♥haftalık kilo verme yarışması♥

Evet emzirmek 2 saat yürüyüş yapmak gibiymiş benimde patır patır gitti kilolar rejim yapma dan anlamadim hic düşünsene 80 kilo ile eve geldim 40 im geçmeden tartiya çıkmıştım bi baktım 70 olmuşum sonra 65 derken baktım artik yavaş gidiyor bende sağlıklı beslenme ve spor surecimi başlattım :)
benim ki 80 kiloda durmuştu. 105 le doğumdan çıkmıştım 1 buçuk ayda 89 a düşmüştüm. ama bende ödem çoktu dudaklarımın şişliğinden zor konuşuyordum. burnum kocamandı gözlerim araya kaçmıştı :KK70:profilimdeki göz benim gözüm . göz rengini değiştim progrmla. ama hamileyken o gözüm ince kısıktı açılmıyordu :p

bekliyorum canım. gerçekten dediğin gibi sabır işi emek işi. eşine bakma sen . gerçekten bana öyle geliyor ki 75 kilo bile olsan fazlalık olacak. çünkü 79 kiloluk halinde bile fazlalık çok gibi geldi bana . yine senin kararın tabi. ama en azından 70 i bi deneyip hafifliğini yaşamanı isterim. ne kadar hafif o kadar enerji güç
Valla canım boyum olduğu için şu an bile ideal gözüken aslında, resimlerde yanıltma olabiliyor ama en düşük 75 olsam bana yeterli , yüzüm bile küçücük kaldı hem 79.8 im şu an, _5 gitcek inşallah onu da yağdan veririm , yani fazla zayıflık beni sağlığım dan eder (daha önce etmişti) ölçülü kalayım birazda gösterişli , çok zayıflık sevmiyorum.

kadin-hareketli-resim-0268.gif

Hafta birincileri
Grup 90 inciiitanesi inciiitanesi -100
Grup 80 elma_sekerim01 elma_sekerim01 -1.900
Grup 70 K Kafkanistan -400
Grup 60 @kitap_asigi -300
Grup 50 halacocuksun halacocuksun -1.100

benim ki 80 kiloda durmuştu. 105 le doğumdan çıkmıştım 1 buçuk ayda 89 a düşmüştüm. ama bende ödem çoktu dudaklarımın şişliğinden zor konuşuyordum. burnum kocamandı gözlerim araya kaçmıştı :KK70:profilimdeki göz benim gözüm . göz rengini değiştim progrmla. ama hamileyken o gözüm ince kısıktı açılmıyordu :p
Çok güzelsin kuzum maşallah sana bende 100 kilo ile doğum yaptım ama 80 ile eve geldim... bak zayiflarsan o güzelliğin daha bir ortaya çıkacak demekki... sac rengin öylemi degistirdinmi bende kuaföre gideceğim saçlarımı kestirecegim esim saçlarımı boyatmami istemiyor şimdilik kalsın ama ben boyatmak istiyorum nasıl kestirsem saçımı bilmiyorum

Valla canım boyum olduğu için şu an bile ideal gözüken aslında, resimlerde yanıltma olabiliyor ama en düşük 75 olsam bana yeterli , yüzüm bile küçücük kaldı hem 79.8 im şu an, _5 gitcek inşallah onu da yağdan veririm , yani fazla zayıflık beni sağlığım dan eder (daha önce etmişti) ölçülü kalayım birazda gösterişli , çok zayıflık sevmiyorum.
hım tamam o zaman canım . duruma göre değerlendirirsin. belki o zaman kanda şeker dengesizlikleri filan olmuştur. yada kastan kaybetmiş olablrsn . neyse göbeğin yoksa balık etli olmakta güzeldir. ne güzel yüzün küçülmüş. benim göbek ve yüzüm kilo diye bağırıyor fazla kiloda :p

Çok güzelsin kuzum maşallah sana bende 100 kilo ile doğum yaptım ama 80 ile eve geldim... bak zayiflarsan o güzelliğin daha bir ortaya çıkacak demekki... sac rengin öylemi degistirdinmi bende kuaföre gideceğim saçlarımı kestirecegim esim saçlarımı boyatmami istemiyor şimdilik kalsın ama ben boyatmak istiyorum nasıl kestirsem saçımı bilmiyorum
yok canım göz büyüklüğüm oradaki gibi sadece. yoksa göz rengi kaş kiprik saç uygulamayla ekledim bi karakter çıktı ortaya :KK70: yani ben benden çıktım o resimde .. ne renk saçların.

ten rengin tipin hiç bilmiyoruzki seni o yüzden birşey önermek zorr:KK43:

Bende rutine bağladığından ötürü heralde dun sadece 100 gram gitmiş iyi aslında bir gün için ama sabah kahvaltimi ilk defa farklı yaptım

5 yemek kaşığı yogurt içine 1 cay kaşığı dolu dolu bal 1 adet armut 1 adet elma immhhh çok açtım karni m doydu elmayı yetmezdim ama saat 16.00 ya kadar acikmak istemiyorum leptin keratasi görevini yapsın şimdilik 287 kal :KK37:. Ben sac modellerine bakayım bebeğimi emzirip gideyim sonra

Bende rutine bağladığından ötürü heralde dun sadece 100 gram gitmiş iyi aslında bir gün için ama sabah kahvaltimi ilk defa farklı yaptım

5 yemek kaşığı yogurt içine 1 cay kaşığı dolu dolu bal 1 adet armut 1 adet elma immhhh çok açtım karni m doydu elmayı yetmezdim ama saat 16.00 ya kadar acikmak istemiyorum leptin keratasi görevini yapsın şimdilik 287 kal :KK37:. Ben sac modellerine bakayım bebeğimi emzirip gideyim sonra

yuhh bunla 4 e kadar nasıl dayanacan :KK57::KK57::KK57:ben bunla 4 e kadar beklesem karnımda kurt ulur du :KK70::KK70:
hani sen mutfaga gitmemişsin eşin için hazırlıklara ne zaman başlıyosun

ten rengin tipin hiç bilmiyoruzki seni o yüzden birşey önermek zorr:KK43:

Beyaz tenim ama aşırı beyaz rus kızları gibi yüzüm zayıfladıkça uzadı sanki yuvarlakti ama resimlere bakiyorum uzun surat görüyorum ... gözlerim yeşil ..saçım sarının 5 ton koyusumu desem yoksa çok açık kestane rengimi desem bilemiyorum... ama saçlarım doğumdan sonra mahvoldu gür kabarık ama saglikliydi saçlarım simdi berbat halde önleri kenardan açılmaya başladı çok dökülüyor ama vitamin alınca tekrar çıkar dedi doktor vitamin almıyorum ben ama sanki bebeğe zarar verecek gibime geliyor... bu yüzden kakül lu bir şeyler istiyorum birde kısa kestirecegim ki daha fazla dökülmesin :cry: aslında resim atardım ama bazı sebeplerden ötürü atamıyorum ahh ahh akilsiz kafam En Büyük KK

yuhh bunla 4 e kadar nasıl dayanacan :KK57::KK57::KK57:ben bunla 4 e kadar beklesem karnımda kurt ulur du :KK70::KK70:
hani sen mutfaga gitmemişsin eşin için hazırlıklara ne zaman başlıyosun

Esim yarin saat 3 uçağıyla gelecekmiş inşallah bi aksilik cikmazsa hala annemin evindeyim alisverisimi yaptım kendi evime koydum anneme geldim bir tek muskat bulamadım ya onuda bir daha aricam bakalım... tek başıma kalmaktan korktugumdan ötürü malesef hala annemdeyim ayyy ne kadar zor ya insanin kendi evi gibisi yok valla allah kimseye düşürmesin :) bugün kuaför muskat birde bavulumu toparlayım yarin sabahın köründe eve gidip hazırlık yapicam daha bir sürü işim var yetişir umarim

he yaaa bu dönem iyi değerlendirilebilirdi, 1. olabilirdim bende :KK42::KK67:şimdi haftaya 1-1,5 kilo veririm biri gelir 2,300 kilo verdim der vıınnn sollar beni yine :KK14::KK43:hep böyle oluyo zaten:mad:

Bende ne zamandır birinci oluyor çok hoşuma gidiyor valla birinci olmak başka :D

Beyaz tenim ama aşırı beyaz rus kızları gibi yüzüm zayıfladıkça uzadı sanki yuvarlakti ama resimlere bakiyorum uzun surat görüyorum ... gözlerim yeşil ..saçım sarının 5 ton koyusumu desem yoksa çok açık kestane rengimi desem bilemiyorum... ama saçlarım doğumdan sonra mahvoldu gür kabarık ama saglikliydi saçlarım simdi berbat halde önleri kenardan açılmaya başladı çok dökülüyor ama vitamin alınca tekrar çıkar dedi doktor vitamin almıyorum ben ama sanki bebeğe zarar verecek gibime geliyor... bu yüzden kakül lu bir şeyler istiyorum birde kısa kestirecegim ki daha fazla dökülmesin :cry: aslında resim atardım ama bazı sebeplerden ötürü atamıyorum ahh ahh akilsiz kafam En Büyük KK

özelden at canım,sıkıntı olmaz merak etme:KK39:

alnın açıksa kahkül olabilir, şimdinin modası küt saç önü uzun arkası kısa benim öyle mesela yıllardır uzundu saçım eşim hep kısa istiyodu kestirdim ama ben moda olmadan kestirmiştim ben yaptım moda oldu :KK70: :KK70::KK70:

Back
X