• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥haftalık kilo verme yarışması♥

Günaydın bayanlar;
Dün akşam kilomu bildiremedim. Kilom:59,1 (-200)
Kilo vermem yavaşladı iyice. Özellikle iftara gidince yemeği biraz kaçırıyorum ya :( Ev sahibine ayıp olmasın diye yiyince kiloda çok verilmiyor haliyle.
Haftaya daha çok kilo vermeyi ümit ediyorum :KK51:

Günaydın bayanlar;
Dün akşam kilomu bildiremedim. Kilom:59,1 (-200)
Kilo vermem yavaşladı iyice. Özellikle iftara gidince yemeği biraz kaçırıyorum ya :KK43: Ev sahibine ayıp olmasın diye yiyince kiloda çok verilmiyor haliyle.
Haftaya daha çok kilo vermeyi ümit ediyorum :KK51:
canım sen 61- 62 lerden dustun degılmı , bu defa iyi gidiyorsun , ben cok kotu gıdıyorum maalesef :(

Günaydın bayanlar birkaç gundur internet siz bir koydeydim dün bildirimini yapamadı kilom 57.5 :( veremiyorum ayy azmim bir gün suruyo anca ne yapacagimi bilemiyorum :( öyle kendimi gaza getiriyorum obur gün geri bozuluyor her şey

canım ben 15 haziranda 65 kiloydum tarihte kayma var
canim kayma yok 15 haziranlari silmeye karar verdim.basligida silince duzelecekte dünden beri tablo arka planda renk degistiriyr hatta ton şeklinde uğraştrdi kalabaligz memlekettym yavas yavas hallediyrm..

Şöyle bol bol suyunu iç sıvı da al yapmaz canım allahın izniyle.
insallah canim:KK5:

Sen o aldığın 3 kiloyu dikkat etmekle bir haftaya kalmaz verirsin sadece bir haftadan fazla vücutta bulunmasına izin verme yeter canım benim
tamam canim :KK69: zaten bura soguk suda icemedim.hemen kotu etkiledi.
senin özel bir durumun var üstelik o kilo değil ödemdir bir haftada atarsın bol su iç gerisi kolay
ağrıların geçtimi kendine dikkat et önemli olan sağlığın biraz uzun sürede verirsin
insallah canim:KK74: agrilarim gecti oruc tutmuyrm artik emiyo gün uzun

Dunden itibaren basladim zayiflamak istiyorum diye diye geziyorum.. bunu kendime sik sik hatirlatmakta arıyorum careyi artık. Çünkü ben neden zayiflamak istedigimi unutuyorum..
Dun düşündüm de evlendigimden beri hic zayif olmadim zaten 19 yaşında evlendim. 10 yildir bu görüntüye alistim galiba ve bu beni asiri rahatsız etmiyor.. derin derin düşününce yada zayif biriyle karşılaşınca işin vehametini anlıyorum.. kendi konumda baslayinca hizla 100 den 92 ye düştüm ama kasimdan beri 88-92 arasinda mekik dokuyorum. Kendi günlüğümü bile birakacaktim bu iradesizligim yuzunden ama arkadaslar vazgecirdi..
Burada irademi kazanırım diye dusunup ilk kez başka bir topiğe katıldım. Umudumu kaybetmedim kazanacagimda inşallah.
Kız sınırsız yetki veriyorum sana:) yedigimde itiraf edip fırçamida yemem beni kendime getirir inşallah..ama artik öyle kendimi kaybetmeyecegim.
Benim annem hep 100 lerdedir biliyo musuun 55 yaşlarında ona bile çok kızıyorum bennn.
:KK70:Umarım bu seni kendine getirir.:KK66:

herkes kilosunu pazartesi gece 12 ye kadar yazmış olsun. sonradan görmeye biliyorum sıkıntıya giriyorum . salı bildirim kabul etmiyorum bundan sonra. zaten tablo problem cikariyor parca parca olmuyor. son kilo bildirimleri haricinde listedeki eski bildirimleri dikkate almayin hata olsa bile o gecmiste kaliyor sirasiyla siliniyor. tablo canimi sıktı gerginim bu msj kimse yazmasin

Pazartesi kilo bildirimini gece 12 ye kadar buraya yazmayan sali günü buraya yazmasin. net sıkıntısı olan sali günü özelden bildirsin.

Back
X