• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

Eskiden bizde fırında yaptırıyorduk ya hamuru kalın oluyor ya yakıyorlar beğenmemiştim. Ben pizza pide lahmacun börek bunların hepsinde hamuru çok çok ince seviyorum hamurdan fazla malzeme olmalı:KK66:
Bence de ben de gözleme yapınca hamuru ince açar içine ıspanak doldururum

Dukan diyeti hakkinda ne düşünüyorsun? 41 yaşında ki ablam dukanla 72 kiloya inmiş. Benden genc gösteriyor bence.. mide küçültme deyince aklima bu geldi.. dukan hakkında çok çekincem var ama ablam tam tersini ispat ediyor bana
Canımcımmm yürüyüş yapamıyorsan herşey boşş yürüyüş yapmadan ip atlamadan bir kış boyu az yedim yani geçen yıla göre kilomda hiç değişiklik olmadı tam tersi aldım ne zaman ki işe gidip gelirken ki yürüyüşümü arttırdım o zaman kilo vermeye başladım diyete gelince hiçbir diyete uyamıyorum sadece az yemeye çalışıyorum

Geldim canim ama kotu bir menu ile yine de yazacm.venim bu tatli yeme isine bir el atin da
kurtulayim.
1 dilim karpuz
2 dilim ekma ve 1.5 lt su ile iftar actim.
namaz arasindan sonra
1 kepce ezogelin corba
salat
firinda sebze kizartmasi yaptim.fazla fazla yedim yani. Yuvarlak borcami esimle ben bitirdik.
1 dilim ekmek

ah ah en kotu yeri ise 3 dilim kremsantili etimek tatlisi.
ama etimeğin serbetini herzamankinden az koydum yariyariya azalttim.yemeyecektim 1 dilimde durdacaktim ama sevgili esim 85 kg altindasin degil mi dedi ben de evet dedim aman o zaman ye dedi.sonuc 3 dilim.

Sahuru da yazarim yiyince
offf çok olmuş gerçekten. sahuru yemeseydin keşke. Ben öyle yapıyorum iftarda kaçırırsam sahurda bir bardak süt içip yatıyorum

Kizlar net paketim cok az kalmış anca farkedebildim.. yarina kadar tasarruflu kullanacagim..
Okurum sizi ama yazamayabilirim.
sbeden sbeden beni yarin izinli yazar mısın? 90 li.kilolarda bildirim yapmak istemiyorum :KK43:
Doğruyu söylemek gerekirse oruç tutmadığım halde ramazan beni bile etkiledi. İşyerinde bol bol suyumu içemediğim için ip atlamama rağmen kilom önceki hafta gibi gitmedi moralini bozma zaten yarı oldu biraz dikkat et ramazandan sonra da bol su iç ve yürüyüşe başla.

kızlar slm. kilo bildirimini akşam mı yapcez. ben dün bi ara 56.8 gördüm tartıda. ama nerdeyse midem kendini sindirmişti. bilmiyorum tekrar 56 görebilir miyim bugün:KK23:
Olsun ben de sabah ip atladıktan sonra tartıldım 56.70 im dediğin gibi karnım gurulduyodu ve susuzluktan ölüyodum amaaa acaip motive oldum kahvaltıdan sonra işe gelirken 3700 adım yürüdüm

Olsun ben de sabah ip atladıktan sonra tartıldım 56.70 im dediğin gibi karnım gurulduyodu ve susuzluktan ölüyodum amaaa acaip motive oldum kahvaltıdan sonra işe gelirken 3700 adım yürüdüm
evet ya beni de çok motive etti 56 rakamı. uzun zamandır görmek istediğim bir rakamdı. Allah devamını getirir inşallah:KK76:

Yedim canim. Hemde iyi yedim bebek emzirdigim icin yemezsem yapamiyorum.neyse toparlamaya calisacagim
ahh o bebek emzirmeler zaten bizi bu duruma düşüren. ama yine de artık farklı bir yoldayız:stop:kontrol kontrol kontrol:kk77:

iyi günler kızlar
bu haftaki kilom:62.8
ama aynı zamanda regl'im
gerçek kilom haftaya belli olur
cozutup yemezsem tabi(mesela akşam geç saatte 2 büyük çikolatayı yediğim gibi, toplam 1000 kalori ,günboyu yediklerim hariç)

Back
X