• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

ben de sıkıldım ama Allah'ın takdiri yapacak bişey yok,ben kış havasını hiç sevmem baharı yazı güneşi severim,kışım içim darlanır içime kapanırım,yazın da yerim de duramam atom karınca gibi ama daha atom karınca moduna giremedim maalesef:KK70:

ay bende yaaaa, resmen güneş insanıyım ama nerdeeee havalar sağolsun :(

Selam herkese
Dün sabah 1500 ip atlama
Kahvaltı 1 dilim çavdar 1 kk peynir 1 dilim karpuz
Öğle 2 minik but 4 yk taze fasulye
Eve gidince 3100 ip atlama
Akşam 1 kepçe nohut bol boll yeşil salata
Sonra 1 dilim karpuz
6000 adım atmışım işe gidip gelirken.
Eski bir adımsayarım vardı bulamıyodum çıktı biryerden.

ah sorma dişianka ben de selülit hep vardı. genetik sanırım annemde de çok var. yani öylece ayakta dururken görünüyor afedersiniz popomda ve bacaklarımda. ne yapmak gerek fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Evet genetik zayıf olanlarda bile oluyo bazennn.

ben de sıkıldım ama Allah'ın takdiri yapacak bişey yok,ben kış havasını hiç sevmem baharı yazı güneşi severim,kışım içim darlanır içime kapanırım,yazın da yerim de duramam atom karınca gibi ama daha atom karınca moduna giremedim maalesef:KK70:
bende aynı tatlım , bir an önce gelsin yaz :)

hımm ben çok kahve içerim. filtre kahve yapma makinem var. kahve biz de olmazsa olmazdır :KK12: belki o selülit yapıyordur kimbilir. ama ben pilatese başlayacağım yeniden. hareket gerek haklısın.
bende filtre kahveyle kafayı bozdum :)) makinem yok frenchpress kullanıyorum

Allah allah dediğin gibi hakkaten bilmiyorlar demek ki.
Bizim aile ve sülalede de hamur işi çok meşhurdur.
Mantı börek pideler lokmalar... Ben de çekmişim malesef hiç üşenmem kahvaltıya falan börek yaparım hemen keşke hiç bilmeseydim ya.
Uşak ı hiç sevmem ben il olarak da iklimini de:KK14:

evet bilmiyorlar..daha sofrada börek tatlı görmedim.

fırında yapılan haşhaşlı çöreklerini seviyorum ama çok güzel yaa :)) süper yapıyorlar.
iklimi Ankara gibi. ama böcekleri sinekleri mahvetti kuzumu...
Bence uşak gelişmemiş benim gördüğüm kadarıyla. demek ki egenin de kendi içinde değişkeni var.

uşak candır yaaa :)) gelin gzidreyim kızlar size iyi yerler mi denk gelmedi. istanbulda koşa koşa geldim memlekete. daha arada bi yerdeyiz afyon kütahya kadar soğuk diil ama tam ege de diil. son 3-4 yılda gelişti . sinek böcek yıllarıdr yok ki canım şaşırdım . mahallle olarak eski mahallerine fln mı geldiniz

Günaydın kızlar ,
3 haftadır ses kısıklığı ve gripten sonra yeniden başladım rejime , iyi beslenmem gerektiğini düşünüp rejimi bıraktım ama grip iyi beslensemde sürdü belkide alakası yoktu , kendimi kandırıp yedim hep .

Menum : sahur : 1 dılım ekmek + 1 domates + 1 salatalık + 5 zeytın
iftar : Patlıcan tava yapmıştım aksam bugun iftar ıcın , yarım tabak ondan yerım + 1 kase cacık ( cacık ve pılav yapacağım yanına ama sadece cacık yıyecegım )
Iyi etmissin canim önce saglik

uşak candır yaaa :)) gelin gzidreyim kızlar size iyi yerler mi denk gelmedi. istanbulda koşa koşa geldim memlekete. daha arada bi yerdeyiz afyon kütahya kadar soğuk diil ama tam ege de diil. son 3-4 yılda gelişti . sinek böcek yıllarıdr yok ki canım şaşırdım . mahallle olarak eski mahallerine fln mı geldiniz

valla canım kaldığımız ev çok çok eskiydi. neyseki taşındılar sonunda. evde böcek varmış taşınınca anladılar ama iş işten geçti... bu gittiğimde o kadar gezelim dedim, yine olmadı :)

Birincilere tebrikler :KK9: , kendimi de tebrik edeyim :KK48: inşallah yaz sonunda 60 lar grubunda olacağım. burası beni çok motive etti hırslandırdı hedefimi 60 ile bırakmayacağım.

@kitap_asigi tebrikler canım, Rabbim tamamına erdirsin.
@DisiAnka seni de tebrik ederim canım. Allah utandırmasın.

dünkü iftar menüme uyamadım;

1 porsiyon fırında karışık sebze kızartması
1 kase yoğurt
1 kase marul salatası
1 limonlu soda.

aslında çok hafif yedim ama yemekten sonra şaka gibi kanepede oturduğum yerde uyumuşum 40 dk. bir uyandım 21:40 olmuş. hadi dedim eşime yürüyüşe gidiyoruz. o da maşallah dünyaları yedi iftarda. hemen meyve getirdim 7-8 dut, 5 çilek ve 2 kayısı yedim.

ve eşim kızımla 1 saat yürüyüş yaptık, kızımı bisiklete bindirince biraz daha hızlı yürüdük tabii. oh rahatladım valla :) eşim diyor ki; ne yedin de rahatsız oldun. rahatsız olmak meselesi değil ki; hareket etmek önemli. eşime de iyi geldi yürüyüş hazmetti.

Sahur; abarttım biraz sanırım :eek:

3 yumurtalı omlet, 3 ceviz, 7 zeytin, 1 domates, 1 salatalık, 2 közlenmiş biber, 7-8 yaprak marul, 2 kk keçi peyniri, 20 ye yakın kiraz ve çay.

yumurta fazla geldi rahatsız etti. 1 yumurta yiyecem artık.

işe yürüyerek geldim 15 dk. benden bu kadar :)))

Tesekkur ederim canim amin insallah:KK200:

mantıklı değil mi? beğendikçe bu kız güzelleşiyo diyip kıskanma derecesi artıyor, yedirip eski haline getirmeye çalışıyor :KK70::KK70::KK70::KK70:

Çakaaaaaal:KK53:
Tahmin etmistim bunu:KK70:

sen ikizler burcumuydun canım?

yok canım aslan burcu

bende filtre kahveyle kafayı bozdum :)) makinem yok frenchpress kullanıyorum

kahveeeee:KK50: bayılıyorum kahve içmeye, içmeyince ayılamıyorum:KK12:

kız sen uşaklı mısın? neresinden? ben 6 sene uşakta yaşadım:eek:

Gunluk bildirime kaldogim yerden devam edeyim.

23 haziran sali
63.8
24 haziran carsamba
64.2

Neden? Cunku dun iftara davetliydik:KK34:

kızlar benim kilo sabitledi, spora başlıyorum bugün çok hırs yaptım. memlekete 49,9 da olsa 49 lagidecem(iki haftam var tam olarak)
bugün spor
yarım saat yürüyüş+50 squat(yapıldı)
evde 20 dak eliptik+ bölgesel egzersiz yapacağım(tabi ki kalça :D)

sinek , böcek her yerde var aslında ,ağaçlı yerlerde oturmayla ilgili , İstanbulda Beylikdüzünde oturuyorum ben , çok ağaçlık
mutlaka arada sinek böcek oluyor .. Uşak ta arkadaşım oturuyor , çok memnun yaşadığı yerden ,Şeker fabrıkası lojmanlarındalşardı sanırım cok ağaçlık süper diyordu .

Back
X