- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
ve snuç büyüen göbek :)Kızlar sebebini soyledim unuttunuz mu hemen sebebi BÜYÜYEN AY
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ve snuç büyüen göbek :)Kızlar sebebini soyledim unuttunuz mu hemen sebebi BÜYÜYEN AY
![]()
Çok güzel gidiyor diyetin maşallah da sabah ki yulaf çok az değil mi 15 gram ne kadar yapıyo ki yemek kaşığıyla meselaSabah; 07:40 - 1 kupa ılık süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 170 kalori
Ara; 08:55 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:20 - Yarım kase domates çorbası(2 çay kaşığı elma sirkesi eklenerek)+ 1 ad.tavuk gögsü haşlama + yarım patates haşlama + 3 dilim havuç haşlama - 373 kalori
Ara; 15:00 - 1 orta boy elma - 72 kalori
Akşam; 19:00 - 2 kase lahanalı,brokoli,kerevizli çorba - 142 kalori
Ara; 20:30 - 4 tane kaju + 1 badem + 1 fındık + 1 antep fıstığı - 61 kalori
Günlük su miktarı 2 ltgünlük 30 dakikalık yürüyüş yapıldı evde 30 dakika civarı ev işi yapıldı
Toplam kalori : 818
@mavimli @Kafkanistan H Heart of Gold @elma_sekerim01begum75
Dimi aynıyız diyoruz ya aynıyız yapacak bir şey yok kızım akşam anne çikolata yiycem dedi keşke petito verseydim yer bitirirdi şu eti pop kek goa diye bir çikolata almış babası yemedi ben yedim hep kızların yüzünden hepGünaydın Denizcim. ben de çok fenayım bugün 74.3 çıktım.düne göre +500 çok kötü..4 gündür tuvalete de çıkamadım. eller,im gözlerim şiş, dün öğlen yürüdüm sıcakta iyice şiştim. noldu böyle birden artıya geçtik. gerçi ben veremiyordum ama aynı kalmıştım. dün kü menümde kötü akşam yine çay bisküvi off
nehirnil111 15 şubat kalorim 1556
Toplam
- 4.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin
28 kcal- 1.50 x 1 Porsiyon (200gr) Karnıbahar / Karnabahar Yemeği
102 kcal- 1.00 x 1 Adet (150gr) Portakal
71 kcal- 1.50 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış)
120 kcal- 1.00 x 1 Adet Domates
14 kcal- 0.50 x 1 Adet Muz
50 kcal- 4.00 x 1 Adet (30gr) Izgara Köfte
240 kcal- 1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı)
68 kcal- 1.00 x 1 Kase (200gr) Tarhana Çorbası
108 kcal- 10.00 x 1 Adet (5gr) Acı Sivri Biber Turşusu
10 kcal- 8.00 x 1 Adet Ülker Rulokat
248 kcal- 7.00 x 1 Adet (7gr) Eti Petibör / Petit Beurre Klasik Bisküvi
210 kcal- 0.25 x 100gr Patates Kızartması
134 kcal- 0.50 x 100gr Keçi Peyniri
99 kcal- 2.00 x 1 Adet Ceviz
54 kcal
1556 kcal
Evet yaa ben de yokmuş gibi oldum bu aralar yoğunum birazkız deniz etiketlediğin 3 kişi uzun zamandır aramızda yokAYRILDI ONLAR.
Gerçekten de ekmek yemediğim zamanlar buna unlu gıdalar diyim çok rahatım ve de kilo vermesem de sabit kalıyorum ama dayanamıyor yiyorum hem rahatsız ediyor hem de bana artı olarak dönüyorevet tatlım sırf tuvalet için acı biber turşusu yiyorum. aslında faydasını da görmüştüm. ama bu h.sonu hamur işi tükettim misafirlikteydim az az yedim ama işte çok etkileniyorum...kereviz brokoli aldım pazardan :) dün karnıbahar yedim. bugün akşam brokoli yiyecem. öğlen için de ton balığı getirdim. ama en kötüsü akşam çayın yanında yediklerim. eşim ve kızım her akşam istiyorlar bir iki tane yesem tamam ama yok yani yiyorum
Senin de hafta sonu tıkınmaların gidiyor dimipzt 54
salı 53.6
Doğru dedin hayır sac kesmisligimde var ilk bebeğimi kaybettigimde saçım çok uzundu ve esim uzun sac sever eşimin isten gelmesine 5 dk var yolda aradı bu arada ben bu tarz benimi izliyordum sonra makası aldım saçımı katır kütür kestim sonra bide taradim ohh miss esim geldi normalde çok kizardi bana küserdi saçım nasıl olmuş dedim gülümseyerek çok güzel olmuş hayatım dediama bu sefer kuaför yapsın bari napalim
![]()
sbeden @DisiAnka
charmant
nehirnil111
GOK1974 H Heart of Gold
minerva1988 C CallanPinckney
15 ŞUBAT 2016: 56.90
16 ŞUBAT 2016: 56.40
17 ŞUBAT 2016: 56.00
Akşam alışveriş yaptım kuru fasulye pilav yaptım lahana çorbası yapamadım bu akşam yapıcam 3 gün idare ediyor beni yapınca![]()
Gerçekten de ekmek yemediğim zamanlar buna unlu gıdalar diyim çok rahatım ve de kilo vermesem de sabit kalıyorum ama dayanamıyor yiyorum hem rahatsız ediyor hem de bana artı olarak dönüyor![]()
nehirnil111 1370 kalori Can'ım :) yemeden duramadım bu hafta nah birinci olurum
Aylardır bunu araştırmak istiyordum bir türlü fırsat bulamadım ya da unuttum gerçekten küçülen dönem de yesem de dikkat ederek tabi kilo bile kaybettiğim oldu hele küçülen dönem regl sonrasına denk gelirse daha da küçülüyoruzkızlar görüyorumki buradaki herkes kilo konusunda ya yerinde saymış yada azıcıcık alınmış (verebilenleri ayrı tutup ekstradan tebrik ediyorum)
ben bunun sebebini araştırdım ve sizlere müjdem var
hiiiçççç morellerinizi üzmeyin sebebi belli ''BÜYÜYEN AY''
8 şubattan beri ay büyüyo(yeni ay dönemi ve sonrası dolunay) ay büyüdükçe bizde ayla beraber büyüyoruz ve bedenimiz enerji güç topluyor iştahlar açılıyor ve bedene güç veren şeyler yenmesi gerekiyormuş
22 şubatta dolunay gerçekleşiyor ve sonrasında 23 şubattan itibaren 2 hafta ay küçülmeye başlayacak tabi bizde ayla birlikte küçülecek küçülecek küçüleceğiz![]()
inşallah (aminn)
büyüyen ayda (yani yeniay da) depolanan enerji küçülen ayda artık boşalmaya hazır ve enerji boşalması başlıyor,zorlanmadan diyete başlayabiliriz, sıvı ve toksin atmamız oldukça kolaymış,Dolunay’ın hemen ardından diyete başladığımızda kesinlikle verimli neticeler alırız çünkü kilo alımı bu dönemde yavaşlar ve gerilermiş
kızlar şimdi özetle
8-22 şubat arası yeni ay dönemi yani kilo vermek zor,almak kolay,büyüme evremiz
22 şubat-9 mart arası küçülen ay dönemiyani kilo vermek kolay, diyet zamanı
,küçülme evremiz,
bundan ötürü morelleri üzmek/bozmak yok, güç veren şeyler yiyip enercilerimizi depoluyoruz ama kilo almamaya çalışıyoruz
benden bu kadar, inanmak inamamak size kalmış, isterseniz kendinizi deneyerek sonuçlara bi bakın
begümmm aynısını bir arkadaşım söylediben inanıyorum bu yazılanlara
işte ben en güzel örneğim :) hemen suçu aya atıyorum![]()
Çok komiksinizbende biraz öyle oldum ama yapcak bişey yok ay varken suçlu mu arıyım ortada![]()
Hangimiz özlemedik kihaftaya daha aşağı çıkarsın canım sabır
olsun haftaya avantajlı olursun
bugün hava çok güzel canım. geçen sonbahardan sonra ilk defa yürüyüşe çıkmayı planlıyorum
yürümeden olmuyor. sanıyordum kişın zayıflıyorum . oysa yanılmışım . kilo verdiğim kış emziriyordum ilk emzirme zamanları hızla kilo gitmişti. baharı özledin![]()
ooo incecikKızlar şok sok sok bugün tartıda 56.7 yi gördüm inanabiliyormusunuz kaç gündür bacağım yüzünden sporda yapmıyorum bugün de fazla yeme günüm fazla yemesem mi acaba diye düşünüyorum ama yicem ya neyse öpüyorum sizi bu ar ad a daha net çıkan bi foto çektim atıp gidecem
Ne güzeeeel ben de 2 aylıkken 70 ten 77 ye çıkmıştımEvet emzirmek 2 saat yürüyüş yapmak gibiymiş benimde patır patır gitti kilolar rejim yapma dan anlamadim hic düşünsene 80 kilo ile eve geldim 40 im geçmeden tartiya çıkmıştım bi baktım 70 olmuşum sonra 65 derken baktım artik yavaş gidiyor bende sağlıklı beslenme ve spor surecimi başlattım :)