♥haftalık kilo verme yarışması♥

Zararlı bir şey yok kuzum canını sıkma az az yemişsin vücuduna zarar verdiğini düşünmüyorum kuru fasulye de falan da var karbonhidrat o yüzden fazlalaşmış öyle :KK76:
evet zararlı bişey yok ama k.hidrattan kaçamıyorum bi türlü :KK43: tarhana çorbası ve kuru fasulyede de var onları mor renkle yapmayı unutmuşum:KK48:

ben menümü vereyim
SABAH
2 dilim kaşar
2 dilim kepekli ekmek

ARA
8 tane badem

ÖĞLE
1 mercimek kase çorba
1 kase cacık
yarım simit

ARA
yarım simit

AKŞAM
1 kase yoğurt
1 tabak pırasa

4 litre su

ben menümü vereyim
SABAH
2 dilim kaşar
2 dilim kepekli ekmek

ARA
8 tane badem

ÖĞLE
1 mercimek kase çorba
1 kase cacık
yarım simit

ARA
yarım simit

AKŞAM
1 kase yoğurt
1 tabak pırasa

4 litre su

Simit olmamış bu menüye canım ama olsun akşam ki menün güzel öyle dengelersin:KK68:Suyu her gün çok tüketme bir süre sonra böbrekleri zorluyor tecrübeyle sabit:KK51:

iş yerinde pek güzel gelmiyor sanayi yemeği o yüzden yersemde pilav üstü yemek zorunda kalcam o daha riskli göründü gözüme
Anladım canım pilavla yemek tabi ki oldukça riskli öteki türlü güzel bir lif kaynağı burada da güzel yapmıyorlar ama bugün barbunya vardı mesela sırf tok tutsun diye yedim:KK53:

Beyaz tenim ama aşırı beyaz rus kızları gibi yüzüm zayıfladıkça uzadı sanki yuvarlakti ama resimlere bakiyorum uzun surat görüyorum ... gözlerim yeşil ..saçım sarının 5 ton koyusumu desem yoksa çok açık kestane rengimi desem bilemiyorum... ama saçlarım doğumdan sonra mahvoldu gür kabarık ama saglikliydi saçlarım simdi berbat halde önleri kenardan açılmaya başladı çok dökülüyor ama vitamin alınca tekrar çıkar dedi doktor vitamin almıyorum ben ama sanki bebeğe zarar verecek gibime geliyor... bu yüzden kakül lu bir şeyler istiyorum birde kısa kestirecegim ki daha fazla dökülmesin :cry: aslında resim atardım ama bazı sebeplerden ötürü atamıyorum ahh ahh akilsiz kafam En Büyük KK
kiz aynı beni tarif ettin. açık kahve yeşil göz beyaz ten :) ne gider bize. ben eskiden sari denedim..tenin guzelse sana da yakisir ama koyu kahvede cok yakisiyordu fönlü iken
ya dün neydi öle nasıl sinir oldum anlatamam sbeden sbeden buraya yazamıyorum evlilik için belge toparlamaya çalışıyorum bir yandan aklıma msj geldi baktım ordan yazabiliyorum :) kusura bakma olur mu
tamam tatlim kusur yok. ne zaman nisanlandin da evlilik belgelerini toparliyorsun :)

Bakın her gün yürüyüş yapmanın yararları nelermiş?

• Kalp ve akciğerlerin çalışmasını kolaylaştırıp verimini arttırır.
  • Fazla yağların yakılmasına yardımcı olur.
  • Metabolizma hızınızı yürüyüşle arttıracağınız için dinlenme esnasında bile kilo vermeye devam edersiniz.
  • Aşırı yeme isteğiniz azalır, tatlı krizi yaşamazsınız.
  • Enerji düzeyiniz artar.
  • Stresin ne olduğunu unutursunuz.
  • Kolesterol ve yüksek tansiyon rahatsızlıklarından hem korur hem de varsa eğer normale dönmesine yardımcı olur.
  • Bağırsaklarınızın düzenli çalışmasını sağlar.
  • Uyku düzeniniz tamamen normale döner.
  • Yürürken kaslarınız kuvvetleneceği için bel, boyun ve eklem ağrılarınız kaybolur.
  • Hafızanız bol oksijen aldığınız için kuvvetlenir.
  • Cinsel yaşantınız, hem kilo verdiğiniz hem de sağlığınız düzeldiği için, ayrıca geri kazandığınız özgüveniniz sayesinde istediğiniz seviyeye gelir.

Bakın her gün yürüyüş yapmanın yararları nelermiş?

• Kalp ve akciğerlerin çalışmasını kolaylaştırıp verimini arttırır.
  • Fazla yağların yakılmasına yardımcı olur.
  • Metabolizma hızınızı yürüyüşle arttıracağınız için dinlenme esnasında bile kilo vermeye devam edersiniz.
  • Aşırı yeme isteğiniz azalır, tatlı krizi yaşamazsınız.
  • Enerji düzeyiniz artar.
  • Stresin ne olduğunu unutursunuz.
  • Kolesterol ve yüksek tansiyon rahatsızlıklarından hem korur hem de varsa eğer normale dönmesine yardımcı olur.
  • Bağırsaklarınızın düzenli çalışmasını sağlar.
  • Uyku düzeniniz tamamen normale döner.
  • Yürürken kaslarınız kuvvetleneceği için bel, boyun ve eklem ağrılarınız kaybolur.
  • Hafızanız bol oksijen aldığınız için kuvvetlenir.
  • Cinsel yaşantınız, hem kilo verdiğiniz hem de sağlığınız düzeldiği için, ayrıca geri kazandığınız özgüveniniz sayesinde istediğiniz seviyeye gelir.

Demekki birbirmize çok benziyoruz :) malesef bugün salı olduğu için kuaförler kapalıymış hay benim kafama ya yarin sabah gitsem o zaman yemek yapamam of of kendimmi kessem ne yapsam :D ben bi ara ateş kırmızına boyatmistim saçımı oda çok yakıştı ama kül rengi sarıyı seviyorum ben :)

kiz aynı beni tarif ettin. açık kahve yeşil göz beyaz ten :) ne gider bize. ben eskiden sari denedim..tenin guzelse sana da yakisir ama koyu kahvede cok yakisiyordu fönlü iken

tamam tatlim kusur yok. ne zaman nisanlandin da evlilik belgelerini toparliyorsun :)
ooo kuzu baya oldu eylülde nişanladımm temmuzda düğün var :)

saçların düzse yada dalgalıysa ve düzleştiririm dersen, yakışır modeli sevdim:KK8:

Saçlarım küçükken kivircikti ama malesef su anda havası indir ve dalgalı oldu dişleğineler uğraşamam ya köpük sürer kuruturum ama malesef kuaför ler bugün kapali aklıma gelemedi kendimmi kessem dostum ya you tubeden izleyerek yaparım belki :D

sbeden sbeden goji berry almıştın degilmi bende biraz aldım denemek için nasıl tuketiyorsun ben öğlen yemeğini dışarı çıkıcam diye geçiştirmistim karnim açtı 15 goji berry yedim sanki tok hissediyorum şimdi bi su içeyim bol bol .. birde etkileri oldumu sana

Selam findik fistik kaju ve diger kuruyemisler:))
Nasilsiniz keyifler nasıl bakalım
Ben çay içiyorum şimdik
Misafir olarak sevgilim vardi onu ugurladim şimdi.
Menumu yazim
Sabah 1 topkek
Akşam 1 tabak sote 1 tabak makarna 1 bardak ayran
Az öncede gül tatlısı yedim
Sporum da
1 saat yürüdüm
Belki biraz bölgesel egzersiz de yapabilirim

sbeden sbeden canim havalar biraz daha iyi burada yani iyi dedigim 7 derece falan orasi daha sicaktir büyük ihtimalle, 1 aya tamamen atarsin kendini yürüyüşlere:))

Back
X