♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ay cnm hiç gaza gelmiyorsun :)))
o konuda son derece iyiyimdir gaza pek gelmem :KK70:
çünkü daha önce çok deneyimledim az yiyip kilo verdim sonra normale dönünce geri aldım, şimdi yapmaya çalıştığımsa öncekine göre porsiyonları küçültüp kilo verebilmek, normalde diyetisyen 1500 kalori verdi ben 1200-1300 arası alıyorum

Teşekkür ederim evde var onlardan getireyim bari gerçi çalışırken aklıma gelmiyor ama denerim. Süt de iyi olabilir gerçekten özellikle bu soğuk havalarda Hoppa Yürüyüş eklemem zor ama otobüs durağından inip 15dk ee yürüyorum 15 dk da sabahları bunun etkisi olur mu bilmiyorum birde merdivenleri kullanıcam :KK39:
olur olur bırakma sen yürüyüşü ne kadar yürüyüş o kadar kar, ara öğünü yemek zorunda değilsin illada yiycem diye zorlama bünyen 2 öğünle yetiniyosa bence süper, benim şekerim oynuyo ayaklarım ve ellerimde titreme başlıyo o yüzden bu hale düşmeden yemeye çalışıyorum

o konuda son derece iyiyimdir gaza pek gelmem :KK70:
çünkü daha önce çok deneyimledim az yiyip kilo verdim sonra normale dönünce geri aldım, şimdi yapmaya çalıştığımsa öncekine göre porsiyonları küçültüp kilo verebilmek, normalde diyetisyen 1500 kalori verdi ben 1200-1300 arası alıyorum
Anladım cnm
Zaten burada kalori sayarak hedeflediğimiz, aslında ne yediğimizin farkına varmak,
Yediklerimizin farkına vararak,bilnçli tüketiyoruz
Yoksa düşünmeden bir çok seyden boşuna kalori alabilirz
Bir de sağlıklı besleniyoruz tabi

Yardiminiz icin Teşekkürler bu arada yogurt zencefil olayini yaptim dun gece bu sabah şok 69 500 cok sevincliyim 15 gündür grm veremiyordum kendimi cok iyi hissediyorum herşey cok güzel olacak ☆☆☆

Anladım cnm
Zaten burada kalori sayarak hedeflediğimiz, aslında ne yediğimizin farkına varmak,
Yediklerimizin farkına vararak,bilnçli tüketiyoruz
Yoksa düşünmeden bir çok seyden boşuna kalori alabilirz
Bir de sağlıklı besleniyoruz tabi

kesinlikle bu kalori sayma işi çok iyi oldu, bunu saymaya başladığımdan beri yediklerimi dahada azalttım, bide dilara koçağın bi yazısını buldum orda diyoki,

1gr protein ve k.hidrat= 4 kalori , 1 gram yağ =9 kalori
ortalama günlük enerjinin %60 ı k.hidrattan gelir, %15 i proteinden, % 25 i yağdan
ben burdan 1500 kaloriye göre hesap yaptım 225 gram k.hidrat, 56 gram protein ve 41 gram yağ alabilirmişim ama zaten bu kadar olmuyo (fatsecret öyle diyo onun yalancısıyım)

olur olur bırakma sen yürüyüşü ne kadar yürüyüş o kadar kar, ara öğünü yemek zorunda değilsin illada yiycem diye zorlama bünyen 2 öğünle yetiniyosa bence süper, benim şekerim oynuyo ayaklarım ve ellerimde titreme başlıyo o yüzden bu hale düşmeden yemeye çalışıyorum

Geçmiş olsun canım dikkat et :( ben o zaman böyle devam edeyim yine yazarım inşallah çabucak kurtuluruz hepimiz bu kilolardan :KK68:

kesinlikle bu kalori sayma işi çok iyi oldu, bunu saymaya başladığımdan beri yediklerimi dahada azalttım, bide dilara koçağın bi yazısını buldum orda diyoki,

1gr protein ve k.hidrat= 4 kalori , 1 gram yağ =9 kalori
ortalama günlük enerjinin %60 ı k.hidrattan gelir, %15 i proteinden, % 25 i yağdan
ben burdan 1500 kaloriye göre hesap yaptım 225 gram k.hidrat, 56 gram protein ve 41 gram yağ alabilirmişim ama zaten bu kadar olmuyo (fatsecret öyle diyo onun yalancısıyım)
Cnm nacizhane önerim günlük 150 gram karbonhidratı geçme
Karbonhidrat kilo vermek için önümüzdeki en büyük engel
Yemekler yağlı yenmeli, belki kalorisi daha yüksek olur ama daha hızlı kilo veririz, önemli olan şekerden olabildiğince kaçmak

ay bayılacağım öğleden sonra 1 mandalina yiyim dedim fatsecreta ekledim safi karbonhidrat diyo bune böyle meyvede yedirmeyecek bize :KK43:
Ben bugun toplam alacağım karbonhidrat miktarını hesapladım 122 gram
Bugun meyve olarak sadece elma
Ekmek yok
Ama leblebi var 60 graö

Cnm nacizhane önerim günlük 150 gram karbonhidratı geçme
Karbonhidrat kilo vermek için önümüzdeki en büyük engel
Yemekler yağlı yenmeli, belki kalorisi daha yüksek olur ama daha hızlı kilo veririz, önemli olan şekerden olabildiğince kaçmak

bu fatsecret taki k.hidrat,yağ,protein miktarlarını görmek çok iyi oluyo ben yiyeceklerimi önceden yazıyorum ki neymiş göreyim mesela pazartesi yedikten sonra girdim 197 k.hidrat almışım, salı bunu 131 e düşürdüm, çarşamba 117, şimdilik de sabah+öğlen+ara da yiyeceğimize ekledim 83 çıktı, akşam belli değil dışarda yiyebilirz o yüzden ekleyemedim evde yeseydim şimdiden eklerdim ki göreyim ne kadar yemem lazım, çok iyi oldu bu

anladım canım hiç yazmasam daha iyi ya ben size göre çok daha yükseklerdeyim morelim bozulmasın bari ,ama sporumu beni tatmin edecek kadar yapıyorum eşitleniyordur

anladım canım hiç yazmasam daha iyi ya ben size göre çok daha yükseklerdeyim morelim bozulmasın bari ,ama sporumu beni tatmin edecek kadar yapıyorum eşitleniyordur
öyle düşünme, bende kızlara göre daha fazla kalori alıyorum ama şu var, fatsecreta yemek istediğin şeyi yazarsan ne kadar yağ, k.hidrat, protein aldığını görüyosun hatta sana gün içinde yediklerinin grafiksel değerinide toplam olarak gösteriyo (% kaç protein, % kaç k.hidrat, %kaç yağ alarak beslenmişsin) yani bu yönden çok faydalı çok kalori alıyorum yazmıyım diye düşünme aksine yazdıkça yanlışı görüyosun bir sonraki öğünde az yiyiyosun yada yemekten vazgeçiyosun gibi. zamanla düzene giriyosun

yanlız dediğim gibi planladıklarını yemeden yaz ki ne olduklarını gör ona göre porsiyonunu düzenle

biraz beyin yaktım galiba umarım anlatabildim :KK14::KK14::KK14:

öyle düşünme, bende kızlara göre daha fazla kalori alıyorum ama şu var, fatsecreta yemek istediğin şeyi yazarsan ne kadar yağ, k.hidrat, protein aldığını görüyosun hatta sana gün içinde yediklerinin grafiksel değerinide toplam olarak gösteriyo (% kaç protein, % kaç k.hidrat, %kaç yağ alarak beslenmişsin) yani bu yönden çok faydalı çok kalori alıyorum yazmıyım diye düşünme aksine yazdıkça yanlışı görüyosun bir sonraki öğünde az yiyiyosun yada yemekten vazgeçiyosun gibi. zamanla düzene giriyosun

yanlız dediğim gibi planladıklarını yemeden yaz ki ne olduklarını gör ona göre porsiyonunu düzenle

biraz beyin yaktım galiba umarım anlatabildim :KK14::KK14::KK14:
:KK70:anlattın tatlım indirdim tutuyorum zaten ama peynir mesela yüksek kalori yemekten vazgeçmek istemem,yani doğru yoldan gittiğime inanıyorum ama orası çok fazla kalori yediğimi gösteriyor ,motivasyonumu düşürmesin ben bildiğim yoldan şaşmayım en iyisi ama fatsecret çok güzel bir uygulama.

Back
X