♥haftalık kilo verme yarışması♥

iyisin sen daha hafta bitmeden gram da olsa vermişsin :KK9::KK9::KK9:biraz düzeldin sanırım eskisine göre moralin daha iyi demi
Evet iyiyimm sabah geldiler pimapen takmaya takildi bitti. Koltuklarimi siliorum. Boya yapilcak ins aksama en gec yarin sabah baslancak ins. Is ariorum hala bi sey yok yani

:KK70:anlattın tatlım indirdim tutuyorum zaten ama peynir mesela yüksek kalori yemekten vazgeçmek istemem,yani doğru yoldan gittiğime inanıyorum ama orası çok fazla kalori yediğimi gösteriyor ,motivasyonumu düşürmesin ben bildiğim yoldan şaşmayım en iyisi ama fatsecret çok güzel bir uygulama.
peynirden vazgeçme bunun yerine az yağlı peyniri tercih edebilirsin, lor peynir olabilir en azından diyet boyunca yap bunu yada diyetisyen bana peynir yemezsen yumurta ye demişti

peki yazalım canım ,zaten tutuyorum ama hep sonuncu olcağımın garantisi var:KK48:
beni de ekleyin kızlar kalori cetveline
:KK9::KK9::KK9:işte bu korkunun ecele faydası yok yani :KK70::KK70::KK70:
fazla kalorinin de bizi üzmesine izin vermiycez, bir anda değil ama yavaş yavaş göre göre kendimizi düzeltip daha iyisini yapmaya çalışcaz

peki yazalım canım ,zaten tutuyorum ama hep sonuncu olcağımın garantisi var:KK48:
beni de ekleyin kızlar kalori cetveline

Dünü alalım hemen canım dünün 1.cisini belirleyeceğim 1 arkadaşın gelmesi kaldı yarında bugünü belirler öyle devam ederiz önemli olan kendini bilmek ona göre hareket etmek kim 1.ci olmuş ne önemi var ki madalya takmıyoruz:KK53:

merhaba bende katılmak istiyorum aranıza.. 2 çocuğum var, 14 aylık oğlumundan kalan doğum kilolarını vermek istiyorum
baskülüm pilini alacam umarım tez zamanda , pazartesi mi kilo bildirimi?
kızımdan aldığım kilolarımı kk sayesinde vermiştim.
pilates yapıyorum arada. buraya bağlanırsam hergün düzenli yapacağımı umuyorum.
şimdilik bu kadar..
katılabilirsiniz. boy kilo ve hedef kilo bilgilerini alabilir miyim. her pazartesi kilo bildirim günümüz 2 hafta üst üste bildirim yapmayan siliniyor. pazartesi günleri kilo bildiriminde beni etiketleyin lütfen

peynirden vazgeçme bunun yerine az yağlı peyniri tercih edebilirsin, lor peynir olabilir en azından diyet boyunca yap bunu yada diyetisyen bana peynir yemezsen yumurta ye demişti
7-8 aydır peynirin yemediğim türü kalmadı diyet arkadaşım peynir domates salatalık bir dee maydanoz tabii ki de:KK70:

genelde öyle yapıyordum ama eşim tulum peyniri ile taze kaşar almış mecbur bitene kadar az az yicem canım,önerin için sağol

Sabah; 07:40 - 1 tost ekmeğiyle yarım yağsız kaşarlı tost + 1 kupa limonlu ılık su
Ara; 08:55 - 2 kupa naneli yeşil çay
Öğle; 12:25 - Yarım kase ezogelin çorbası + yarım tabak ıspanak yemeği + 1 kase yoğurt
kız öğlen yemeklerimiz aynı , bizim işyerine mi geldin yoksa :KK70::KK70::KK70:

Back
X