarı sadece çorbayla nasıl atlatıyorsunuz? Vitamin eksikliği olmaz mi? Hem de doyuyor musunuz öyle? Ben spor yaptığım ve abur cubur ve ekmeği kestiğim sürece ne yesem veriyorum. Spor Şart bence, yediklerimizden sürekli kısarak demir eksikliği ve vitamin eksikliğine yol açıyoruz. Ama Tabiki size saygım sonsuz, sadece uyarmak istedim. Bunu 4 ayda 9 kg veren biri olarak söylüyorum. Az sık yedim, bir-iki gün dışında spor, ara öğünlerde Çiğ Çiğ dereotu, maydanoz ve semizotu da yiyordum, arada da badem, ceviz, kuru Kayısı ya da yarım sandviç. Oldu yani. Şimdi aynısını gene yapıp sağlıklı beslenmeyi yaşamıma gene sokmak ve bir daha da yaşam Tarzı yapmak hedefim
iftarı sadece çorba ile atlatan biri olarak cevap vereyim :) canım bizim evde ramazan iftarlarında eğer misafirimiz yoksa çorbadan başka yemek pişmez. pişse bile yenmez. yılların alışkanlığı. beynim de buna alışık olduğundan çorbayı bitirince doydu sinyali gidiyo . he önüme konsa yemez miyim yerim zorlansam da yerim :D ama Allahtan önümde olmuyo :D

ben çok süründüm bu 68te. haftaya pazartesi grup birincisi olacağım iddalıyım :KK59:
hadi bakalım bekliyoruz ;)

aldığın kalori çok değil canım normal. zaten aldığından fazlasını da yakmışsın . iyi yani.

evet o yüzden günde iki saat yürüsem bile banamısım demem. bizim arabamız yok. benim için yürüyüş esastır. ama ne tuhaftır ki selülitim var bir de yürümesem nolcak kimbilir :KK57:
o kadar yürüyüş varken hayatında nasıl selülitin var kiii :KK64: normal dururken mi var yoksa etini sıkıştırınca mı gözüküyor sadece.

Kizlaaarr az önce geçen yılların tatil resimlerine baktım ve su anki halimi düşündüm :mad: asiri hirslandim var yaa su anda bisikletin ustundeyim ve haftaya cuma tatile cikmayi dusunuyoruz o gune kadar en az 3 kilo vermeye kessssiiinnn kararliyimmm !!! Size de tavsiyem zayif resimlerinize bakinn cok iyi gaz veriyo :KK4:

en iyi taktiklerimdendir. hemen eski resimlerime bakıp hırs yaparım :D hatta dolabıma asarım sürekli göreyim de yiyemeyeyim diye.

teşekkürler :KK19:

BENDE ORUCLUYUM AMA 500 KERE IPIMI ATLADIM YA RESMEN HERYERI KARINCALANIYO INSANJN CEKILIYO COK YAG YAKIYOR :))

Bende yapsam mi diye düşünüyorum ama bu kiloda olmaz sanki lombur lombur etlerimin sallandigini düşündükçe :)))

annelala annelala benim eski fotoğraflarimdan en yakin düğün fotograflarims bakmam lazim. Oda 10 yil önceydi :)) bir daha da oyle zayif olmadim..

SAHUR
2 haşlanmış yumurta
çeyrek beyaz ekmek
peynir
domates
çay

iftarı da yazmak isterdim ama tam olarak ne yiyeceğim bilemiyorum. papara diye bir şey mi varmış ne ondan yapılacak. yiyince ne yediğimi yazarım artık :D

Bende yapsam mi diye düşünüyorum ama bu kiloda olmaz sanki lombur lombur etlerimin sallandigini düşündükçe :)))

annelala annelala benim eski fotoğraflarimdan en yakin düğün fotograflarims bakmam lazim. Oda 10 yil önceydi :)) bir daha da oyle zayif olmadim..
olsun bak 10 yıl önceki kilona varamazsın diye bir kasıt mı var :) istersen olur :)

internetten baktım. buymuş. abow bu akşam daha kalorili beslenecem desene :D heh gözünüz aydın çorba yiyemiyorum bu akşam sadece :63::63:

papara-yemegi-tarifi.jpg

Papara – Bayat Ekmek Yemeği İçin Malzemeler:

• 1 bayat ekmek,
  • 2 soğan,
  • 2 domates,
  • 3 sivri biber,
  • 3 diş sarımsak,
  • 200 gr yağsız kıyma,
  • 1 kase yoğurt,
  • 1 çorba kaşığı salça,
  • 1/2 çay bardağı sıvı yağ,
  • Tuz,
  • Karabiber,
  • Yeterince su ya da et suyu.

Ohhh
internetten baktım. buymuş. abow bu akşam daha kalorili beslenecem desene :KK70: heh gözünüz aydın çorba yiyemiyorum bu akşam sadece :63::63:

papara-yemegi-tarifi.jpg

Papara – Bayat Ekmek Yemeği İçin Malzemeler:

• 1 bayat ekmek,
  • 2 soğan,
  • 2 domates,
  • 3 sivri biber,
  • 3 diş sarımsak,
  • 200 gr yağsız kıyma,
  • 1 kase yoğurt,
  • 1 çorba kaşığı salça,
  • 1/2 çay bardağı sıvı yağ,
  • Tuz,
  • Karabiber,
  • Yeterince su ya da et suyu.
yandin canim sen hergün corba icip bizi catlatir misin al bugün kalorileri bakalım :))

ah sorma dişianka ben de selülit hep vardı. genetik sanırım annemde de çok var. yani öylece ayakta dururken görünüyor afedersiniz popomda ve bacaklarımda. ne yapmak gerek fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Kizlaaarr az önce geçen yılların tatil resimlerine baktım ve su anki halimi düşündüm :mad: asiri hirslandim var yaa su anda bisikletin ustundeyim ve haftaya cuma tatile cikmayi dusunuyoruz o gune kadar en az 3 kilo vermeye kessssiiinnn kararliyimmm !!! Size de tavsiyem zayif resimlerinize bakinn cok iyi gaz veriyo :KK4:
kesinlikle gaz veriyor. ben bakinca uzulmeye başlıyorum :( aciyorum kilolu gecen yillarima zayiflasamda eskisi gibi olmaz bedenim :( cunku ben 3 haneli rakamlari görmüş biriyim :p :(

listede gecen hafta 68.2 sin bu hafta 69.8 ve diyorsun ki +600 hata nerde canim. bidr dersen ki gecen haftayı yanlis.yazmissin bende derim ki o kadar yaziyrm kontrol etmiyrmusunz :KK70:

Şöyle ki evet yanlış hesap yapmışım. + 800 almışım. Ben yeni elektronik tartı aldım. geçen hafta eski tartıyla 68,2 çıktım. bu hafta eski tartıyla 69 um. yani geçen haftadan bu haftaya +800 almışım doğru olan bu. ama artık yenisiyle tartılacam ve yenisi maalesef fazla gösterdi 69,8. o yüzden öyle ama karışık yazmışım sanırım. yani yeni tartıya göre hesaplarsak geçen hafta 69,8 + 0, 8 = 70,6 ymışım.

ay ben oyle raks etmiyorum ama resmen koşturarak is yapiyorum.onun yerine gecer. Bu hafta hedefim 81.9 olsa olmak diyorum ve ilk hafta rahat rahat yedigim ramazan da diyete start veriyorum. Cunki 1 agustosta memleketteyim kizlarrrrr.... az kaldi
gercekten az kalmis zaman su gibi akip geçiyor. bi 70 grubuna in varya gerisi gelir hemde bedenen daha güçlü hissedersin kilo insani yipratiyor yinede ölçüleri az tut ramazanda kilo veriyorsun avantajn çok olsun

Şöyle ki evet yanlış hesap yapmışım. + 800 almışım. Ben yeni elektronik tartı aldım. geçen hafta eski tartıyla 68,2 çıktım. bu hafta eski tartıyla 69 um. yani geçen haftadan bu haftaya +800 almışım doğru olan bu. ama artık yenisiyle tartılacam ve yenisi maalesef fazla gösterdi 69,8. o yüzden öyle ama karışık yazmışım sanırım. yani yeni tartıya göre hesaplarsak geçen hafta 69,8 + 0, 8 = 70,6 ymışım.
:D listeye bakar misin canim orada yanlis varsa bana soyle kesin dogru olsun

Back
X