gün içinde abartmadıysan bir şey olmaz keyfine bakKizlar Güllaç yedim biraz fazla kacti kilo yaparmi cok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gün içinde abartmadıysan bir şey olmaz keyfine bakKizlar Güllaç yedim biraz fazla kacti kilo yaparmi cok
mativasyonun bu aralar süper menülerin süper ötesi ödülün 66,8 inşallah devamı gelirevet ben de 66.8im![]()
moralini bozma ideal kilona çok yakınsın direnç gösteriyor birgün eminim tartı çözüne gülecek yeterki bırakma ve veremiyorum stresine sokma kendini gerisi gelir ben bu kiloya bu hafta sadece 500gr verdim ama eminim hızlanacak22.06 ----> 53,1
23.06 ---->53,1
25.06---->54,0
26.06----> 53,9
27.06----> 53,8
28.06---->53,6
29.06----> 53,5
Geçen hafta 53,1
Bu hafta 53,5
Fark +400
Koca hafta kilo ver ama kayıtlara artı olarak geçsin ah ah
Teşekkürler canım benimmativasyonun bu aralar süper menülerin süper ötesi ödülün 66,8 inşallah devamı gelir
Ay çok severim güllacı ben de isteremmKizlar Güllaç yedim biraz fazla kacti kilo yaparmi cok
YuppiiiiFit fi yuuuuu maaşallah
Hareketli olmak onemli b-fitle ilgili guzel Şeyler duydum insaallah memnun kalip devam edersinya evet biraz öyle bir yapım var spor falan yaptığım da yok ama çok hareketliyim çok yürürüm falan. şimdi şu b-fite gidip bakacağım hoşuma giderse başlayacağım.
Neydi yeni denediğin ben de deniyim![]()
Canim cok kolay ve pratik bi tarif lezzeti de harikaNeydi yeni denediğin ben de deniyim![]()
Çok geçmiş olsun ağız ve boğaz yaralarına karadut pekmezi çok iyi geliyomuş marketler de de satılıyo bir tatlı kaşığı verebilirsin
sagol canim kizim iki yasinda sürüyorum arada agzina insallah faydasi olurKızın kaç yaşında bilmiyorum ama araştırırsın verip veremeyeceğini.
Kilo bildirimi 73,3
-700 gr.
Iftar menum; kuru fasulye,salata,yogurt
Ara; kiraz
Umarim yoldan cikmam cunku sahura kalkamadim bayilacam nerdeyse. Elim ayagim kanim cekildi buz gibiyim usutmuste olabilirim hava cok serin.
Herkese hayirli iftarlar
Bir ay gideceğim canım. Daha sonra pilatese devam edeceğim. Bu ay sıkılaşmaya ihtiyacım var. B- Fit bu konuda iyiymiş diye duydum. Bakalım doğru mu?Hareketli olmak onemli b-fitle ilgili guzel Şeyler duydum insaallah memnun kalip devam edersin