• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

nereliydin canim sen uzun mu yolun. Ya bende cay falan ictim survivor izledim namaz niyaz derkn bu saati yaptim. Yarin iftara misafir alcam insaallah ne yapayim dusun dusun bulamiyorum bi el atin ya

çorba ( ezogelin mercimek tarhana)
hasanpaşa köfte ( canım çekti) ya da sulu köfte
barbunya pilaki
havuçlu kabaklı yoğurt salatası
yeşil salata
cacık
tatlı

Selamün aleyküm kızlar..
Allah razı olsun ilginiz için çok teşekkür ederim.
Ya sabah baş ağrısıyla uyandım migrenim var benim. Sonra wc ye gittim geldim kasıklarımda bir ağrı ki ne ağrı kıvrım kıvrım kıvrandım ya acaba apandisit mi dedim ama ağrı daha çok sol tarafımdaydı galiba yumurtalıklarımı üşüttüm.
Kapalıyım ben pardesü giyiyorum yürüyüşte falan da gelince üstümü çıkartıp baya açık açık duruyorum evde ondan mı öyle oldum bilmiyorum. İkindi ezanına doğru uyuyup kalmışım 6 ya doğru uyandım. Şimdi iyiyim elhamdülillah.

cok gecmis olsun canim nazarmi Degdi sana ne:(

Hemen bu regl dönemini değerlendir spor yap tatlım daha fazla vereceksin gör bak

Yaaa öyle diyorsunda ben kilo ekledim üstüne :( hemde bayaaaa.. ama bugunden itibaren firsata çeviricem ins.
Kızlar ben aslında basarabilecek potansiyele sahibim fakat aksama kadar evde yanliz olunca bazen kahrediyrm yiyorum bunaliyrm duygularim cok değişiyor. Bazen sinirleniyrm neyin bilmiyorum ama inadina yiorum. Kalabalıkta kolay veriyor ben Oyle kalabalik gorunce bogazi acilanlardan degilim. bekarken rahat kilo verirdim istedigimde . Yarin memlekete gidiyorum ALLAH izin verirse. Orada çok motive oluyorum. Bayramdan sonra donecem ama. Umarim gelene kadar iki kilo veririm. Iki kiloda az değil. Yürüyüşte çok yaparim zaten yürüyüş yolu evin yaninda.
Umarim 73 leri görüp buralara yazarim kizlar. Aslinda iki gündür 78 kilo görüyorum. Fakat kaba kiloyu vermek kolay olur . Hadi bakal hayirlisi :KK49::KK6::KK36: hepinizi seviyorum. Burasi benim sanal alemim :-):KK200::KK15::KK15::KK15::KK15:

Ay yalniz olmadigima sevinsem mi uzulsem mi..
aramizdan birinin .motivasyonu düştümü bulaşıcı hastalik gibi yayılıyor bütün topige.

kızlarr az önce çok güzel bişey oldu
kızımın arkadaşları kızımı çağırmaya geldi,kızıma dediler ki ablan mı zeynep dediler benim benim için
şuan mutluluktan havalara uçuyorum:KK71:
karar verdim kendime daha iyi bakıcam spor,diyet,yürüyüş,maskeler vs vs
bu sözleri duymak istiyorum bea:KK49:

Ne guzel canim kac yasindasin?

Selamun aleykum kizlarrr... Menuyu belirledim. Tarhana corbasi salata karisik kizartma lahmacun ayran sekerpare. Bence fena olmadi ya findik lahmacun gibi yapcam beni biraz ugrastiracak ama begenir arkadaslar benim hamurislerimi.

Evde mi yapacaksin hamurunu. E o zaman hemen bir tarif alayim hamurunun.ben de yapayim canim.evde lahmacun.bir de resmini atarsan lahmacunlarin merak ederim ben cunki.onceki denemelerim kuru oldu hep

Selamun aleykum kizlarrr... Menuyu belirledim. Tarhana corbasi salata karisik kizartma lahmacun ayran sekerpare. Bence fena olmadi ya findik lahmacun gibi yapcam beni biraz ugrastiracak ama begenir arkadaslar benim hamurislerimi.

Bende istiyorum tarifini. Bende fırında yaptirmistim daha önce hic iyi yapamadilar:(
29 yaşındayım

Yasitiz demekki ben ağustosta 30 oluyorum :(

Selam kizlar yine tatli tatli yazismissiniz
ben zor ve yogun gunler geçiriyorum dua edin bana kızım in agzinda yara cikti onunla uğraşıyoruz kac gündür ne yemek yiyo ne huzuru var çocuğumun sürekli agliyor
bu arad diyet yani sağlıklı beslenmem iyi gidiyo tarti bana guzel seyler gosterdi pazartesiyi iple cekiyorum

Kolay gelsin su' cum evet tarif ve resim isteriz sana zahmet olmayacaksa ben de severim bu tip seyleri yapmayi

Selam kizlar yine tatli tatli yazismissiniz
ben zor ve yogun gunler geçiriyorum dua edin bana kızım in agzinda yara cikti onunla uğraşıyoruz kac gündür ne yemek yiyo ne huzuru var çocuğumun sürekli agliyor
bu arad diyet yani sağlıklı beslenmem iyi gidiyo tarti bana guzel seyler gosterdi pazartesiyi iple cekiyorum
canım çok geçmiş olsun,karadut pekmezi birebir ağız yarası için,eğer bulabilirsen yaralı yerlerine sürebilirsin

cok gecmis olsun canim nazarmi Degdi sana ne:KK43:

Yaaa öyle diyorsunda ben kilo ekledim üstüne :KK43: hemde bayaaaa.. ama bugunden itibaren firsata çeviricem ins.

Ay yalniz olmadigima sevinsem mi uzulsem mi..
aramizdan birinin .motivasyonu düştümü bulaşıcı hastalik gibi yayılıyor bütün topige.

Ne guzel canim kac yasindasin?
evet ya resmen yayiliyor. Suan arabadaym yolda gidiyoruz memlekete. Ora bana insallah iyi gelir. 1 ay kadar kalacam. Eger en az 2 kilo vermeden donersem yazik bana
ben 25 mayısta 29 oldum,86'lıyım
canim sen dedin ben yag çokelige dadandim 4 gündür cok yedim o kadarda guzeldi ki tadi. yine aldik . Sirt agrim geçti dedign gibi calsiyum eksilgndenmis dun o kadar hazirlik yaptim bugunde oyle sirtim ih demedi :KK70: normalde abartisiz 20 dakikada agrimaya basliyordu. bu arada ayni yastayiz sanıyordum ben 89 luyum. resimlerde belli yasini gostermiyorsn.

Kızlar ben aslında basarabilecek potansiyele sahibim fakat aksama kadar evde yanliz olunca bazen kahrediyrm yiyorum bunaliyrm duygularim cok değişiyor. Bazen sinirleniyrm neyin bilmiyorum ama inadina yiorum. Kalabalıkta kolay veriyor ben Oyle kalabalik gorunce bogazi acilanlardan degilim. bekarken rahat kilo verirdim istedigimde . Yarin memlekete gidiyorum ALLAH izin verirse. Orada çok motive oluyorum. Bayramdan sonra donecem ama. Umarim gelene kadar iki kilo veririm. Iki kiloda az değil. Yürüyüşte çok yaparim zaten yürüyüş yolu evin yaninda.
Umarim 73 leri görüp buralara yazarim kizlar. Aslinda iki gündür 78 kilo görüyorum. Fakat kaba kiloyu vermek kolay olur . Hadi bakal hayirlisi :KK49::KK6::KK36: hepinizi seviyorum. Burasi benim sanal alemim :-):KK200::KK15::KK15::KK15::KK15:
Canim tabi ki potansiyelin va r ve motiven yüksek ama 100lu kilolardan geldin buralara durmasi cok normal sen yine basaracaksin moral bozmak yok şimdilik hedefi n almamk olsun zamanlada vereceksin benim tatlı rakibem:KK200::KK74:

Back
X