• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

Hele ben kış boyu uyuşuk uyuşuk büzüşerek gezerim yaz da başlayınca enerji dolar vücudum yerimde duramam
Hem güneş hem sıcak hem de deniz favorimmm kalanı boş yaz burçları böyle kış burçları da sıcakta uyuşuyo.
Eveeett ben işte sıcağı hiç sevmem denize gitmem ocakta doğduğum için:KK48:

Yaa aynen bana tutturmuş 5 kilo alman lazım en az diyo.
İftarda tıka basa yemişiz benim canım cips istiyor çikolata istiyor diyo halbuki istediğinden mi yoookkk bana yedirecek.
Yer mi Su yemeeezzz:KK76:

bende her ne aldıysa yarısını onunla paylaşıyorum(!) :D

Evet onu anlatamıyorum işte hormonlar değişecek hamilelik doğum falan.
Herşeyi canın çekiyo ben 54 tüm istediğim herşeyi yedim 77 olmuştum yürüyüş yapabilsem 1 yılda giderdi babamız baktığı için kızıma ben koşa koşa eve gittim süt izinleri falan dikkat de etmeyince 3 yıla kaldı kilo vermek.

neden olmasın güzelim , bence çokta güzel olur . Bence sporlada alakalı biraz toparlanmak sen yürüyüşte yapıyorsun , ayrıca manken olacak değiliz ya .. Normal kiloda olalım yeter , aşırı zayıfta hastalıklı duruyor , ben onuda sevmiyorum .
Haklısın manken mu olacaz Sanki bir kac gune memlekeye gidicez orada fazlaca yururuz umarim 2 kilo veririm bayrama kadar.ben 55 olsam yine çok zayif olmuyorum bacaklarim bile kalin olur :)
hımm ben çok kahve içerim. filtre kahve yapma makinem var. kahve biz de olmazsa olmazdır :KK12: belki o selülit yapıyordur kimbilir. ama ben pilatese başlayacağım yeniden. hareket gerek haklısın.
kahve selülit yapıyormuş canım

pilates insanı bir güzel yapıyor , bir güzel yapıyor , hamile olmadan önce yapmıştım , gören ne kadar güzelleşmişsin çok hos oldun diyordu , hamile kalınca bırakmıştım :KK43:
ben bu sebeple plates topu aldim ama cok büyük çıktı
:(
ben de aktayarda nerde diye merak etmiştim,nerelerdesin diye soracaktım bugün,özlettin kendini.ben de 2 haftadır boğaz ağrısı grip var,kendi kendime ne kadar zayıf bünyem var yaz günü hasta oluyorum diyordum ama bak sen de hastaymışın, geçmiş olsun diyecem de geçmiş zaten:):):) bizde de oğlumla ben hastayım kızım da biraz
geçmiş olsun canim

Galiba sen de düzenli spor yapıyorsun dimi
Sporu bırakınca kiloda durma olabiliyor malesef ama spor yapmayan birisi spora başlasın hemen faydasını görmeye başlıyor
İp atlıyorum onun dışında günlük yürüyüşler bazen onu bile yapamadığım oluyo

Teşekür ederim dikkat etmeye çalışıyorum ama bu hafta kilom gitmedi neysee

benimde :(

Spora asılmadan olmuyor ya.
Ben de platese başlayacağımda hemen mi başlasam ramazandan sonra mı başlasam kararsızım

ayyyy canım sen yaptıklarına ekstra yapacaksan ramazan sonunu bekle ya da yürüyüşü azaltıp plates ekle vücut az şaşırsın. çünkü yaptığınız sporu ara ara değiştirin vücut alışmasın diyolar antrenörler

Evet maalesef bu ara önceki hafta kadar hareket edemedim yemesem de gitmedi kilolar

bende anladım sonunda bunu, bugün başlıyorum hırs yaptım

Platesi ben de seviyorum yormuyo insanı rahatlatıyo.

Evet em dinç hissediyor kendini insan hem de sıkılaşma süper oluyor

kızlar ben pilatesi beceremiyorum yaaa, bi türlü denge kuramıyorum ki hareketleri doğru dürüst yapayım :D

Hele ben kış boyu uyuşuk uyuşuk büzüşerek gezerim yaz da başlayınca enerji dolar vücudum yerimde duramam
Hem güneş hem sıcak hem de deniz favorimmm kalanı boş yaz burçları böyle kış burçları da sıcakta uyuşuyo.

aynen yaz çocuğuyum ben, kışın çok üşüyorum

Galiba sen de düzenli spor yapıyorsun dimi
Sporu bırakınca kiloda durma olabiliyor malesef ama spor yapmayan birisi spora başlasın hemen faydasını görmeye başlıyor

ay inşallah ya

Herşeyi canın çekiyo ben 54 tüm istediğim herşeyi yedim 77 olmuştum yürüyüş yapabilsem 1 yılda giderdi babamız baktığı için kızıma ben koşa koşa eve gittim süt izinleri falan dikkat de etmeyince 3 yıla kaldı kilo vermek.
Yani hamilelikte şöyle kafadan bi 20 kilo geliyor galiba demi

O çok hızlı yer amma yedik falan der ben çok çiğnerim yavaş yerim beni de kendi kadar yedi sanıyor
Ben de evet ya şiştim iyice derim yoksa kendi yedirmeye çalışıyor:))

ben kendime aldığımı da paylaşıyorum özellikle çikolatayı kızıma veriyorum :)

süpersiniz, hoppaaaaaa:KK76: yermiyiz yemeyiiiiiizzzzz:KK70::KK70::KK70:

benimde :KK43:

ayyyy canım sen yaptıklarına ekstra yapacaksan ramazan sonunu bekle ya da yürüyüşü azaltıp plates ekle vücut az şaşırsın. çünkü yaptığınız sporu ara ara değiştirin vücut alışmasın diyolar antrenörler

bende anladım sonunda bunu, bugün başlıyorum hırs yaptım

kızlar ben pilatesi beceremiyorum yaaa, bi türlü denge kuramıyorum ki hareketleri doğru dürüst yapayım :KK70:

aynen yaz çocuğuyum ben, kışın çok üşüyorum

ay inşallah ya
Evet benim vücut yürüyüşe alıştı galiba iyice bana mısın demiyor artık bi değişiklik şart.
Plates zor ama hakaten yani şu şekilde zor aynısını doğru şekilde nefeslerle sayılarla yapabilmek.
Ben en çok karın olanlarda zorlanıyorum ya

süpersiniz, hoppaaaaaa:KK76: yermiyiz yemeyiiiiiizzzzz:KK70::KK70::KK70:

evet yemiyoruz :) eşim dün kızımla gitmiş markete; soda gazoz limonata çeşitli çikolatalar alınmış.. oturup kızınla yersin içersin dedim.
Yani hamilelikte şöyle kafadan bi 20 kilo geliyor galiba demi

kişiye göre değişir. ben 16 kg aldım. ama 2 kişilik yiyordum normal yani almam.

Evet benim vücut yürüyüşe alıştı galiba iyice bana mısın demiyor artık bi değişiklik şart.
Plates zor ama hakaten yani şu şekilde zor aynısını doğru şekilde nefeslerle sayılarla yapabilmek.

alt karın kareketleri, bacaklar havada yapılanlar. mümkün değil yapamıyorum ben :D bi cebelleşiyorum ki görseniz gülmekten ölürsünüz :D

alt karın kareketleri, bacaklar havada yapılanlar. mümkün değil yapamıyorum ben :KK70: bi cebelleşiyorum ki görseniz gülmekten ölürsünüz :KK70:

ben 2 hafta dayanabildim platese; nerdeyse ağlıcaktım. o kadar zorladı ki hoca, sinirimden bıraktım. zaten 1 saat step bel bacak yapıyoruz üstüne de plates yeter dedim. ve o 2 hafta boyunca kilo vermek ne güne bir de aldım.

Hareketleri nefesle yapmak çok iyi geliyo ama galiba rahatlatan da o.

ben 2 hafta dayanabildim platese; nerdeyse ağlıcaktım. o kadar zorladı ki hoca, sinirimden bıraktım. zaten 1 saat step bel bacak yapıyoruz üstüne de plates yeter dedim. ve o 2 hafta boyunca kilo vermek ne güne bir de aldım.
İyi kas yapmışsın galiba 1 saatten fazla yapmamak lazımmış sporu bugün bir yerde okudum step ve platesi farklı günlerde yapsan eminim faydasını görürdün

Back
X