- 12 Ocak 2015
- 12.563
- 44.516
- 548
Manti yapiyorum kizlaarrrr.
oyyyy hamarat gelin, afiyet bal şeker olsun kuzucum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Manti yapiyorum kizlaarrrr.
Benim annem hep 100 lerdedir biliyo musuun 55 yaşlarında ona bile çok kızıyorum bennn.
Umarım bu seni kendine getirir.
![]()
Sagolasin canimcim. Ya belki size tuhaf gelecek ama ben hic sevmiyorum mantiyi. Misafir icin yaptim bunu. Dunden tavuk pilav falan var onlardan yerim ben.oyyyy hamarat gelin, afiyet bal şeker olsun kuzucum![]()
Hehe aldım mesajı:) 55 yaşına gelincede hala bu kiloda olmayasin diyorsun:))
Sagolasin canimcim. Ya belki size tuhaf gelecek ama ben hic sevmiyorum mantiyi. Misafir icin yaptim bunu. Dunden tavuk pilav falan var onlardan yerim ben.
Oooo süpersin dostum yaaa çak bi beşlikkızlar bakın kendi günlüğümden bu yazı
günlükcüm 1 saat yürüdüm yavaş yavaş. nedense bacaklarım çok ağrıyor ha gayret diye diye zorladım kendimi,sızlıyor bacaklarım resmen yaaaa
ama canım neler çekmedi neler çekmedi anlatamam. yürürken bi vitrin gördüm ki fındıklı,cevizli,antep fıstıklı baklavalar,şöbiyetler, bülbül yuvaları aman yarabbi o ne güzel görüntüdür hemen uzaklaştım ordanböyle dur ne yapıosun dedim kendime.
sonracığıma künefe, çikolata,dondurma,cips sırasıyla aklımdan geçti hatta meyil ettim bi kaç dükkana ama almadım
oooffff offf irademle hiiiiçççç iyi anlaşamıyoruz buaralar, bana küstü gitti hiç pas vermiyor. bi ortaya çıksa bana hatırlatsa olmak istediğim bedende olmadığımı ne var sanki
neyse zor bela işe döndüm ben bi sert neskafe içeyim de unutayım şu tatlıları
ben kazandımmmmm,nefsimiböyle böyle dövdümmm
![]()
canm sadece 29 bildirimleri yer aliyor. bundan sonra herkes icin soyluyrm pazartesi bildirim yapamazsnz imkanszliklardn dolayi.. ozelden msj atip sali günü bildirin olmazsa haftaya pazartesi yeni kilonuzu bildirirsinzsbeden dün akşam misafirim vardı bildiremedim. ama önceki günki kilomu bildirmiştim 56.8 olarak. onu kabul eder misin canım. önceki hafta da geç bildirebilmiştim. 57.9 olarak. benim tablo çok boş kalmış
Benim babam mesela boyu baya uzundur iki yıl önce çok kilo aldı 90 a çıktı sonra adam dikkat etti heryere yürüyerek gitti 78 e düştü ya ve beni şu anda çok destekliyor kilo ömrü kısaltır diyor.öyle deme benim annem 2-3 kilo alsa benden azar işitir, yaş kilonun bahanesi olmamalı bencegerçi anneşkomda daha 45 lik çıtır
o yüzden hiç bi zaman kilolu olmamaya çalışmak lazım, bu sene miladın olsun diye uğraşıoz. gaza gel diye acık cimcikliyoz seni
oyyyy ev yapımı mantıya bayılırım benzaten bu günlerde neye bayılmıyon ki diyebilirsiniz bana
ama anlıyorum seni bende sevmediğim bişeyi yemek istemem![]()
Ben de aynen bizde de zaten meyve sebze zeytinyağı boldur.Mersinliyim meyveciıyim sebzeciyim zeytinyağcıyım![]()
Yarar tabiki öyle boş boş oturmaktansa ayakta durman yavaş da olsa yürümen bile fayda eder.kızlar malum spor yapamıyorum ben ev , iş , çocuk derken , birde mesai saatlerım cok fazla maalesef , bende cozumu merdıven çıkıp ınmekte ve çocuğumu aksam parka götürmekte buldum , umarım işe yarar
bende cok severim mantıyı kendın mı yapıyorsun ? hamurunuda mı açtın tatlım ? maşaqllah sanaSagolasin canimcim. Ya belki size tuhaf gelecek ama ben hic sevmiyorum mantiyi. Misafir icin yaptim bunu. Dunden tavuk pilav falan var onlardan yerim ben.
tebrıkler canım ,kızlar bakın kendi günlüğümden bu yazı
günlükcüm 1 saat yürüdüm yavaş yavaş. nedense bacaklarım çok ağrıyor ha gayret diye diye zorladım kendimi,sızlıyor bacaklarım resmen yaaaa
ama canım neler çekmedi neler çekmedi anlatamam. yürürken bi vitrin gördüm ki fındıklı,cevizli,antep fıstıklı baklavalar,şöbiyetler, bülbül yuvaları aman yarabbi o ne güzel görüntüdür hemen uzaklaştım ordanböyle dur ne yapıosun dedim kendime.
sonracığıma künefe, çikolata,dondurma,cips sırasıyla aklımdan geçti hatta meyil ettim bi kaç dükkana ama almadım
oooffff offf irademle hiiiiçççç iyi anlaşamıyoruz buaralar, bana küstü gitti hiç pas vermiyor. bi ortaya çıksa bana hatırlatsa olmak istediğim bedende olmadığımı ne var sanki
![]()
sagol cnm inşallah yararYarar tabiki öyle boş boş oturmaktansa ayakta durman yavaş da olsa yürümen bile fayda eder.
Hareketin olduğu yerde bereket vardır![]()
Evet tatlım kendim yaptım yaparken özellikle iç koyup kapatırken yoruldum biraz ama değdibende cok severim mantıyı kendın mı yapıyorsun ? hamurunuda mı açtın tatlım ? maşaqllah sana
öyle deme benim annem 2-3 kilo alsa benden azar işitir, yaş kilonun bahanesi olmamalı bencegerçi anneşkomda daha 45 lik çıtır
o yüzden hiç bi zaman kilolu olmamaya çalışmak lazım, bu sene miladın olsun diye uğraşıoz. gaza gel diye acık cimcikliyoz seni
oyyyy ev yapımı mantıya bayılırım benzaten bu günlerde neye bayılmıyon ki diyebilirsiniz bana
ama anlıyorum seni bende sevmediğim bişeyi yemek istemem![]()
kızlar bakın kendi günlüğümden bu yazı
![]()
Benim babam mesela boyu baya uzundur iki yıl önce çok kilo aldı 90 a çıktı sonra adam dikkat etti heryere yürüyerek gitti 78 e düştü ya ve beni şu anda çok destekliyor kilo ömrü kısaltır diyor.
Ya benim eğer sevmediğim bi şeyse kesseler yiyemem öyle bi adetim var
su sen ne kadar beceriklisiin böyleEvet tatlım kendim yaptım yaparken özellikle iç koyup kapatırken yoruldum biraz ama değdi
Allah razı olsun canım benim.
Şİmdi kendini görünce vitrinde vitrindekileri de almak istemezsin zatennnOooo süpersin dostum yaaa çak bi beşlik
Ben de vitrinden olsun içerden olsun çok severim yiyeceklere bakmayı biraz köyden indim şehire gibi oluyorum ama
Eskiden hiç bakmazdım vitrinlere kendi yansımamı görmemek için şimdi bi vitrine bi kendime bakıyorum![]()
iyi vermıssın bile 300 gr mını tatlım , memlekette tatılde rejime devam öyleyse .. ben memlekette asla rejim yapamam ya helal sana :)29 haziran 78.8
30 haziran 78.5
Bornova da pazara gitmiştik bir gelişide allahım o ne güzel yeşilliklerdi var yaaa ben hiçbir yerde o kadar güzel yeşillik bulunan pazar görmedim üstelik de temmuz ayında.Ben de aynen bizde de zaten meyve sebze zeytinyağı boldur.