• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

neden olmasın güzelim , bence çokta güzel olur . Bence sporlada alakalı biraz toparlanmak sen yürüyüşte yapıyorsun , ayrıca manken olacak değiliz ya .. Normal kiloda olalım yeter , aşırı zayıfta hastalıklı duruyor , ben onuda sevmiyorum .
Haklısın manken mu olacaz Sanki bir kac gune memlekeye gidicez orada fazlaca yururuz umarim 2 kilo veririm bayrama kadar.ben 55 olsam yine çok zayif olmuyorum bacaklarim bile kalin olur :)
hımm ben çok kahve içerim. filtre kahve yapma makinem var. kahve biz de olmazsa olmazdır :KK12: belki o selülit yapıyordur kimbilir. ama ben pilatese başlayacağım yeniden. hareket gerek haklısın.
kahve selülit yapıyormuş canım

pilates insanı bir güzel yapıyor , bir güzel yapıyor , hamile olmadan önce yapmıştım , gören ne kadar güzelleşmişsin çok hos oldun diyordu , hamile kalınca bırakmıştım :KK43:
ben bu sebeple plates topu aldim ama cok büyük çıktı
:(
ben de aktayarda nerde diye merak etmiştim,nerelerdesin diye soracaktım bugün,özlettin kendini.ben de 2 haftadır boğaz ağrısı grip var,kendi kendime ne kadar zayıf bünyem var yaz günü hasta oluyorum diyordum ama bak sen de hastaymışın, geçmiş olsun diyecem de geçmiş zaten:):):) bizde de oğlumla ben hastayım kızım da biraz
geçmiş olsun canim

İyi kas yapmışsın galiba 1 saatten fazla yapmamak lazımmış sporu bugün bir yerde okudum step ve platesi farklı günlerde yapsan eminim faydasını görürdün

hocaya söyledik ama vakti yokmuş 2 saat yapıyorduk. haftada 3 gün gidiyordum ve bitiyordum adım atacak halim kalmıyordu... çok zorladı beni.

Spor salonu açıldı buraya da eylül de okullar açılıyor ramazanı da çıkarırsak bir aylık gitsem diyorum
Yarım saat step yarım saat yer hareketleri yapıyoduk biz öğretmenler akşam 5 te geliyodu onlar birlikte ayarlamıştı zatenn biz de onlara uyduk

ben 2 hafta dayanabildim platese; nerdeyse ağlıcaktım. o kadar zorladı ki hoca, sinirimden bıraktım. zaten 1 saat step bel bacak yapıyoruz üstüne de plates yeter dedim. ve o 2 hafta boyunca kilo vermek ne güne bir de aldım.

hay maşallah tabi dayanamazsın, bacak mı dayanır ona:KK57:

Hey maaşallah ya.

yaaa sorma, hamilelikten bende korkuyorum:KK51:

Ben kendimi hep 1 kg lık nutellayı kucağıma almış kaşıklarken hayal ediyorum:KK48:

ha tabi ya bi tatlı kaşığı alıp, ertesi güne bırakıyorsun demi canım:KK62:

ele şu makasta var ya kıpkırmızı oluyorum ben

bende bende ha domates ha ben:KK53:

geçmiş olsun canim
sağol canım,sana da geçmiş olsun yine belin ağrıyormuş bence seninki kalsiyum eksikliği suyun da etkisi vardır tabi ama, ben de şöyle oluyor kalsiyum eksikliği olunca belim sırtım ağrıyor ,su eksikliği olunca böbreklerim ağrıyor

benim çevremdekiler(arkadaşlar) hep 12-15 arası aldı ama kuzenim 40 kilo aldı. kişiye bağlı ucu açık :KK43:
çok doğru kişiye bağlı 30 kg alanınıda duydum , hiç alamayanıda ( mesela kardeşimin midesi kotuydu hiç. alamadı ama emzirirken aldı oda ) çok güzel ve farklı bir dönem , her şeyiyle güzel

Haklısın manken mu olacaz Sanki bir kac gune memlekeye gidicez orada fazlaca yururuz umarim 2 kilo veririm bayrama kadar.ben 55 olsam yine çok zayif olmuyorum bacaklarim bile kalin olur :)
kahve selülit yapıyormuş canım

ben bu sebeple plates topu aldim ama cok büyük çıktı
:KK43:
geçmiş olsun canim
canım sen nasılsın ? belin düzeldi mi ?

Hele ben kış boyu uyuşuk uyuşuk büzüşerek gezerim yaz da başlayınca enerji dolar vücudum yerimde duramam
Hem güneş hem sıcak hem de deniz favorimmm kalanı boş yaz burçları böyle kış burçları da sıcakta uyuşuyo.
aynen canım bende öyleyim,ikizler burcuyum

Back
X