- 8 Eylül 2012
- 10.889
- 20.099
- 598
Canim sahsen ben buralardayim yarin yola cikicaz oglende hem hazirlik yapıyorm hemde burya bakiniyorum.yazan olsada okusam diyekizlaaarrrr nirelerdesiniz yaaaa herkes disarda mi neee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim sahsen ben buralardayim yarin yola cikicaz oglende hem hazirlik yapıyorm hemde burya bakiniyorum.yazan olsada okusam diyekizlaaarrrr nirelerdesiniz yaaaa herkes disarda mi neee
Sende istikrarli Çıktın eminim hedefine zaman kaybetmeden ulasacaksinKızlarr 68 olmusummmm
Afiyet olsun canim canin çekmiş :)İftar menüm
Kıymalı şehriye çorbası 1 tabak
5 tanecik de bağdat hurma tatlısı ( parmak tatlısı da deniyo ) canım çok istemişti pişman değilim galiba
Sonuçlarını tartıda görürüm artık![]()
Estağfurullah can sıkmak değil de "yok artık şeklinde bi tepki alınca kendimi savunma ihtiyacı hissettim. Tabi herkesin kendi yapısı görüşü farklı. Saygı duyarım. Bence bir sorun yok yaniben canını sıkmak için söylememiştim,bu benim görüşüm,ben evli olduğum halde bile annemle öyle şeyler konuşamam,konuşacak olsa utanır yerin dibine girer annemi sustururum genelde,yapı meselesi diyelim
nereliydin canim sen uzun mu yolun. Ya bende cay falan ictim survivor izledim namaz niyaz derkn bu saati yaptim. Yarin iftara misafir alcam insaallah ne yapayim dusun dusun bulamiyorum bi el atin yaCanim sahsen ben buralardayim yarin yola cikicaz oglende hem hazirlik yapıyorm hemde burya bakiniyorum.yazan olsada okusam diyesen ne yapiyorsun
Sahur menüsüne benzemiş :) afiyet olsun canımKizlar iftar menum kitliktan cikmis gibi yedim kahvalti yapmayi cok ozlemisim
6 dilim sucuk 1 yumurta tereyaginda
1 kk kasar
1/2 kk beyaz peynir
3 zeytin
3 dilim ekmek
1kasarli pogaca
1 tatli kasigi kaymak
1 tatli kasigi bal
2 ceviz
Yarim domates
ceyrek kapya biber
bir salatalik
Çorba dicem çok ilginç olacaknereliydin canim sen uzun mu yolun. Ya bende cay falan ictim survivor izledim namaz niyaz derkn bu saati yaptim. Yarin iftara misafir alcam insaallah ne yapayim dusun dusun bulamiyorum bi el atin ya
Sağol tatlımmm :)Afiyet olsun canim canin çekmiş :)
nereliydin canim sen uzun mu yolun. Ya bende cay falan ictim survivor izledim namaz niyaz derkn bu saati yaptim. Yarin iftara misafir alcam insaallah ne yapayim dusun dusun bulamiyorum bi el atin ya
Paylaş canım bence de çok iyi oluyor.Iyi geceler kizlar.
Ramazana aliştim aryik iştahim yerine geldi.o yuzden diyete baslama karari aldim. Iftar ve sahur menulerimi duzenli paylasacagim vee kilo bildirmi de yapacam yarin.
Yaaaa önemli olan ana yemek ya aşk olsun kızÇor
Çorba dicem çok ilginç olacak
Valla misafire çorba pilav şarttır demirbaş bunlar :) sıcak yemeği de sen düşün aaaa onu da mı ben düşüneyim gelip yapayım istersen
Gelecek kişilerin ne sevip sevmediğini biliyosan ona dikkat et :) bi kere özene bezene karnıyarık yapmıştık meğerse gelen misafir patlıcan yemiyomuş![]()
Aynıyım canım ya. Az ama karbonidrat ağırlıklı besleniyorum her gece poğaca akşamları börek tatlı ohh az ama kalorili şeyler işteSen bugun iftarda hicbirsey yememişsin canim yaaa.
merak ediyorum pazartesi gunu kilonu....
Yaaaa önemli olan ana yemek ya aşk olsun kız
Gelenler arkadaşlarım biliyorum neyi sevip sevmediklerini etçillerdir.
Çorba sarma cacık şekerpare tamam. Ana yemek yok işte ne yapsam ya
Paylaş canım bence de çok iyi oluyor.
Hem ben menü okumasına bayılıyorum![]()
Bakarım bakmaz mıyım yaaBenim menulere de bakarsin artik
Elbasan tava var aklımda ama güzel yapabilir miyim bilmemCanim islim kebabi yapabilirsin bence
7 saat kadar canim . ttokt . Anteptava yapabilirsin guzel oluyor ama hafif kacabilirnereliydin canim sen uzun mu yolun. Ya bende cay falan ictim survivor izledim namaz niyaz derkn bu saati yaptim. Yarin iftara misafir alcam insaallah ne yapayim dusun dusun bulamiyorum bi el atin ya