♥haftalık kilo verme yarışması♥

Kızlar menüm
Sabah: tavada 3 yumurta, biraz kaşar, elma, portakal, muz
Ara,sütlü kahve
Öğlen 1 kase kuruyemiş mağlesef (kuruyemii zaten baslı basına900 kalori olduğu için sonrasında insan bir şey yiyemiyor)
Dibek kahvesi
Aksama da azcık haşlanmış brokoli ve karnıbahar
Su 2 lt
Spor 60 dkk dans 100 sqaut 150 ip atlamaca
Kalori mağlesef 1600 civarı oldu :KK43:(( sonuncu oldum galiba :KK43:(((
Aslında fazla bir şey yememişsin ama kuru yemiş bozmuş işi o kadar kalorili mi bunlar ya :KK51:Eşimde dün çekirdek yiyelim dedi yok dedim ertelemedim dayanamam 1 kase yerim çünkü:KK70:
Bugun hic iyi degilim. Cunku goguslerim sis ben sis su tutuyorum suan :KK12: 3-4 gun sonra adet olucam o gune kadar 5 kg su mu tutucam ne :63: hic mutlu degilim.
Canım regl döneminden sonra eminim fazlasıyla vereceksindir geri:KK68:

:KK19::KK5::KK50:
Kızlar bu arada eşim zatıflamışsın dedi
:KK71::KK71::KK71:

Çok güzel canım insana en güzel motive işte:KK9::KK60:

Sabah; 07:40 - 1 tost ekmeğiyle yarım yağsız kaşarlı tost + Yarım kupa limonlu ılık su + 2 yeşil zeytin + yarım dilim ananas
Ara; 08:55 - 2 kupa naneli yeşil çay
Öğle; 12:25 - Yarım kaseden biraz fazla domates çorbası + 3 ufak ızgara köfte + 1 kase yeşil salata
Ara; 14:30 - 1 kupa sade şekersiz nescafe
Akşam; 19:05 - 1 yumurtadan menemen + 3 yeşil zeytin + 1 siyah zeytin + 1 ad.hindi salam + 2 ad.yaprak sarma + 2 çtl beyaz peynir + 2 ufak kare kaşar peynir + 1 dilim beyaz ekmek + 1 fincan şekersiz çay
Ara; 20:35 - 1 ymk kaşığı muhallebi

Sporlarım; 30 dakika yürüyüş + 45 dakika leslie + 30 dakika pilates + 50 squat

@charmant @THEY- C CallanPinckney @DisiAnka @deniz3344 begum75 begum75 @ozenti zambak86 zambak86 @kitara_84

kalori ilgililerine duyurulur 833 kalori :KK49:
Oo cok iyi
Yine birinci misin yoksa:KK4:

Aslında fazla bir şey yememişsin ama kuru yemiş bozmuş işi o kadar kalorili mi bunlar ya :KK51:Eşimde dün çekirdek yiyelim dedi yok dedim ertelemedim dayanamam 1 kase yerim çünkü:KK70:

Canım regl döneminden sonra eminim fazlasıyla vereceksindir geri:KK68:

:KK19::KK5::KK50:

Çok güzel canım insana en güzel motive işte:KK9::KK60:
Kuruyemiş yerine beyaz leblebi yenebilir kalorisi onlara göre cokcok daha düşük
Yarım kase 150kcal filan

yok canım herkesin farklıdır. kim nasıl rahat hissediyorsa öyle giyinmeli. ama yıllardır duyduğum laf şu; atletsiz çıkılmaz, üşütürsün, çocuğun olmaz derler hep :)
Ben hiç atlet giymem sütyen üstü ya çıtçıtlı ya direk bluzler falan çıtçıtlılarda atlet gibi gerçi :KK53:

ben sabah öğle akşam diye ayırmayayım diyorum ara öğün yemicem o yüzden akşamları sporumu yapayım 30dk kalça ve bacak hareketleri , su içiyorum bol bol yemek olarak da çalıştığım için işyerinin çevresinde sebze yemeği yapan yerlerde yicem yine de ne yediğimi yazarım.Ekmek pilav makarna yemicem sizce kilo verebilirmiyim bu şekilde ?

Bence de yeterli sana özellikle gerekli şekerin düşüyor ben nescafeyle idare ediyorum mesela:KK51:
bende dün ılık süte tarçın kattım azcık tatlansın diyede yarım çay kaşığı nescafe kattım inan o bile yetti tatlandırmaya fazlasını hayatta içemem, bu fikride tuttum işyerine 3 ü bir arada tarçın getirip sütle içicem :KK49::KK49::KK49:

ben sabah öğle akşam diye ayırmayayım diyorum ara öğün yemicem o yüzden akşamları sporumu yapayım 30dk kalça ve bacak hareketleri , su içiyorum bol bol yemek olarak da çalıştığım için işyerinin çevresinde sebze yemeği yapan yerlerde yicem yine de ne yediğimi yazarım.Ekmek pilav makarna yemicem sizce kilo verebilirmiyim bu şekilde ?

verebilirsin, ara öğüne çok katı bakma zaten hafif şeyler yeniyo 1 meyva+süt, 1-2 incir yada kayısı, bir avuç leblebi, ben kızlardan öğrendim tarçınlı süt :kk77:, normalde ekmeği pilavı makarnayı düzenli yiyiyoduysan ve şimdi kesersen kesinlikle kilo verirsin, bide yürüyüş ekleyebilirsen daha iyi olur

Iyi geceler tesekkurler yarin arastiricam ne oldugunu daha once duymadim hatta link atabilirseniz bakarim tekrar tesekkurler

Bu level 1
Bınu yaptıktan sonra level 2 sonra level 3
Eğer bu egzersizi düzenli yapıp sağlıklı ve hafif beslenirsen çokk güEl kilo verirsin, deneyimle sabit

verebilirsin, ara öğüne çok katı bakma zaten hafif şeyler yeniyo 1 meyva+süt, 1-2 incir yada kayısı, bir avuç leblebi, ben kızlardan öğrendim tarçınlı süt :kk77:, normalde ekmeği pilavı makarnayı düzenli yiyiyoduysan ve şimdi kesersen kesinlikle kilo verirsin, bide yürüyüş ekleyebilirsen daha iyi olur

Teşekkür ederim evde var onlardan getireyim bari gerçi çalışırken aklıma gelmiyor ama denerim. Süt de iyi olabilir gerçekten özellikle bu soğuk havalarda Hoppa Yürüyüş eklemem zor ama otobüs durağından inip 15dk ee yürüyorum 15 dk da sabahları bunun etkisi olur mu bilmiyorum birde merdivenleri kullanıcam :KK39:

bende dün ılık süte tarçın kattım azcık tatlansın diyede yarım çay kaşığı nescafe kattım inan o bile yetti tatlandırmaya fazlasını hayatta içemem, bu fikride tuttum işyerine 3 ü bir arada tarçın getirip sütle içicem :KK49::KK49::KK49:

Yeter tabi canım bu şekilde öğreneceğiz işte biz çözdük bu işi aslında:KK70:

Back
X