♥haftalık kilo verme yarışması♥

Slm arkadaşlar bende araniza yeni katiliyorum ama uzun zamandir bu siteyi takipteyim 3 ay dan daha az bi surede 9 kilo vererek 70 500 71 cikiyorum tartida 80 kilo ile basladim daha fazla vermem gerekiyor ama son zamanlarda duraksadim ne onerirsiniz su an hali hazirda 1000 kalori disina cikmiyorum sizce yogurt zencefil zerdecal ve tarcin kurune baslasam nasil yapildigiyla ilgili bilgisi olan varmi arkadaşlar yada baska bisey onerirmisiniz simdiden teşekkür ederim
katılabilirsiniz. boy kilo ve hedef kilo bilgilerini alabilir miyim. her pazartesi kilo bildirim günümüz 2 hafta üst üste bildirim yapmayan siliniyor. pazartesi günleri kilo bildiriminde beni etiketleyin lütfen

pek sevmem aslında zaten 3-4 çatal yedim bıraktım, aslında dündü ıspanak hatta burda da yazmıştım öğlen bi geldi yumurtalı pırasa o bi nebze daha iyiydi ama bugün kaçamadım :KK70:
Ben severim ıspanağı burada güzel yapmıyorlar ama yine de yarım tabak yedim makarna vardı salçalı onu yemek istemedim sağlıklı kalori alayım diye:KK70:

şu ana kadar ki yediklerim;

• 1.50 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış)
    120 kcal
  • 0.50 x 100gr Keçi Peyniri
    99 kcal
  • 0.50 x 1 Adet Havuç
    13 kcal
  • 2.00 x 1 Adet Yeşil Biber
    24 kcal
  • 4.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin
    28 kcal
  • 1.00 x 1 Tatlı Kaşığı (5gr) Tereyağı
    38 kcal
  • 0.50 x 1 Dilim (30gr) Beyaz Ekmek
    39 kcal
  • 1.00 x 1 Adet Mandalina
    50 kcal
  • 0.50 x 1 Paket (45gr) Eti Form Kepekli Bisküvi
    85 kcal
  • 1.00 x 1 Porsiyon (250gr) Patlıcan Musakka
    201 kcal
  • 0.75 x 1 Dilim (30gr) Beyaz Ekmek
    58 kcal
Toplam
755
kcal

öğlen ( iş yerinin yemeğini yedim bugün. çorba tatlı ve makarna vardı onlardan yemedim. diyorlar ki; tuğba hanım tatlı yemiyor musunuz ama siz ve tatlı. he he tatlı :) biliyorum napayım yiyim mi 1 saat dondum yürüyecem 200 kalori yakacam diye dedim ben de.

1 saat yürüyüş yapıp geldim.

anaa başkan yardımcısı mı oldum :KK73::KK73::KK73:teşekkür ederim,
ben kabul ederim ama ilk sayfaya ekleme yapamam sen kendi sayfandan yapıyosun sanırım, ay heyecenlandım :KK49::KK49:
:KK45: evet canım ilk sayfaya ben yapabiliyorum sadece bide boy kilo ve hedef kilo istersen şahıslardan bundan sonra bana yardım etmiş olursun sevinirim.
kurallarıda istersen yaz ister ben farketmez
örnek
boy kilo ve hedef kilo bilgilerini alabilir miyim. her pazartesi kilo bildirim günümüz 2 hafta üst üste bildirim yapmayan siliniyor. pazartesi günleri kilo bildiriminde beni etiketleyin lütfen
:rolleyes:

:KK45: evet canım ilk sayfaya ben yapabiliyorum sadece bide boy kilo ve hedef kilo istersen şahıslardan bundan sonra bana yardım etmiş olursun sevinirim.
kurallarıda istersen yaz ister ben farketmez
örnek
boy kilo ve hedef kilo bilgilerini alabilir miyim. her pazartesi kilo bildirim günümüz 2 hafta üst üste bildirim yapmayan siliniyor. pazartesi günleri kilo bildiriminde beni etiketleyin lütfen
:rolleyes:
sözleri söylerimde etiket olarak seni etiketlemelerini söylerim beni etiketleseler olmaz ki demi

120 kcal
    99 kcal
  • 0.50 x 1 Adet Havuç
    13 kcal
    24 kcal
    28 kcal
    38 kcal
    39 kcal
    50 kcal
    85 kcal
    201 kcal
    58 kcal
Toplam
755
kcal

öğlen ( iş yerinin yemeğini yedim bugün. çorba tatlı ve makarna vardı onlardan yemedim. diyorlar ki; tuğba hanım tatlı yemiyor musunuz ama siz ve tatlı. he he tatlı :) biliyorum napayım yiyim mi 1 saat dondum yürüyecem 200 kalori yakacam diye dedim ben de.

sen nerde çalışıyosun şundan sordum gün içinde hem çalışıp hem 1 saat yürüyüşe izin veren işyeri süpermiş :)

sen nerde çalışıyosun şundan sordum gün içinde hem çalışıp hem 1 saat yürüyüşe izin veren işyeri süpermiş :)

boşver gereksiz bir yerde çalışıyorum :) kuzum öğle saati 12-13 arası ofiste oturmaktansa arkadaşlarla yürüyüşe gidiyoruz. sıkıyorsa bişi desinler zaten agresifiz memurlar olarak şaka bi yana üniversitedeyim ben.

120 kcal
    99 kcal
  • 0.50 x 1 Adet Havuç
    13 kcal
    24 kcal
    28 kcal
    38 kcal
    39 kcal
    50 kcal
    85 kcal
    201 kcal
    58 kcal
Toplam
755
kcal

Gayet iyisin canım :KK54:

Merhaba kizlaCok hastayim başımın agrisindan duramiyorum kesip atasim var.
Birde grip oluyorum galiba bogazim bi tuhaf.
Menumu paylasip yatcam biraz
Sabah 1 dilim borek 1 zeytin
Arada 2 mercimek koftesi 1 eti puf 1 sekerpare( okulda sinifin biri parti yapmis)
Az once ilac aldim onun icin 2 kasik pilav yedim
Başka da yemem artik.
Sporum
1.5 saat yürüyüş koşu
1 saat pilates

Merhaba kizlaCok hastayim başımın agrisindan duramiyorum kesip atasim var.
Birde grip oluyorum galiba bogazim bi tuhaf.
Menumu paylasip yatcam biraz
Sabah 1 dilim borek 1 zeytin
Arada 2 mercimek koftesi 1 eti puf 1 sekerpare( okulda sinifin biri parti yapmis)
Az once ilac aldim onun icin 2 kasik pilav yedim
Başka da yemem artik.
Sporum
1.5 saat yürüyüş koşu
1 saat pilates
geçmiş olsun, soğuktan olabilir ağrın, sıcacık yat dinlen

afiyet olsun canım.. su yürüyüşü ne zaman yapıyorsun. oralar daha da soğuktur. ben de öğlenleri yürüyorum. o kadar sıkı giyinmeme rağmen midemi üşüttüm. gazdan öldüm dün akşam. üstelik öğlen yürüyorum sıcaklığın en fazla olduğu zaman, sen nasıl ayarlıyorsun?
Canim sorma yaa hasta oldum zaten.
Okul cikisi yuruyuyorum eger az yuruduysem evde koşu ile tamamliyorum sureyi.
Burasi ben geldigimden beri 3 yildir yani en soguk kisi ben boyle sey gormedim.

Back
X