♥haftalık kilo verme yarışması♥

Umarim gecerim :oops: nasilsa senin hedef yakin benim ki taa 55 lerde ah ahhh yuruyuslere de basladim bakalım. Havalar güzel gider inşallah
spor yaparsan gider canım yoksa çok zor ,gerçekten ne kadar az yersen ye olmuyor kendimden biliyorum spor spor spor o kadar..ben ağustosun 15 inde tartılmıştım ha babam yiyordum 96 küsür çıktım aman dedim ne yaptım ben felakete gidiyordum 100 olmaya çok az kalmıştı ama şimdi 7 li rakamları görmenin mutluluğunu yaşıyorum bi 75 i görsem sağlıklı şekilde tabi bişey istemem,dilerim sen de hedefine ulaşırsın

Bende kapalıyım ama evde yapiyom işte bende yapmazdım kırmızı ama öss den çıkınca belime gelen güzelim saçlarımı kısacık kestirip atsan kırmızı na boyamıştım ne cesaret ya :KK70: ama keske yapmasaydim valla sanki o günden sonra saçlarım çok sağlıklı olmadı
Şöyle kendime ait arabam olsa arada atlar giderdim kuaföre fon cektirirdum ustune ortu atar gelirdim eve. Iyi geliyor insana pozitif etki ediyor. Moral oluyor .kilomdan dolayi icimden gelmiyor ama zamanla kiyafet sac bas takilirim :D iyi etmissin canım en azından aklinda kalmamis oldu

spor yaparsan gider canım yoksa çok zor ,gerçekten ne kadar az yersen ye olmuyor kendimden biliyorum spor spor spor o kadar..ben ağustosun 15 inde tartılmıştım ha babam yiyordum 96 küsür çıktım aman dedim ne yaptım ben felakete gidiyordum 100 olmaya çok az kalmıştı ama şimdi 7 li rakamları görmenin mutluluğunu yaşıyorum bi 75 i görsem sağlıklı şekilde tabi bişey istemem,dilerim sen de hedefine ulaşırsın
Tesekkur ederim canım Düzenli spor sart verdigimde hep yürüyüş sayesinde vermistim. Geçen sene 81 den 73 e düşmüştüm :( az yemekle olmuyor olmayinca yedin gozuyle bakanlar varya iyyy

Tesekkur ederim canım Düzenli spor sart verdigimde hep yürüyüş sayesinde vermistim. Geçen sene 81 den 73 e düşmüştüm :KK43: az yemekle olmuyor olmayinca yedin gozuyle bakanlar varya iyyy
Aynen canım bu arada eczanede boyumu ölçttürdüm 1.73 müşüm ben ya:) 1 cm fazla yani:)

Brezilya, Arjantin ve Paraguay başta olmak üzere tüm Güney Amerika kıtasında tüketilen mate yaprakları uyarıcı etkisi dışında içerdiği 24 vitamin, 15 amino asit ve antioksidanlarla vucudu ve bağışıklık sistemini güçlendirmek için kullanılmaktadır.
  1. Kilo vermeye yardımcı olur
  2. Orta ve hafif dereceli depresyon tedavisinde kullanılır
  3. Kaygıyı azaltır
  4. Sinüsleri açar
  5. Alerjilere karşı kullanılır
  6. Vitamin bakımından zengindir
  7. Antioksidandır Canlılık verir
  8. Kalbi güçlendirir
  9. Bağışıklık sistemini güçlendirir
  10. İltihap önleyici özelliği vardır
  11. Sindirime yardımcı olur
  12. İdrar söktürücüdür
  13. Zihni açar
  14. Konsantrasyonu arttırır
  15. Metabolizmayı hızlandırır

Brezilya, Arjantin ve Paraguay başta olmak üzere tüm Güney Amerika kıtasında tüketilen mate yaprakları uyarıcı etkisi dışında içerdiği 24 vitamin, 15 amino asit ve antioksidanlarla vucudu ve bağışıklık sistemini güçlendirmek için kullanılmaktadır.
  1. Kilo vermeye yardımcı olur
  2. Orta ve hafif dereceli depresyon tedavisinde kullanılır
  3. Kaygıyı azaltır
  4. Sinüsleri açar
  5. Alerjilere karşı kullanılır
  6. Vitamin bakımından zengindir
  7. Antioksidandır Canlılık verir
  8. Kalbi güçlendirir
  9. Bağışıklık sistemini güçlendirir
  10. İltihap önleyici özelliği vardır
  11. Sindirime yardımcı olur
  12. İdrar söktürücüdür
  13. Zihni açar
  14. Konsantrasyonu arttırır
  15. Metabolizmayı hızlandırır

Ben 5 i bir yerde aldım yeni doğadan içinde mate varmış ayni etki yaparmı acaba

4121 gorunce kalori sandim aklim almadi bir an , aciktim mi ney :KK70:

Kız aklın alsın bence yarin menümü yapabilir sem şayet ben kaç kalori alacağımi hayal bile edemiyorum ama kasmiyacagim kendimi yiyeceğim valla immhh inşallah güzel olur bu 4 gün boyunca neden az kalori aldım neden 2 Gün birinci oldum sanıyorsunuz hepsi yarin içindi :rolleyes:

sbeden sbeden goji berry almıştın degilmi bende biraz aldım denemek için nasıl tuketiyorsun ben öğlen yemeğini dışarı çıkıcam diye geçiştirmistim karnim açtı 15 goji berry yedim sanki tok hissediyorum şimdi bi su içeyim bol bol .. birde etkileri oldumu sana
Senin canin sıkılıyor heralde sakin kendin kesme gidersin bi kuafore sonra o model senin sacinda kullanisli olur mu o daha iyi bilir,sakin kesme

Kız aklın alsın bence yarin menümü yapabilir sem şayet ben kaç kalori alacağımi hayal bile edemiyorum ama kasmiyacagim kendimi yiyeceğim valla immhh inşallah güzel olur bu 4 gün boyunca neden az kalori aldım neden 2 Gün birinci oldum sanıyorsunuz hepsi yarin içindi :rolleyes:

Vayyy uyanik gordum seni:KK56::KK30:

Yarin pek gelemezsin buralara simdiden gozun aydin

Senin canin sıkılıyor heralde sakin kendin kesme gidersin bi kuafore sonra o model senin sacinda kullanisli olur mu o daha iyi bilir,sakin kesme

Doğru dedin hayır sac kesmisligimde var ilk bebeğimi kaybettigimde saçım çok uzundu ve esim uzun sac sever eşimin isten gelmesine 5 dk var yolda aradı bu arada ben bu tarz benimi izliyordum sonra makası aldım saçımı katır kütür kestim sonra bide taradim ohh miss esim geldi normalde çok kizardi bana küserdi saçım nasıl olmuş dedim gülümseyerek çok güzel olmuş hayatım dedi :KK70: ama bu sefer kuaför yapsın bari napalim :KK70:

sbeden sbeden canım benim net gitti yine giremedim ama bugün sabah yine tartıldım ama veremedim 87yim of olmuyo ya gerçekten iştahım çok açık duramıyorum resmen yaa:KK43::KK43:
Ama ümidimi kesmiyorum olacak olacak öyle de böylede olacak :KK25:

Back
X